αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 20.012
Ναι στην αμφιλοχια πηγαιναν και οι δικοι μου , χα χα δηλ. Κοντα που το ξερες χα χα για ιλιγγο ευτυχως ο ντοκτορ ηταν πολυ πιο κοντα. Και για την χρυση μπορει να ξαναπηγαινες δεν σου περναγε με την μια αν κρινονταν καλο! Α προσφατα μια κοπελα γυρω τωρα στα τριαντα μου ειχε πει πως μικρη της ειχαν κοψει χρυση, μια εμπειρια ασχημη φυσικα από τις χειρότερες στην ζωη της ηταν και παιδι μικροLord_Makro είπε:Τι ξέθαψες... θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχαν πάει συγγενικά μου πρόσωπα να κόψουν... τη χρυσή και με τον αδερφό μου γελάγαμε. Ο "ντόκτορ" μάλιστα δεν ήταν στην πόλη αλλά κάπου κοντά στην Αμφιλοχία και απ' ότι μου είπαν συγκέντρωνε πολύ κόσμο. Και τη χρυσή την έκοβε με ένα παλιό πολυχρησιμοποιημένο ξυραφάκι, κατάντια...
Πατριωτακι ο πατερας μου είναι καθετος, ο γεροντας με την χρυση λέει εσωσε κοσμο και ντουνια και τον ιδιο ο οποιος θα πεθαινε ( υπερβολες μαλλον του πατρος)! ηταν κατακίτρινος και βρηκε την σωτηρια του, μαλιστα :2beers: σε χαραζε σε πεντε σημεια και μετα σου εβαζε το σκορδο αμα ειχες χρυση εβγαζες κιτρινο πιον και υγρο( το θυμαμαι πετάγαμε τα μαξιλάρια )
ε, να δειτε την ιατρικη που ακολουθησε η μανα μου όταν στα 18 στην αποθηκη με τα καπνα την τσιμπησε σκορπιος κατω από το γονατο και ειχε φοβερο πόνο όχι ψεματα, τρελαθηκε! σκοτωσανε τον σκορπιο της τον εβαλαν πανω για να παρει τον πονο και το μουδιασμα και μετα ενας θειος μου μου της χαραξε το ποδι με μαχαιρι, ρουφουσε την περιοχη και εφτυνε το δηλητηριο :xm: :xm: :xm: ομιλούμε περι βασανιστηρίων, δηλ. ευτυχως που η ιατρικη σημερα προχωρησε να ειμαστε ευγνωμωνες
Τα παιδια από αθηνα θα λένε τι λεμε δεν ενιωσαν ποτε την μυρωδια του ωμου σκορδου σε ένα κεφαλι ευτυχως, ουτε να περιμενεις να γινεις καλα από αυχενικο με τρια παγωμενα κρυα ποτήρια νερο
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: