Χειρότερη ταινία της Ζωής Λάσκαρη

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnalepou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

johnalepou

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
545
Νομίζω για μένα η τελευταία της! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ή ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Δεν μου κράτησε το ενδιαφέρον...

Για σας?

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!

Oι εραστές του ονείρου, με τον Παπαμιχαήλ....

Διαφωνώ, η "Αναμέτρηση" ήταν πολύ καλή ταινία και η Λάσκαρη έδειξε ότι μπορεί ερμηνευτικά να κινηθεί σε άλλα επίπεδα. Μακράν η χειρότερη της ήταν οι "Αιχμάλωτοι του μίσους". Εκτός του ότι ήταν από τις βαρύγδουπες αηδίες του Φώσκολου, η Λάσκαρη φαινόταν ακαθοδήγητη σκηνοθετικά. Και βέβαια οι δυο -τρεις βιντεοκασέτες που γύρισε στα 80ς η μια πάλι με τον Φώσκολο , αφού δεν της πήγαινε, τι τον ήθελε ;

Μακράν το "Ερασταί του ονείρου". Η απόλυτη προσβολή στην αισθητική!

Οι χειρότερες ταινίες της Ζωής Λάσκαρη ήταν οι τελευταίες της: Μαριχουάνα stop, Αχμάλωτοι του μίσους, ο Αστερισμός της παρθένου και οι Εραστές του ονείρου. Ακόμη δεν μου άρεσε η ταινία Γυμνοί στο δρόμο αν και η Ζωή σε αυτή την ταινία ήταν πανέμορφη.

Πιστεύω και εγώ ότι οι "εραστές του ονείρου" δεν βλέπονται.

Eραστές του Ονείρου(Κρίμα και για τον Παπαμιχαήλ και για τη Λάσκαρη)

και Αστερισμός της παρθένου νομίζω.

Η τελευταια της ταινια: Επικινδυνο Παιχνιδι. Οταν η Ζωη επαψε να κανει ταινιες με τον Φινο, εχασε τα νερα της. Μιλαμε και για αλλη εποχη βεβαια, που ειχαν αλλαξει πολλα στον κινηματογραφο (1982).

Δευτερη επιλογη μου θα ηταν Οι Ερασται του Ονειρου. Μεταξυ πολλων που δεν μου αρεσουν σ' αυτη την ταινια, βρισκω οτι δεν υπαρχει ταιριασμα Λασκαρη - Παπαμιχαηλ. Και η Ζωη σιγουρα δεν ειναι στις μεγαλες της ομορφιες εδω.

ερασται του ονειρου και αιχμαλωτοι του μισους...τις θεωρω ακαλαισθητες και επισης την λασκαρη την λεω και σχεδον ασχημη...σαν να εχασε στις αρχες της δεκαετιας του 70 ολη της την ομορφια....

Από όσες έχω δει δεν μου άρεσε καθόλου Οι εραστές του Ονείρου

και μενα ταινια της λασκαρη που δεν μ αρεσει ειναι το εραστες του ονειρου,εχει ομως μια απολαυστικη υπηρετρια την τιτικα στασινοπουλου που νομιζω πως ειναι το καλυτερο ευρημα της ταινιας

επισης το αιχμαλωτοι του μισους αυτο το ονομα αγγελος φον ζιραχ ακουγεται τοσο πολυ στην ταινια που κατανταει σπαστικο

xristosk είπε:
και μενα ταινια της λασκαρη που δεν μ αρεσει ειναι το εραστες του ονειρου,εχει ομως μια απολαυστικη υπηρετρια την τιτικα στασινοπουλου που νομιζω πως ειναι το καλυτερο ευρημα της ταινιαςεπισης το αιχμαλωτοι του μισους αυτο το ονομα αγγελος φον ζιραχ ακουγεται τοσο πολυ στην ταινια που κατανταει σπαστικο

Mονο που δεν ειναι ... εκτος εαν θεωρησουμε ως σεναριακο ευρημα το οξυμωρο συνταιριασμα Αγγελος +von Sierach/Scierach .

Προφανως πρεπει να το εμπνευστηκε απο τον Ναζι εγκληματια πολεμου Baldur von Schirach (βεβαια στη ταινια σε καποιο στιγμιοτυπο ειναι γραμμενο ως

von Sierach ).

http://en.wikipedia.org/wiki/Baldur_von_Schirach

Τωρα θα μου πειτε πως σου'ρθε ??? Απλα μου εκανε ενυπωση σαν κατι αταιριαστο-κακοηχο ( Αγγελος +Von Sierach ) ,που το φωσκολικο πομπωδες στυλ το εκανε κραυγαλεο ,σε μια κακη ταινια που την ειδα σε fastforward περυσι ,και το googlisa.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
"Αιχμάλωτοι του μίσους" και από μένα...πομπώδης και τόσο προβλέψιμη

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ δεν την έχω δει, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη... Για τις έγχρωμες ταινίες της έχω τελείως άλλη άποψη διότι μου αρέσουν όλες για κάποιο λόγο.... Θα σας εκπλήξω αλλά εμένα δε μου άρεσε καθόλου η "ΣΤΕΦΑΝΙΑ"... Καθόλου όμως... Και ο ΙΛΙΓΓΟΣ δε μου αρέσει αλλά έχει κάποιες καλές στιγμές...

Πίσω
Μπλουζα