Χωρίς μακιγιάζ (1994)

retrofrog

RetroActive
Joined
25 Δεκ 2012
Μηνύματα
328
Αντιδράσεις
56
Χωρίς μακιγιάζ (1994)


RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Χωρίς_μακιγιάζ




Καλημέρα παιδια!Μήπως έχει κάποιος υπόψη του μια τηλεταινία με τίτλο "Χωρίς μακιγιάζ" που προβλήθηκε από τον αντ1 γύρω στις αρχές της δεκαετίας 90 με πρωταγωνίστρια τη Μπέτυ Αρβανίτη; Αν ναι,μήπως γνωρίζει κάποιος το στόρυ και αν μπορώ να το δω κάπου στο νετ;(γτ απο το κανάλι δεν το κόβω πολύ πιθανό)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλώς όρισες στην παρέα μας!

Η τηλεταινία ''Χωρίς μακιγιάζ'' προβλήθηκε στον Αντέννα την Τετάρτη 11 Μαίου 1994 σε σενάριο Σούλας Πιερράκου και Γιάννη Μαρούδα και σε σκηνοθεσία Ντίνου Μαυροειδή

Έπαιζαν οι ηθοποιοί Μπέτυ Αρβανίτη, Σοφοκλής Πέππας, Μαρίνα Ψάλτη, Στάθης Κακαβάς, Κρατερός Κατσούλης, Κώστας Βάντζος.

Υπόθεση: Μια σταρ του θεάτρου, στη δύση της καριέρας της, αποφασίζει να παίξει σε ένα πειραματικό θέατρο.

Τα παραπάνω στοιχεία αντλήθηκαν από την πηγή ''Ο ερευνητής της Βέροιας'' και τη retrodb μετά από αναζήτηση στο Διαδίκτυο.

Δεν γνώριζα την τηλεταινία, δεν έχει προβληθεί σε επανάληψη στην τηλεόραση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλώς σας βρήκα τσαχπίνα betty boop! :) Ευχαριστώ πολύ αμφότερους για τις πληροφορίες! Να είστε καλά! Την έμαθα εσχάτως και επειδή εκτιμώ ιδιαιτέρως ως ηθοποιό τη Μπέτυ Αρβανίτη θα ενδιαφερόμουν να τη δω. Το ερώτημα που θα τη βρώ στο νετ αφορούσε κυρίως το youtube όπου εντόπισα μια αντίστοιχη τηλεταινία του Λαζόπουλου "το κορίτσι με τις βαλίτσες"-παραγωγής 1993 αν θυμάμαι καλά- και έλεγα μήπως υπήρχε και αυτή της Αρβανίτη κάπου αλλού ίσως (με άλλη ονομασία ενδεχομένως), και είχε υποπέσει στην αντίληψη σας..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα