Ajax87
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 467
Οπως λεει και ο τιτλος η Nintendo ανακοινωσε μεσω του Satoru Iwata οτι δεν θα κανει μεγαλη παρουσιαση (PC) . Αλλα θα κανει καποια μικροτερα event που θα ειναι για τον τυπο και τους διανομεις.Αυτο με βαζει σε σκεψεις περιμενα οτι μετα και το τελευταιο Nintendo Direct που εδειξαν τοσο πραγμα για το 3ds θα αφιερωναν την PC της E3 στο Wii U, αλλα τελικα η Pc δεν θα γινει οπως ειχαμε δει τα παλαιοτερα χρονια. Οι λογοι που μπορω να σκεφτω ειναι: α) Οικονομικοι, δηλαδη για καποιο λογο δεν θελει να χαλασει χρημα. β) Δεν υπαρχει υλικο(Software) για τοσο μεγαλη παρουσιαση. γ) Φοβουντε οτι θα χαθει η παρουσιαση τους, λογω του νεου Hardware του ανταγωνισμου (Ps4, νεο Xbox) ή δ) καποιο μαρκετιστικο κολπο που δεν μπορω να καταλαβω
.
Δεν ξερω τι μπορει να σκεφτηκαν στην Nintendo και πηραν αυτην την αποφαση, εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε αυτη η ειδηση. Το θεμα δεν το ανοιγω για να επικρινω την στρατιγικη της Nintendo αλλα πραγματικα εχω απορια.
Ποια ειναι η αποψη σας ;;
υγ. Ααα και κατι ακυρο!!!
(mods συγχωρεστε με
)
Αυτο το ποστ μου ειναι το no.1000
, σαν χτες θυμαμαι που ανακαλυψα το Retromaniax ψαχνωντας πληροφοριες για κασσετες του Snes. Ελπιζω να τα λεμε για αρκετα χρονια ακομα μεσα στις σελιδες του φορουμ . Σας Ευχαριστω ολους!

Δεν ξερω τι μπορει να σκεφτηκαν στην Nintendo και πηραν αυτην την αποφαση, εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε αυτη η ειδηση. Το θεμα δεν το ανοιγω για να επικρινω την στρατιγικη της Nintendo αλλα πραγματικα εχω απορια.
Ποια ειναι η αποψη σας ;;
υγ. Ααα και κατι ακυρο!!!

Αυτο το ποστ μου ειναι το no.1000

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: