φίλη αριάδνη, δεν έχει σημασία το αν γερνάς ή όχι..
Δεν νομίζω να έχουμε στο μυαλό μας, όταν αναφέρουμε πολλά από αυτά τα ονόματα, την εικόνα τους όταν είναι γέροι..Τουλάχιστον,εμένα δεν μου ΄ρχεται στο μυαλό μου τέτοια εικόνα.
Δηλαδή, όταν ακούμε ονόματα σαν της Λώρεν,ή της Άντρες,ή της Έκπεργκ,ή της Μπριζίτ ή ακόμα και αντρικά π.χ. σαν τον Ντελόν ή τον Τσάρλτον Ίστον το μυαλό μου πάει στις εικόνες που είχα όταν τους έβλεπα τις ταινίες τους.
Ακούω π.χ. "Μαίρη Χρονοπούλου" και δεν πάει το μυαλό μου στην Μαίρη σε μεγάλη ηλικία ή την "Μαίρη" μετά το ατύχημα που είχε..Όταν ακούω "Χρονοπούλου" λοιπόν,αυτό που μου ΄ρχεται στο μυαλό είναι η Φλώρα από το "Γοργόνες και μάγκες" ή η κ.Απέργη από το "Μια κυρία στα μπουζούκια"..Αυτή είναι η εικόνα της στο μυαλό μου.
Η ένσταση μου περί του "μύθου της Μονρόε", είναι αυτό που έγραψα..Δεν ξέρω πως θα ήταν αν γερνούσε η γυναίκα.Εγώ έχω αυτήν την εικόνα που ξέρουμε όλοι.Αυτήν "βαθμολογούν" τα μάτια μου..Και σαν αντρικό μάτι (η προσωπική μου άποψη δηλαδή),είναι ΓΙΑΤΙ τόσος ντόρος για μια ναζιάρα βαμμένη ξανθιά,που δεν είναι δα και "εξωπραγματικά" όμορφη..Ποτέ δεν μου άρεσε στο βαθμό που την χαρακτήρισε όλος ο κόσμος τότε!..Όχι..Υπήρχαν πολύ,πολύ,πολύ πιο ωραίες από την Μονρόε.Και πολύ πιο σέξι.
Όσο για τα γεράματα: οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου,κοντά σου,μαζί σου, ακόμα και αν γερνάς,πάντα το ίδιο θα σε βλέπουν.
Σαν " Ό,τι πιο όμορφο που υπάρχει"..