Χριστουγεννιάτικα αβαταρ

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
9.717
Αντιδράσεις
7.496
Αν και είναι λίγο μακριά τα Χριστούγεννα θα τολμήσω και εγώ να στολίσω το άβαταρ μου με την παρακάτω κλασική καρτούν εικόνα του Αγίου Βασίλη μαζί με τον Ντόναλντ και τον Μίκυ να διαβάζουν τη λίστα με τα ονόματα των παιδιών που ζητάνε διαφορά δώρα.

Είναι θα έλεγα ένα Pre-Christmas holidays άβαταρ που όμως σε βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων απο τώρα.

Προβολή συνημμένου 253853

Άλλωστε και ως παιδιά τα Χριστούγεννα για εμάς ξεκινούσαν απο πολύ πριν.. περίπου ενα μήνα πριν όπου αρχικά με μια απλή λίστα γράφαμε τα πιθανά δώρα που θέλαμε να μας φέρει ο Άγιος Βασίλης.

Η λίστα αυτή των παιχνιδιών άλλαζε όσο πλησίαζαν τα Χριστούγεννα και περιλάμβανε περισσότερα παιχνίδια που βλέπαμε στις πάρα πολλές (για εκείνη την περίοδο) διαφημίσεις παιχνιδιών που έβαζαν στην τηλεόραση και απο τις διαφορες επισκέψεις μας σε διάφορα θρυλικά μεγάλα καταστήματα της εποχής που ήδη είχαν ξεκινήσει να ανεφοδιάζονται με της νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών που θα πωλούνταν για τα Χριστούγεννα..

Έτσι λοιπόν αφού είχαμε πια αποφασίσει τι θέλαμε ξαναγράφαμε πάλι σε άλλο χαρτί (κυρίως αρωματισμένο με αυτοκόλλητα και με όμορφες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές) την τελική μας λίστα παιχνιδιών μαζί με μια ολόκληρη έκθεση οπου αναφέραμε ότι ήμασταν καλά παιδάκια όλο το χρόνο ζητώντας απο τον Άγιο Βασίλη να μας φέρει τα δώρα που του ζητάμε στη λίστα (φυσικά η λίστα ήταν αρκετά μεγάλη :D ).

Ο Άγιος Βασίλης πέρα απο τον Μίκυ και τον Ντόναλντ έχει βοηθό του και το Πνεύμα των Χριστουγέννων που μαγεύει απο πολύ πρίν τις ψυχές των μικρων παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων... παιδιών!!! ;)
Φετος χωρίς τζιν τιρνει χριστουγεννιατικη
 

Always Somewhere

Human RetroDatabase
Joined
9 Νοέ 2019
Μηνύματα
2.580
Αντιδράσεις
6.016
Φετος χωρίς τζιν τιρνει χριστουγεννιατικη

8506ecf2e1bbcc3fb89f5d80ec0a0a03.jpg


;)
 
Μπλουζα