Χριστουγεννιάτικα αβαταρ

Αν και είναι λίγο μακριά τα Χριστούγεννα θα τολμήσω και εγώ να στολίσω το άβαταρ μου με την παρακάτω κλασική καρτούν εικόνα του Αγίου Βασίλη μαζί με τον Ντόναλντ και τον Μίκυ να διαβάζουν τη λίστα με τα ονόματα των παιδιών που ζητάνε διαφορά δώρα.

Είναι θα έλεγα ένα Pre-Christmas holidays άβαταρ που όμως σε βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων απο τώρα.

Προβολή συνημμένου 253853

Άλλωστε και ως παιδιά τα Χριστούγεννα για εμάς ξεκινούσαν απο πολύ πριν.. περίπου ενα μήνα πριν όπου αρχικά με μια απλή λίστα γράφαμε τα πιθανά δώρα που θέλαμε να μας φέρει ο Άγιος Βασίλης.

Η λίστα αυτή των παιχνιδιών άλλαζε όσο πλησίαζαν τα Χριστούγεννα και περιλάμβανε περισσότερα παιχνίδια που βλέπαμε στις πάρα πολλές (για εκείνη την περίοδο) διαφημίσεις παιχνιδιών που έβαζαν στην τηλεόραση και απο τις διαφορες επισκέψεις μας σε διάφορα θρυλικά μεγάλα καταστήματα της εποχής που ήδη είχαν ξεκινήσει να ανεφοδιάζονται με της νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών που θα πωλούνταν για τα Χριστούγεννα..

Έτσι λοιπόν αφού είχαμε πια αποφασίσει τι θέλαμε ξαναγράφαμε πάλι σε άλλο χαρτί (κυρίως αρωματισμένο με αυτοκόλλητα και με όμορφες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές) την τελική μας λίστα παιχνιδιών μαζί με μια ολόκληρη έκθεση οπου αναφέραμε ότι ήμασταν καλά παιδάκια όλο το χρόνο ζητώντας απο τον Άγιο Βασίλη να μας φέρει τα δώρα που του ζητάμε στη λίστα (φυσικά η λίστα ήταν αρκετά μεγάλη :D ).

Ο Άγιος Βασίλης πέρα απο τον Μίκυ και τον Ντόναλντ έχει βοηθό του και το Πνεύμα των Χριστουγέννων που μαγεύει απο πολύ πρίν τις ψυχές των μικρων παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων... παιδιών!!! ;)
Φετος χωρίς τζιν τιρνει χριστουγεννιατικη
 
Φετος χωρίς τζιν τιρνει χριστουγεννιατικη

8506ecf2e1bbcc3fb89f5d80ec0a0a03.jpg


;)
 
Η Betty Boop φόρεσε τα χριστουγεννιάτικά της ρούχα και σας εύχεται ''Χρόνια πολλά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία''!
 

Συνημμένα

  • ftm5195.jpg
    ftm5195.jpg
    24,6 KB · Προβολές: 2
Κάποιος πρέπει να βάλει και αβαταρ τον bad santa ,2003 ,η ταινία αρα ρετρο :anim_smokin: :guitar::bananafuck:
l-intro-1636483969.jpg
 
Αβαταρ για τα κορίτσια της ρετρο ο Χένρι καβιλ, φωτιά και λαυρα
GBYs2-3W8AEDBRr.jpeg
 
Πίσω
Μπλουζα