Χειρότερη ταινία της Τζένης Καρέζη

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnalepou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

johnalepou

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
545
...από αυτές που έχω δει,νομίζω αυτή που μου άρεσε λιγότερο ήταν το ΜΙΑ ΛΑΤΕΡΝΑ,ΜΙΑ ΖΩΗ!

Εσείς τι λέτε?

Προσωπικά το "Τρελοκόριτσο". Επίσης, ποτέ δεν κατάφερα να δω μέχρι το τέλος, εκείνη την ταινία που είναι με τον Γεωργίτση, σε ένα νησί...

Από τις ταινίες της που έχω δει, θα έλεγα, το ¨Ένας ιππότης για την Βασούλα".

Και γω θα έλεγα το "Εκείνος κι εκείνη". Συμφωνώ με RIO. Αν και ήταν κούκλα σε αυτή τη ταινία , πραγματικά δε βλέπεται!...

Βάλτε με και εμένα σε αυτούς που θεωρουν την χειρότερη ταινία της Καρέζη το "Εκείνος και εκείνη". Όντως δεν βλέπεται

Εκείνος κι εκείνος, Λυσιστράτη. Δεν κατάφερα ποτέ να τις δω μέχρι το τέλος.

Εκεινος κι Εκεινη, χωρις πολλη σκεψη. Ταινια ατονη, βαρετη και εξω απο το κλιμα των παραγωγων του Φινου. Φανταζει παραξενο που γυριστηκε απο αυτη την εταιρια. Πως πηγε αραγε απο θεμα εισιτηριων;

http://www.youtube.com/watch?v=3kKnXF3e3Cs

bambinella 100 είπε:
Εκεινος κι Εκεινη, χωρις πολλη σκεψη. Ταινια ατονη, βαρετη και εξω απο το κλιμα των παραγωγων του Φινου. Φανταζει παραξενο που γυριστηκε απο αυτη την εταιρια. Πως πηγε αραγε απο θεμα εισιτηριων;
http://www.youtube.com/watch?v=3kKnXF3e3Cs
θα συμφωνησω κι εγω μαζι σου bambinella100 αν και ειδα μονο αυτο το μικρο αποσπασμα..Παντως συμφωνα με πληροφοριες που υπαρχουν εδω http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%95%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%BA%CE%B9_%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B7 η ταινια ηρθε 29η (το συνολο ηταν 117) και εκοψε 198.551 εισιτηρια

Ευχαριστω, katerinak. Σιγουρα η ταινια δεν πηρε καλη θεση, αφου ο Φινος μας ειχε συνηθισει αλλιως οσον αφορα τον αριθμο εισιτηριων.

Ομως επομενο ηταν.....

Καλα,καμποσες ταινιες του Φινου επιαναν τετοιες θεσεις,ομως ειδικα για Τζενη Καρεζη το νο29 ειναι αρκετα χαμηλα!

Γενικώς οι δραματικές ταινίες της Καρέζη δεν μου αρέσουν (εκτός από τα Κόκκινα φανάρια). Προτιμώ τις κωμωδίες της. Νομίζω πως η κωμωδία της πήγαινε περισσότερο.

Εμενα δεν μου αρεσε το Προδομενη Αγαπη του 1962 μου φανηκε πολυ βαρετο και ανευρο!Επισης και η Λυσιστρατη.

το μια λατερνα μια ζωη και το εκεινος και εκεινη

argy είπε:
...Επισης και η Λυσιστρατη.
Συμφωνώ κι εγώ για τη Λυσιστράτη, και είναι περίεργο πώς μια ταινία που είχε όλα τα φόντα να γίνει καλή κατάφερε να κάνει τον Αριστοφάνη ελάχιστα αστείο. Η Καρέζη δεν έπαιζε καθόλου καλά... ίσως να ήταν λάθος του σκηνοθέτη, αλλά μιλούσε - ή μάλλον φώναζε- όλο στόμφο και όλη την ώρα με τα χέρια μισοσηκωμένα σαν τον Μωυσή που χώριζε την Ερυθρά Θάλασσα :) . Ενώ στην ιστορική θεατρική παράσταση της Λυσιστράτης στην Επίδαυρο το 1950λίγο, όπου έκανε τη Μυρρίνη, ήταν πολύ καλή (αν κρίνω από την ηχογράφηση που έχει διασωθεί).

Και εμένα δεν μάρεσε το Εκείνος και εκείνη αν κ από εμφάνιση ήταν στα καλυτερά της! Αν και νομίζω οτι η ταινία ήταν πολύ προχώ για την εποχή της.

Βέβαια δεν τις έχω δει όλες, πχ τη Λυσιστράτη δεν την είδα ακομα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
η αληθεια ειναι οτι η χειροτερη ταινια της τζενης ειναι το εκεινος κι εκεινη,απλα να αναφερω οπτικα με αυτα δηλαδη που δειχνει σαν φωτογραφια ειναι φανταστικα

Συμφωνώ οτι οπτικά ειναι φανταστικά αυτό δυστυχώς όμως δεν αρκούσε για να σώσει την ταινια

Ούτε το "γυμνό" της μπάνιο, στα πρώτα 2 λεπτά της ταινίας...

Eίμαι ανάμεσα σε ''Λυσιστράτη'' και ''Εκείνος κι εκείνη''.

Δύσκολη επιλογή...

Μια από τα ίδια και εγώ! Την ταινία ''Εκείνος και Εκείνη'' την είχα νοικιάσει από video club και δεν άντεξα να τη δω ολόκληρη και δεύτερη η ''Λυσιστράτη''...Και να πετάξω και το καρφάκι μου...όταν η Αλίκη έπαιξε Λυσιστράτη στην Επίδαυρο οι περισσότεροι την έκραξαν...ενώ ήταν μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ έως πολύ καλή παράσταση από κάθε άποψη...Ενώ για αυτή την ''καυτή πατάτα'' της Καρέζη δε μίλησε κανένας...

Πίσω
Μπλουζα