"Χόμπυ μου ο βιασμός"

demis

RetroActive
Joined
26 Απρ 2009
Μηνύματα
466
Αντιδράσεις
58
To ζητήσατε και... ιδού:

Ένα θέμα για την αθλιότερη ίσως βιντεοταινία που έχει γυριστεί ποτέ!

Μιλάμε για το απόλυτο ΑΙΣΧΟΣ!

Ο Δημήτρης Βογιατζής γράφει το σενάριο, κάνει την παραγωγή, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Χάρη Σταυρόπουλου, ενός ψυχοπαθή βιαστή δολοφόνου. Απολαύστε:

[ame=[URL="http://www.youtube.com/watch?v=4LcCBacy6Xg&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=4LcCBacy6Xg&feature=player_embedded[/URL]]http://www.youtube.com/watch?v=4LcCBacy6Xg&feature=player_embedded

[ame=

[MEDIA=youtube]6Mu78EHx-F8[/MEDIA]]http://www.youtube.com/watch?v=6Mu78EHx-F8&feature=related
για περισσότερα εδώ:

RetroDB

και εδώ:

Trashmania

Στη R.D.B. αναφέρει:

Ηθοποιοί: Δημήτρης Βογιατζής (Χάρης Σταυρόπουλος) , Τζίμης Πανούσης , Γκαλίνα Καβαδία (Τερέζα) , Ρία Πάρη (κορίτσι στην παραλία) , Νίκος Βασιλόπουλος (τραγουδιστής)

και:

Μουσική: The Daltons Family , Γιάννης Πολύταρχος

Με την πρώτη ανάγνωση διάβασα το όνομα του γνωστού τραγουδιστή! Αλλά τόσα χρόνια πριν, είπα κι εγώ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το "χομπυ μου ο βιασμος" πρεπει να ειναι απο τις πιο προχειρες ελληνικες παραγωγες που εχουν γυριστεί ποτε,και αυτη ακριβως η λεπτομερεια ειναι που την κατατάσσει στα ΕΠΗ των κάλτ ταινιων.Ο Δημητρης Βογιατζής,προλαβε και γυρισε μονο τρια έπικα έργα,τα "Χομπυ μου ο βιασμος","Οι λιρες του ανταρτη" και το "ο Σκυλας",τα οποια ολα ειναι "διαμαντια",και τα προτεινω σε ολους να τα δουν.Ο Κωστας Στεφανακης,(τον οποιο ο Βογιατζης ανέδειξε ως πρωταγωνιστή στις ταινιες του),εχει δηλωσει σε παλιοτερη συνεντευξη του,πως ο Βογιατζης,ετοιμαζε και μια τέταρτη ταινια,που θα ειχε ως θεμα κρητικούς και βεντετες στην Κρητη,αλλα δεν προλαβε να την ολοκληρωσει.
 
1@Wally[/USER] Σε ευχαριστώ,πολυ καλή η συνεντευξη του Στεφανάκη,συγχαρητήρια στον 1@exetlaios[/USER] για την πραγματοποιησή της,προσωπικά με εντυπωσίασε το οτι ο Στεφανακης δηλώνει οτι εχει εκπαιδευτει στην θητεια του ως ΟΥΚ,στην θρυλική Σχολή Βατραχανθρωπων του Πολεμικου Ναυτικου,το οποιο σημαινει οτι σαν άνθρωπος εχει πολύ πείσμα στα δυσκολα,και δεν τα παρατάει,και αυτο μου εξηγει,για ποιον λογο συνεχισε και ειχε αυτα τα 30 χρονια πορειας στον κινηματογραφο και το θεαμα γενικοτερα.Ολες οι ταινιες του,ειναι αγαπημενες μου,και τις βλεπουμε συνεχεια.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θυμάμαι είχα ηχογραφήσει τη μουσική από τη σκηνή που έπαιρνε τηλέφωνο για να βρει γυναίκα για τη μητέρα του που την είχε στην κλινική κ την είχα κάνει ήχο κλήσης στο κινητό μου.Όπου πήγαινα κ χτύπαγε το τηλέφωνο έβλεπες τον τρόμο κ την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα .
Επίτηδες δεν το σήκωνα για να παρατείνω το anxiety
 
Θυμάμαι είχα ηχογραφήσει τη μουσική από τη σκηνή που έπαιρνε τηλέφωνο για να βρει γυναίκα για τη μητέρα του που την είχε στην κλινική κ την είχα κάνει ήχο κλήσης στο κινητό μου.Όπου πήγαινα κ χτύπαγε το τηλέφωνο έβλεπες τον τρόμο κ την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα .
Επίτηδες δεν το σήκωνα για να παρατείνω το anxiety
Respect :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude::headbangdude::headbangdude::headbangdude:
 
Η ερμηνεία του πρωταγωνιστή στην σκηνή που ενώ μιλάει στο τηλέφωνο, τον πιάνει η κρίση και αρχίζει τις γκριμάτσες , με συγκλόνισε. Ποιος Ολίβιε τώρα...
 
Αγαπώ την τριλογία Βογιατζή αλλά η συγκεκριμένη ταινία για μένα πρέπει ως κ στα σχολεία να προβάλλεται ως πολιτιστικό κληροδότημα.
Αποτελεί μνημείο για την ανθρωπότητα. Λυπάμαι αυτούς που την κοροϊδεύουν.Ανυποψίαστοι θα πάνε στον άλλον κόσμο.
 
Έτυχε να δω την ταινία αυτή προ ετών αλλά μου έμεινε μια απορία άλυτη:στην σκηνή που πάει να βιάσει μια κοπέλα μέσα στο τραίνο,η κοπέλα είναι ανήλικη στην πραγματικότητα ή απλά μικρόφερνε; Γιατί αν ήταν ανήλικη σοβαρεύει αρκετά το θέμα. Θέλω να πιστεύω ότι απλά μικρόφερνε.
 
Είδα όλη την ταινία. Δεν παίζει ο Τζίμης Πανούσης και δεν υπάρχει καν αναφορά στα credits.
 
Πίσω
Μπλουζα