Χειρότερη αντίδραση σας σε game?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας theoritikos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

theoritikos

RetroMasteR
Αντιδράσεις
128
Υπάρχουν φορές, που όσο ήρεμοι και υπομονετικοί να είμαστε με στρυφνά ή μή games σε κονσόλες/υπολογιστές/arcades, όλο και κάποια στιγμή θα υπάρχει που αντιδράσατε άσχημα, επειδή σας έχει βγάλει την πίστη.

Εγώ απο τότε που άρχισα να παίζω games δεν αντιδρούσα καθόλου άσχημα όταν έχανα για νιοστή φορά σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Φυσικά μια φορά δεν άντεξα άλλο. Έπαιζα ninja gaiden στο xbox ( Ο Wally σίγουρα θα ξέρει να σας πει πόσο δύσκολο είναι, μήν αρχίσετε όμως πάλι τις κοντρες γιατί θα σας φάω! :diablotin: ), [το εν λόγω περιστατικό είναι γνωστό στα παιδιά του mame.gr] και (φυσικά) είχα χάσει για χιλιοστή φορά σε ενα boss. Απο την τσαντίλα μου πετάω το χειριστήριο (ξέχασα να πω πως έχω το μεγάλο όχι το controler s) με όλη μου την δύναμη στον τοίχο, και βλέπω πως το χειριστήριο αφήνει ένα μεγάλο σημάδι στον τοίχο!!! :eek: Η πλάκα είναι πως ένα κομμάτι του σοβά έμεινε στο χειριστήριο (εν το μεταξύ δεν έπαθε το παραμικρό ο controler!) και για να το βγάλω έπρεπε να πάρω ένα σύρμα απο αυτά που τρίβουν τις κατσαρόλες για να βγεί!:biglaugh:

Η πλάκα είναι πως και άλλοι που ασχολήθηκαν με αυτό το game όλο και κάτι καταφέραν να σπάσουν με το χειριστήριο (ποιο wiimote και σαχλαμάρες! το controler του xbox είναι θανατηφόρο!!)

Είδατε που κατηγορούσατε την MS ότι θα έβγαζε προφυλακτικά μούφα;

Κεφαλή αε γεώτρηση θα έπρεπε να τα κάνουν.

Και σε ρε Theoritike ρε παιδί μου μανία με τις κατεδαφίσεις.........

Αυτα πες τα στο Shock που με λιδωρει συνεχως οταν υποστηριζω τα MS products!!! :D :D

PS:Το Ninja Gaiden ειναι ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ για τα νευρα (αλλα ειναι παιχνιδαρα το ατιμο!!)

Από ζήλεια το κάνει απέναντι στην MS.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού που λες.......

Ρε και τι δε θά διναν να είχαν λειτουργικό σαν τα Παράθυρα, από ζήλεια και κακια τα λένε αυτά.

pooky είπε:
Είδατε που κατηγορούσατε την MS ότι θα έβγαζε προφυλακτικά μούφα;
Κεφαλή αε γεώτρηση θα έπρεπε να τα κάνουν.

Και σε ρε Theoritike ρε παιδί μου μανία με τις κατεδαφίσεις.........
Μα για αυτό τον λόγο έβγαλε το controller S η ΜS pooky, για να αποφύγει τα ανοιγμένα κεφάλια!!:biglaugh:

Οι κατεδαφίσεις δεν είναι το φόρτε μου. το συγκεκριμένο παιχνίδι με ανάγκασε να προβώ σε αυτή την πράξη.

Για την ιστορία, να ξέρετε πως κατάφερα τελικά να τελειώσω το παιχνίδι μετά απο προσπάθειες 3 μηνών!!!:animeek:

Χειρότερη αντίδραση σας σε game?

βλαστήμιες, καντηλάκια ,φάπα στον αντίπαλο του lan , ευχές για καλό ζευγάρωμα , μπουκέτο σε AOC 19άρι , λιώσιμο keyboard , κλωτσιά σε arcade (wonder boy 1, street fighter), άρση και πέταμα fliber, κοπάνημα στέκας με μανία στη σπόντα του γαλλικού...

ε... εκνευρίζομαι εύκολα!

Μια και για <<ηλεκτρονικα>> παιχνιδια τα εχουμε ηδη πει στο

αντιστοιχο τοπικ του theoritikoy στο mame.gr

http://www.mame.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1104&

ας μιλησω για παιχνιδια γενικοτερα,

μια απο τις χειροτερες αντιδρασεις ,απο τις παρα πολλες -τι να κανουμε, ημουν

ανεπιδεκτος ... ηττας-

για την οποια ακομα και σημερα οταν την θυμαμαι ντρεπομαι , ηταν σε αγωνα Subbuteo οπου παικτης του αντιπαλου <<μετατραπηκε>> σε σκονη ...

Δεκαετία 80...

Παιχνίδι Exolon: πέταγμα του joystick pac-man style στο πάτωμα και πάτημα με το παπούτσι του fire του. Όταν το πήγα για "επισκευή" δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Δεκαετία 00...

Παιχνίδι Resident Evil 1:

Κλωτσιά στο case του tower, το οποίο μπήκε μέσα κι έμοιαζε σαν τρακαρισμένο αυτοκίνητο στο πλάϊ.

Να αναφέρω κι ενός φίλου....

Fifa 2000: Έβγαλε το CD από το CD-ROM και το έσπασε με τα χέρια του. Δε γνωρίζω αν συνεχίζει να παίζει παιχνίδια από τότε....

χμμμμ δεν ηταν ακριβως οτι εφταιγε το ερμο το game ...αλλα γιατι κολουσε ο σκληρος του σαπιοpcουλα μου p2@333 τοτε απο τα bad sectors!

Ηταν ενα ωραιο απογευμα και επαιζα grim fantago και ενω το ειχα λιωσει...καπου εκει στην rubacava και...cruuuuuuuuchh! Η κλωτσια που εφαγε του αφησε ενα γενναιο βαθουλωμα στο πλαι! Παλι καλα να λες οτι ηταν pure 100% λαμαρινα αλλιως bye bye pcακο!

Εσπασα το Multiface1 (in thousand pieces)...δεν καπαναγα το κεφαλι μου καλυτερα....

Windows 98 (παιχνίδι δεν ήταν αυτό ?): Μετά από πολλά format εξακολουθούσαν να μην βρίσκουν την κάρτα τηλεόρασης που μεχρι τότε την έβλεπαν μια χαρά. Τελικά την πλήρωσε η οθόνη (μια βαρια NEC CRT), το ξύλινο πάτωμα και εγώ (από τη μητέρα μου).

Με σειρά προτιμήσεως την πληρώνουν :biglaugh: :

α. Πληκτρολόγιο

β. Γραφειο

γ. Joystick

δ. Συνδιασμός των παραπάνω. :biglaugh:

Προσέξτε ότι είπα σειρά προτιμήσεως και ουχί σειρά προτεραιότητος. :biglaugh: :biglaugh:

Εποχές amstrad - amiga έβγαζα το άχτι μου σαν παιδάκι επάνω σε αυτά τα μηχανήματα. Ειδικά ο 6128 τι μπουνίδια είχε φάει δεν περιγράφεται. Τα μηχανήματα ποτέ δεν παρουσίασαν βλάβη. ΑΘΑΝΑΤΑ!

Αγόρασα το ps1 κατα το 98 με 99. Το είχα κάτω απο την τηλεόραση και επάνω στο βίντεο. Έπαιζα μια μέρα το Xena (tomb raider like) και κάποια στιγμή απο την δυσκολία γύρισε άγρια η βίδα στον εγκέφαλό μου. Έπιασα το ps και το πέταξα με δύναμη στο πάτωμα και του έριξα και μια κλοτσιά. Φυσικά και πήγε κατευθείαν στον κάδο. Να πω την αμαρτία μου, ομολογώ οτι το ψιλοχάρηκα παρά τα λεφτά που είχα δώσει να το αγοράσω.

Έπαιζα το Need for speed underground. Πολύ πόρωση. Είχα βαρεθεί να παίζω ένα μήνα ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Μια βραδιά αγανάκτησα κυριολεκτικά. Σηκώθηκα απο την καρέκλα και έριξα ενα βολέ στο tower αλα μαραντόνα στύλ. Το tower στράβωσε αλλά το χειρότερο ήταν οτι το motherboard δεν μου αναγνώριζε μετά ide δίσκους. Το μετάνοιωσα πικρά.

Πλέον, (ευτυχώς) έχω ηρεμήσει. Περιορίζομαι σε κανένα μπινελίκι που και που και μόνο αν μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Εγώ θυμάμαι έπαιζα Salamander στον Spectrum (Γυμνάσιο) και νομίζοντας ότι δεν με άκουγε κανείς, έριξα κάτι παναγίες.

Σε δευτερόλεπτα η μάνα ήταν στο δωμάτιο και πέφτανε οι γρήγορες.... :D

εγώ μόνο μπινελίκια ρίχνω...

gtsamour είπε:
Εγώ θυμάμαι έπαιζα Salamander στον Spectrum (Γυμνάσιο) και νομίζοντας ότι δεν με άκουγε κανείς, έριξα κάτι παναγίες.Σε δευτερόλεπτα η μάνα ήταν στο δωμάτιο και πέφτανε οι γρήγορες.... :D
Καταπληκτικο :biglaugh: :biglaugh:

Και εγω θυμαμαι μια τετοια φαση που κατεβαινα απο το φροντιστηριο αγγλικων ανεμελος και τραγουδουσα "11 μ.... μ@λ@κ@ καραγκιοζη" και με περιμενε ο πατερας μου απο κατω.:eek:

:biglaugh: :biglaugh:

Υ.Σ το Salamander απιθανο r-type παιχνιδακι. :thumb:

Μετά από τάισμα ωρών και ένα κλικ πριν το τέλος - κολλάει το coin-op - επανεκίνηση.

Φρίκη - γροθιά στην οθόνη - σπασμένο τζάμι - πιάσιμο από τον σβέρκο - έξω από το μαγαζι - αναζήτηση για νέο στέκι.

Περισσότερο με εκνευρίζει το τηλέφωνο που χτυπάει για άσχετο λόγο παρά κάποιο παιχνίδι.

Πολλά μπουνίδια και στον spectrum και στην Amiga!!!Ο spectrum την γλύτωνε συνεχώς,η Amiga όμως έμενε πάντα με στραβωμένο πληκρολόγιο την οποία άνοιγα μετά για να το φτιάξω!!!

Πίσω
Μπλουζα