Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Yep...argy είπε:Πραγματι πολυ ωραια τα χριστουγεννα και στα 90's!!!!!!!!!!Θυμαμαι τις ημερες των διακοπων οταν εβαζαν χριστουγεννιατικες ταινιες τα βραδυα καθομουν και χαζευα τις καταιγιστικες διαφημισεις παιχνιδιων!!!!!
Ακομα βαζουν διαφημισεις με παιχνιδια αλλα τοτε ηταν αλλιως....!!!!![]()
σου έχω πει πόσο σε πάω εε????Shakti είπε:Μέχρι και μέσα 90 τα λάτρευα τα Χριστούγεννα. Ήταν τόσο γλυκά, ζεστά, ανθρώπινα.
Τώρα ούτε να τα βλέπω, ένας υπερκαταναλωτικός, κουραστικός και αγχώδης μπελάς που δεν αντιλαμβάνομαι καν και οι περισσότεροι πλέον δεν νιώθουν έτσι και αλλιώς. Απλά περιμένω να φύγει, να τελειώσει η υστερία.
Αμοιβαία τα αισθήματα καλή μου.Butterfly είπε:σου έχω πει πόσο σε πάω εε????
Συμφωνώ! Τα τελευτεα χρόνια οταν έρχονται τα χριστουγεννα μελαγχολώ(οπως και ο περισσότερος κόσμος φαντάζομαι).Είναι κατα καποιο τροπο μπέλας αλλά και ''αγγαρεία'' ,το κλιμα φισικά και δεν είναι οπως κάποτε!Shakti είπε:Μέχρι και μέσα 90 τα λάτρευα τα Χριστούγεννα. Ήταν τόσο γλυκά, ζεστά, ανθρώπινα.
Τώρα ούτε να τα βλέπω, ένας υπερκαταναλωτικός, κουραστικός και αγχώδης μπελάς που δεν αντιλαμβάνομαι καν και οι περισσότεροι πλέον δεν νιώθουν έτσι και αλλιώς. Απλά περιμένω να φύγει, να τελειώσει η υστερία.
Ναι είμαι Σκρουτζ πλέον.Rakeesh είπε:Ας κρατήσουμε τις πολύτιμες αναμνήσεις μας και ας μη μιζεριάζουμε σαν τον Σκρουτζ με συγκρίσεις, φίλοι μου Shakti :hurrah: Butterfly :hurrah: και Video80 :hurrah:
Ακριβως αυτο +1000!!!johnny19818 είπε:Δυστυχώς τίποτα δεν είναι σαν τότε. Άλλες εποχές! Κρίση, άγνωστη λέξη για την εποχή εκείνη. Μόνο μας μέλημα ήταν το παιχνίδι και τα κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση. Ωραία χρόνια.
Ευχαριστώ συνονόματε!Ajax87 είπε:Ακριβως αυτο +1000!!!