Χειρότερη ταινία της Τζένης Καρέζη

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnalepou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Νομίζω ότι η Τζένη Καρέζη είναι η μόνη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια που δεν γύρισε ούτε μία πραγματικά κακή ταινία. Αν μου έβαζαν το μαχαίρι στον λαιμό, ίσως διάλεγα το "Ναυάγια της ζωής".

Υ.Γ. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο πολλοί φίλοι διαλέγουν ως χειρότερη ταινία της Τζένης το "Εκείνος κι εκείνη". ΟΚ, το σενάριο και οι διάλογοι "έμπαζαν" από παντού, αλλά η έγχρωμη φωτογραφία και η Καρέζη ήταν χάρμα οφθαλμών.

Να και μια φορά που συμφωνώ σχεδόν με όλους... Το "Εκείνος κι Εκείνη" δεν το έχω δει μέχρι το τέλος... Αδύνατον... Δε μπορώ να καταλάβω πώς της ήρθε και γύρισε αυτό το πράγμα... Και ένα-δυο στην αρχή της καριέρας της δεν βλέπονταν αλλά εντάξει... Τότε, ήταν και το μελό στα φόρτε του... Τέλος του '50... και εκείνη πολύ νέα ακόμη... ίσως έκανε και κάποιες λανθασμένες επιλογές... Όλοι οι ηθοποιοί την πάτησαν κάπου τότε... Δεν μπορούσαν όλες οι ταινίες να είναι καλές... Αλλά το "Εκείνος κι Εκείνη" ήταν όταν πια η Καρέζη ήταν στο απόγειο... Πολύ περίεργη επιλογή..

Δεν εχω παρακολουθησει αυτη την ταινια, παντως η αφισα της ειναι φοβερη (σχεδον αγνωριστη η Καρεζη)

Photo12_ekeinos_ekeini.jpg

Wally είπε:
Δεν εχω παρακολουθησει αυτη την ταινια, παντως η αφισα της ειναι φοβερη (σχεδον αγνωριστη η Καρεζη)
Μα η Καρέζη ήταν πανέμορφη τότε.... Ώριμη πια και οι έγχρωμες ταινίες της πήγαν πολύ... Η συγκεκριμένη μόνο μου τα χάλασε άσχημα... Το σενάριό της και η απόδοση εννοώ...

Στο "Εκείνος κι εκείνος" δεν ξέρω για την ταινία, αλλά η Καρέζη είναι ερωτικότατη...

Αντιθέτως, ως ανηψιά της Γεωργίας Βασιλειάδου στη "Θεία από το Σικάγο", έχει ένα ρόλο μόνο για το μπούγιο, και εμφανισιακά, αν και 20 χρόνια νεώτερη, δεν ξέρω αν χωρίς το κανάτι, η υπόθεση θα προχωρούσε...

Κοντολογίς, η νεαρή άβγαλτη Καρέζη τέτοιων παλιών ταινιών (όπως και της "Λατέρνας"), δεν προμήνυε σε τίποτα αυτό που ακολούθησε, και απολαύσαμε όλοι μας...

Τέλος, από γενικότερη πεποίθηση προς τέτοιες ταινίες, δε μου άρεσε ως δίδυμη στην "Ερωτική συμφωνία"... Απόλυτα φυσιολογικά τη δυσκολεύει και την οδηγεί σε αποτυχία η ερμηνεία δύο διαφορετικών ρόλων...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα