Χρόνια πολλά γλυκιά μου (ΕΤ2 1988)

nick

RetroNuts!
Joined
12 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.623
Αντιδράσεις
542
Χρόνια πολλά γλυκιά μου (1988)


RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Χρόνια_πολλά_γλυκιά_μου

Ένα κοινωνικό σήριαλ - διασκευή του αφηγήματος της Μ. Βαμβουνάκη που προβλήθηκε απο την ΕΤ2 την Τετάρτη 10 Αυγούστου 1988 σε 8 επεισόδια. Το σενάριο υπέγραφαν οι Μαρία & Ελένη Παξινού και την σκηνοθεσία ο Νίκος Ζαπατίνας.Έπαιζαν οι Λάκης Κομνηνός (Νίκος), Γιούλη Γαβαλά (Τάνια), Βαγγέλης Καζάν (καθηγητής), Γιώργος Τζώρτζης (σύζυγος), Μάκης Ρευματάς (αστυνομικός), Ελένη Δήμου (τραγουδίστρια), Πάρις Κατσίβελος (Μάνος), Δήμητρα Νομικού, Γιώργος Λουκάκης, Γκέλυ Τριάντη, Γιώργος Ζαιφίδης

Με λίγα λόγια η υπόθεση έχει ως εξής:"Την ημέρα των γενεθλίων της, η σύζυγος ενός επιχειρηματία απάγεται και κρατείται κάτω από απάνθρωπες συνθήκες. Ενώ οι διαπραγματεύσεις της προχωρούν με αργό ρυθμό, η Τάνια ερωτεύεται τον άντρα που την φρουρεί και δημιουργεί μαζί του μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Αποφασίζει να φύγει μαζί του στο εξωτερικό, εγκαταλείποντας την ανούσια αστική ζωή, αλλά ο Χανς, αρχηγός της συμμορίας των απαγωγέων καταλαβαίνει τα σχέδια τους και σκοτώνει το Νίκο.Όταν απελευθερώνεται απο την αστυνομία, η Τάνια είναι ένα ψυχικό ερείπιο με ανάγκη άμεσης νοσηλείας στο ψυχιατρείο.

Εδώ ένα απόσπασμα απο την σειρά:

[video=youtube_share;t05D16sk5Qw]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από τους τίλους Αρχής:

snapshot96.jpg

snapshot94.jpg

snapshot100.jpg

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο στην σεναριογράφο Ελένη Παξινού για το υλικό που κατα καιρούς μου έχει εμπιστευθεί και το οποίο θέλω να μοιραστώ:

[video=youtube_share;s6sTbvCUnwA]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο και στην κυρία Παξινού για το πολύτιμο υλικό. Σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση και η Ελένη Δήμου στη σειρά.
 
Πίσω
Μπλουζα