Amigovios
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 160
Καλησπέρα σε όλες και όλους...μιας και πλησιάζουν οι γιορτές αποφάσισα να θυμηθώ τα νιάτα μου και να μοιραστώ μαζί σας μερικές αναμνήσεις και σχέδια για το άμεσο μέλλον (αυτές τις γιορτές ντε!)... Πόσοι από εσάς θυμούνται την λαχτάρα των εορτών που μέσα στο ζεστό σπίτι περιμένανε να πάει μεσημέρι μετά την Χριστουγεννιάτικη εορτή του σχολίου και πάνε να "κατακαούν" μπροστά στην τηλεόραση με sega/nintendo/neo geo κτλ κτλ κτλ ή σε μια φορητή κονσόλα (game boy/game gear κτλ) ή και τα δύο εναλλάξ ; Θυμάμαι που περίμενα το απόγευμα να είναι ελέυθερη η τηλεόραση για να λιώσω στο mega drive μου παίζοντας τα εξής κοιτάζοντας πολλές φορές έξω από το παράθυρο τα φώτα μεσα στη νύχτα:
Τα παραπάνω είναι μερικά από τα παιχνίδια που έπαιζα.....(αν συνεχίσω να γράφω δεν θα τελειώσουμε ποτέ !...θα τελειώσει το gamebase αλλά όχι εμείς !!!)...τώρα ύστερα από 18+ χρόνια περίπου μπορώ να πω ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα κάνω το εξής....
...αυτά προς το παρόν..ελπίζω να σας συγκίνησα με τα παραπάνω και αναμένω απαντήσεις και σχόλια σας....
να είστε όλοι καλά...και θυμηθείτε.....the past is now....
- Streets of Rage 2
- Dynamite Duke
- Sonic 2
- RunArk (στα arcades ο τίτλος ήταν Growl)
- 2 Crude Dudes (ή αλλιώς Crude Buster)...πίνοντας Power Cola (όσοι το έχουν παίξει θα θυμούνται τι ενοώ)
- Moonwalker (αυτό και αν ήταν κάψιμο για μένα μιας και είμαι μεγάλος φαν του συγχωρεμένου του Μιχαλάκη)
Τα παραπάνω είναι μερικά από τα παιχνίδια που έπαιζα.....(αν συνεχίσω να γράφω δεν θα τελειώσουμε ποτέ !...θα τελειώσει το gamebase αλλά όχι εμείς !!!)...τώρα ύστερα από 18+ χρόνια περίπου μπορώ να πω ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα κάνω το εξής....
- Θα κάτσω να λιώσω στο Tekken 6 (το πήρα στην προνομιακή τιμή των 22?) στο PS3
- ομοίως με το Mortal Kombat στο XBOX 360
- Γενικά θα κάτσω να τερματίσω ότι κονσολοπαίχνιδα έχω και ....
- Θα ασχοληθώ να τερματίσω στις ρετροκονσόλες μου και στην arcade καμπίνα μου ότι έχω διαθέσιμο !!! (για το τελευταίο αυτό που έχω είναι το midnight Resistance - JAMMA board)
...αυτά προς το παρόν..ελπίζω να σας συγκίνησα με τα παραπάνω και αναμένω απαντήσεις και σχόλια σας....
να είστε όλοι καλά...και θυμηθείτε.....the past is now....