αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 19.430
ΤελειοτηταΓια φέτος η Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία Gene Tierney
ΤελειοτηταΓια φέτος η Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία Gene Tierney
Η φωτογραφία είναι προφανώς στο Αγρίνιο. Με προκαλείς να κάνω εντοπισμό τοποθεσίας με ελάχιστα στοιχεία....Παιδιά για λίγο θα βάλω αυτό το αβαταριο και μέχρι τα Χριστούγεννα θα το γυρίσω στο πρώτο που είχα πριν. Μου άρεσε πολύ το μινιμαλιστικο δέντρο και μετά είμαι σαν την καντυ καντυ εδώ σαν μια από τις τρεις ορφανές. Δίδυμος τι να πεις εκεί που αλλά λέμε αλλά κανουμε
Ιιιι αλλαζω καλέ τι εντοπισμό καταζητουμαιΗ φωτογραφία είναι προφανώς στο Αγρίνιο. Με προκαλείς να κάνω εντοπισμό τοποθεσίας με ελάχιστα στοιχεία....
Η πέτρινη επένδυση , το πλάτος του δρόμου και το πράσινο κάθισμα μπορεί να οδηγήσουν σε εντοπισμό. Αλλά θα πρέπει να ψάξω όλο το Αγρίνιο...Ιιιι αλλαζω καλέ τι εντοπισμό καταζητουμαι
Να σε πήγεΆλλαξα
Ε βέβαια με πήγε ναΗ πέτρινη επένδυση , το πλάτος του δρόμου και το πράσινο κάθισμα μπορεί να οδηγήσουν σε εντοπισμό. Αλλά θα πρέπει να ψάξω όλο το Αγρίνιο...
Να σε πήγε
Eδω με αναγνώρισες από την ψυχεδελική ζωγραφιά είσαι πανεξυπνος, σε αυταΗ πέτρινη επένδυση , το πλάτος του δρόμου και το πράσινο κάθισμα μπορεί να οδηγήσουν σε εντοπισμό. Αλλά θα πρέπει να ψάξω όλο το Αγρίνιο...
Να σε πήγε
Παρακαλώ το "διάβολος" να διαγραφείEδω με αναγνώρισες από την ψυχεδελική ζωγραφιά είσαι διάβολος, σε αυτα
Έγινε πανεξυπνοςΠαρακαλώ το "διάβολος" να διαγραφεί
Mες στο πνεύμα αγαπητή μουΚαλές γιορτές με υγεία, τύχη, χαρά και ευημερία σε όλα τα μέλη του retromaniax και στις οικογένειές τους!
Κάτι τσουρέκια χριστουγεννιάτικα...Mετα από πολύ σκέψη καταλήγω εδώ ξέρω σας τα πρηξα!
Χα χα χαΚάτι τσουρέκια χριστουγεννιάτικα...