Οπως λεει και ο τιτλος η Nintendo ανακοινωσε μεσω του Satoru Iwata οτι δεν θα κανει μεγαλη παρουσιαση (PC) . Αλλα θα κανει καποια μικροτερα event που θα ειναι για τον τυπο και τους διανομεις.Αυτο με βαζει σε σκεψεις περιμενα οτι μετα και το τελευταιο Nintendo Direct που εδειξαν τοσο πραγμα για το 3ds θα αφιερωναν την PC της E3 στο Wii U, αλλα τελικα η Pc δεν θα γινει οπως ειχαμε δει τα παλαιοτερα χρονια. Οι λογοι που μπορω να σκεφτω ειναι: α) Οικονομικοι, δηλαδη για καποιο λογο δεν θελει να χαλασει χρημα. β) Δεν υπαρχει υλικο(Software) για τοσο μεγαλη παρουσιαση. γ) Φοβουντε οτι θα χαθει η παρουσιαση τους, λογω του νεου Hardware του ανταγωνισμου (Ps4, νεο Xbox) ή δ) καποιο μαρκετιστικο κολπο που δεν μπορω να καταλαβω .
Δεν ξερω τι μπορει να σκεφτηκαν στην Nintendo και πηραν αυτην την αποφαση, εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε αυτη η ειδηση. Το θεμα δεν το ανοιγω για να επικρινω την στρατιγικη της Nintendo αλλα πραγματικα εχω απορια.
Ποια ειναι η αποψη σας ;;
υγ. Ααα και κατι ακυρο!!! (mods συγχωρεστε με )
Αυτο το ποστ μου ειναι το no.1000 , σαν χτες θυμαμαι που ανακαλυψα το Retromaniax ψαχνωντας πληροφοριες για κασσετες του Snes. Ελπιζω να τα λεμε για αρκετα χρονια ακομα μεσα στις σελιδες του φορουμ . Σας Ευχαριστω ολους!
Kαλα εκανες και το ανοιξες αυτο το θεμα γιαννη αλλα στην ουσια δεν υπαρχει κανενα θεμα και δεν μιλαω για σενα που το ανοιξες αλλα για ολα τα sites που αντι να αναπαραγαγουν απλα αυτο το πραμα σαν ειδηση το εδωσαν σαν λεια σε καθε hater της αγαπημενης μας εταιριας να γραψει και να πει το μακρυ του και το κοντο του και ακολουθησαν δεκαδες βλακειες και ασχετα σχολια.Καταρχην δεν υπαρχει κανενα θεμα χρηματων γιατι δεν εχει χασουρα οι NINTENDO αλλα και γιατι υπαρχει ρευστο δειγμα των καινουργιων υπερσυγχρονων εγκαταστασεων που κανει για ολα τα τμηματα της και στοχευει να μπουν εκει χιλιαδες κοσμος.Το υλικο που εχει να παρουσιασει ειναι τοσο πολυ που χρειαζονται δυο E3 για να το δηξει και δεν χρειαζεται να γραψω ολα τα παιχνιδια που εχει επιβεβαιωση οτι θα δειξει γιατι ωσοι παρακολουθουν τα θεματα της NINTENDO και τα Directs τα γνωριζουν πολυ καλα.Ουτε θεμα ανταγωνισμου υπαρχει με τους αλλους δυο γιατι πολυ απλα τα παιχνιδια της ειναι ικανα να σκεπασουν το οτιδηποτε.Και αν το παμε και εκει η αλλοι δυο φοβουνται ολα ωσα θα παρουσιασει η N γιαυτο και η sony εχει παρουσιασει ηδη την κονσολα της (ασχετα αν δεν ειδαμε κονσολα αλλα μονο το gamepad) και ακολουθει η microsoft τον αλλο μηνα.
Η N τα τελευταια χρονια εξαλου δεν γουσταρει να πολυπηγαινει σε μεγαλες τετοιες εκθεσεις και απουσιαζει πολλες φορες απο το Tokyo games show η την Gamescom κλπ.Εχει περασει στην εποχη των Directs και μας δεινει και βιντεακια ανα τακτα χρονικα διαστηματα στο eshop και μαθαινουμε τα παντα.Εξαλου για να μην τα παραλεμε κιολας δεν θα λειψει η N απο την E3 εκει θα ειναι κανονικα απλα δεν θα υπαρχουν φρου φρου και αρωματα και show οπως να ανεβαινει ο iwata στην σκηνη με το gamepad του Wii U και απο κατω να χειροκροτανε.Θα μας δειξουν ολο το υλικο σε Directs κατα την διαρκεια της εκθεσης και σε μικρα events αναλογα με την ιδιοτητα του καθενος θα ενημερωσει με τον καλητερο τροπο τον καθε εναν ξεχωριστα αναλογα με τον τομεα του.Και προσωπικα δεν με νοιαζη και δεν με χαλαει καθολου να μαθω ολα τα παιχνιδια που θα ερθουν μεσω Directs και οχι απο τον iwata και τα καραγκιοζιλικια του πανω στην σκηνη.Τα παιχνιδια που θα απολαυσω στο μελον θελω να δω και δεν με νοιαζη το πως θα τα δω.Φυσικα εχουν κραξει την N για εκατονταδες πραγματα δεν περιμενα να μην την κραξουν και γιαυτο το θεμα που οπως ειπα στην ουσια δεν υπαρχει κανενα θεμα.ας σκεφτου λιγο ολοι αυτοι που κραζουν και το παιζουν και οπαδοι της N τι θα προτιμουσαν.Θα προτιμουσαν να μας παρουσιαζε η N μονο 3,4 παιχνιδια και να ειχαν ενα εντυπωσιακο show η να μας παρουσιασουν ενα σωρο παιχνιδια και ενα σωρο first party διαμαντια μεσω τον Directs; Ε δεν νομιζω να ηθελε καποιος το πρωτο και οχι το δευτερο.Γιαυτο λοιπον ας επικεντρωθουμε ολοι στα παιχνιδια που θα δουμε και ας αφησουμε το show και της φανφαρες σε sony και microsoft.
YΓ: Συγχαρητηρια για τα 1000 post φιλε ευχομαι να τα 10χιλιασεις
Εμενα μου αρεσει η φαση με το ολο πανηγυρι που γινεται, θα προτιμουσα μια κανονικη PC. Δεν βαριεσαι ας δουμε καλα παιχνιδια σε προχωρημενο σταδιο και να βγουν μεσα στο 2013, (Πολλα θες θα μου πεις, δεν πειραζει ).
Περιμενω πως και πως το Project X της Monolith με ενα βιντεακι μας εχουνε αφησει!!
Μου αρέσει που έλεγα ότι θα πρέπει η Nintendo να δώσει την καλύτερη E3 που έχει δώσει ποτέ για να έχει ελπίδες το WiiU. Τελικά καλύτερα να μην μιλάω καθόλου.
Ούτε κι εμένα μου αρέσουν τα σόου που δίνουν στην Ε3 οι εταιρίες και μου αρέσει το Nintendo Direct αλλά το να μην δώσει press conference μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα. Η δεν έχει τίποτα να δείξει (οπότε το WiiU είναι καταδικασμένο) ή απλά τους γράφει όλους στα παλιά της τα controller και κάνει αυτό που θέλει αυτή, χωρίς να ακολουθάει την περπατημένη (κι εμένα μου αρέσει αυτό το στιλ). Ελπίζω απλά να ισχύει το 2ο.
Βayonetta 2,Monolith project,νεο mario kart,νεο 3D mario,Shin megami tensei X fire emblem,νεο super smash bros,zelda wind waker HD,νεο Zelda,Yarn yoshi.Και μονο αυτα να παρουσιαζαν με κανονικο gameplay τα εγκεφαλικα θα επεφταν βροχοι.Βαλτε μαζι με ολα αυτα ενα σωρο ακομα third party και αν εμφανισουν εστω και απλα βιντεακια απο τα καινουργια Metroid,Donkey kong,Starfox,F-Zero,το project της Metro κανενα καινουργιο Kirby η κανεναν mario tennis,mario golf η καποιο καινουργιο Kid ikarus οπως ακουγεται η και γω δεν ξερω τι αλλο απο την τεραστια δεξαμενη με τα first party που εχει η NINTENDO σε σχεση με ολους τους αλλους τοτε θα γιννει απλα χαμος.
Οποτε οπως ειπε και ο τασος παραπανω τους εχει ολους γραμμενους εχει χαραξει την δεικη της γραμμη και απλα περιμενουμε να δουμε τα μελοντικα παιχνιδια που θα απολαυσουμε.(Εγω παντως ηδη απολαμβανω το Lego city undercover και το απολαμβανω παρα πολυ μαλιστα ).