Χρόνια πολλά GRM!


cake2nb2.jpg

Happy birthday tou youuuu , happy birthday to youuuu


happy birthday dear GRM, happy birthday to youuuuu...


 
Aγαπητή Candy, για το θέμα του Αβατάρ, θα διαφωνήσω για τρεις λόγους:

1ον

Αφιέρωσα κάποιον χρόνο για να φτιάξω το νέο μου αβατάρ και πραγματικά θέλω να το χαρώ για λιγάκι (καμιά 50αριά χρόνια μόνο). :D

2ον

Κρύβομαι από κρατικές υπηρεσίες οι οποίες δεν γνωρίζουν τον πραγματικό μου εαυτό και αυτό θα τους έδινε μία κάποια δυνατότητα και στοιχεία να ανακαλύψουν την πραγματική μου ταυτότητα. :D :D

3ον και σπουδαιότερον

Εάν βάλω αβατάρ τον εαυτό μου από τα μικράτα μου, ενδέχεται να τρομάξουν τα υπόλοιπα μέλη σε βαθμό να μην ξαναμπούν στο φόρουμ και δεν το θέλουμε αυτό έτσι; :D :D :D

Εάν το αποφασίσετε ευχαρίστως να συμμετάσχω, όχι όμως σε μόνιμη βάση.

(για κανά δευτερόλεπτο περίπου... άντε μία εβδομάδα) :)
 
Χρονια μας Πολλα :)

Α,ολα κι ολα.Το avatar δυσκολα το αλλαζω.Αλλωστε ειναι πραγματικη φωτογραφια μου:tickle: :rofl:
 
Σεβαστό ambu_dare!!! :D
 
Τρελογείτονα, θα διαφωνίσω.

Αναφορικά με το avatar, πρέπει να ξέρουν και τα υπόλοιπα μέλη ότι η φωτό του Σβαρτζ σε αδικεί τα μάλα. Στην πραγματικότητα είσαι πιό μεγάλος (σε όγκο και ήθος) από τον προαναφερόμενο. Οπότε μια πραγματική σου φωτό θα ήταν ότι πρέπει!!!!!!!

Φυσικά προσωπικά δεν θα συμμετάσχω στο αναφερόμενο εγχείρημα, ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι θελήσουν να το κάνουν. Δεν υπάρχει λόγος να τρομοκρατήσουμε άσκοπα τα αθώα μέλη αλλά και τους άμοιρους επισκέπτες! :help: :help: :biglaugh: :biglaugh:

Αν, όμως επιμείνετε πολύ θα βάλω άβαταρ από την εποχή που πήγαινα στο γυμνάσιο, όπου πραγματικά ήμουν..... κούκλος. Φόραγα γυαλούμπες μεγέθους παρπρίζ φορτηγού, άλλουστα μαλλιά κανά τρίμηνο, χαζοχαρούμενο ύφος και γενικά look από 100% genuine geek της εποχής της δεκαετίας του '80!!!!!

Άντε να δω μετά πως θα με συναγωνιστείτε. Αλλά και πάλι σας προειδοποιώ. Ουδεμία ευθύνη θα φέρω αν καούν οι κάρτες γραφικών σας και οι οθόνες σας!!!!!!!
 
Χρόνια πολλά και από το λιμάνι της Πάτρας (μοναδικός ρετρό επιζών παύλα ανταποκριτής αυτής της ξεχασμένης πόλης). Είθε να αυξανόμεθα και πληθήνουμε και να καταλάβουμε τον κόσμο (γέλια)
 
@Pooky...τα παραλες τα παραλες...με κανεις και ντρεπομαι :D

Σε ηθος μπορει,σε ογκο εχω ακομα για να τον φτασω:biglaugh:
 
Χρόνια Πολλά !! Πάντα Επιτυχίες !! Μακάρι να μείνουμε για πάντα παιδιά !! :thumbup:
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

:wave:
 
Πίσω
Μπλουζα