Ψάχνοντας απεγνωσμένα τον Πάνο Σουπιάδη

...και τον ψαχνουμε βεβαιως, βεβαιως. Εχουμε αμολησει Ωροπιωτες retromaniax να τον εντοπισουν.

Αν καταφερουμε ποτε και κλεισουμε συνεντευξεις σε Σουπιαδη και Τολη Πολλατο νομιζω οτι μπορουμε να παραδωσουμε και τα κλειδια. Η αποστολη μας θα εχει ολοκληρωθει...
 
Wally είπε:
Εχουμε αμολησει Ορωπιωτες retromaniax να τον εντοπισουν.
Φίλοι μου δεν τον εχω εντοπίσει δυστιχός ,οι πιθανότητες να ζει και να διαμένει μονιμα εδώ είναι ελάχιστες.Μπορεί ο άνθρωπος να έχει εξωχικό εδώ και η μονιμη κατοικία του να είναι στην Αθήνα ,παντος απο δικους μου ανθρώπους σε υπηρησιες του Ωρωπου που τους έχω πει να εχουν το νου τους ,δεν τον έχουν εντοπισει.Εν αντιθέσει με αλλους ηθοποιούς που μένουν Ωρωπο και φισικά ειναι γνωστό εδώ και χρόνια.

Θυμύθηκα και ένα περιστατικό ,πριν απο 15 περιπου χρόνια ο Βαγγέλης Μουρίκης μας είχε φέρει αυγά στο σπιτι ,τα οποια είχαμε παραγγείλει απο τον πατέρα του και τον ρωτησα : ειστε ο Βαγγέλης μουρίκης ? Και απλά μου πε ,ναι εγώ είμαι.Στη 2η ερώτηση μου (είταν και η μανα μου που ρώτησε) για το ελληνικό video και για καποιους αλλουσ συναδέρφους του ,μου απαντησε σαν να φενοταν να ντρεποταν και σαν να δειχνε να απαξιει ακόμα και ο ίδιος τις βιντεοταινίες!Κ ομως εγώ τρελενόμουν για αυτές ,αλλά μαλλον δεν το κατάλαβε!
 
video80 είπε:
Φίλοι μου δεν τον εχω εντοπίσει δυστιχός ,οι πιθανότητες να ζει και να διαμένει μονιμα εδώ είναι ελάχιστες.Μπορεί ο άνθρωπος να έχει εξωχικό εδώ και η μονιμη κατοικία του να είναι στην Αθήνα ,παντος απο δικους μου ανθρώπους σε υπηρησιες του Ωρωπου που τους έχω πει να εχουν το νου τους ,δεν τον έχουν εντοπισει.Εν αντιθέσει με αλλους ηθοποιούς που μένουν Ωρωπο και φισικά ειναι γνωστό εδώ και χρόνια.Θυμύθηκα και ένα περιστατικό ,πριν απο 15 περιπου χρόνια ο Βαγγέλης Μουρίκης μας είχε φέρει αυγά στο σπιτι ,τα οποια είχαμε παραγγείλει απο τον πατέρα του και τον ρωτησα : ειστε ο Βαγγέλης μουρίκης ? Και απλά μου πε ,ναι εγώ είμαι.Στη 2η ερώτηση μου (είταν και η μανα μου που ρώτησε) για το ελληνικό video και για καποιους αλλουσ συναδέρφους του ,μου απαντησε σαν να φενοταν να ντρεποταν και σαν να δειχνε να απαξιει ακόμα και ο ίδιος τις βιντεοταινίες!Κ ομως εγώ τρελενόμουν για αυτές ,αλλά μαλλον δεν το κατάλαβε!
δυστυχως αρκετοι δειχνουν να ντρεπονται για αυτες και δεν καταλαβαινω τον λογο αφου και εμενα μου αρεσουν τις προτιμω χιλιες φορες απο αυτα που βλεπουμε σημερα
 
παιδια ο σουπιαδης εχει Facebook με κανονικα το ονοματου, επισεις και αλλη τον 80ς ψαξται τους απο εκει και βρεθυται να τουσ παρεται σηνεντεφξει
 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ είπε:
παιδια ο σουπιαδης εχει Facebook με κανονικα το ονοματου, επισεις και αλλη τον 80ς ψαξται τους απο εκει και βρεθυται να τουσ παρεται σηνεντεφξει
Δεν νομίζω να ισχείει κάτι τέτοιο.Δεν τον κόβω για ανθρωπο που να του αρέσει να σχετίζετε με τέτοια.μπορεί να ειπάρχει άλλος με το ίδιο ονομα και το ίδιο επιθετο ή μπορεί απλά (οπως έχει γίνει και με την Ασίκη) να ανήχτηκε λογαριασμός facebook για αυτόν εν αγνοία του!

εαν καποιος φίλος γνωρίζει κάτι παραπάνω ασ postάρει εδώ, γιατί οπως ξέρετε απο κερο προσπαθούμε να τον εντοπίσουμε.
 
εχει βαλει φοτο και αυτος και ο σπυροσς ιοαννου και τετα κοσταντα καιτι φινου γιαννης μανταραγγας βερα γκουμα μονο η γκελι γαβρυηλ δεν εχει φοτο και ο στιβ ντουζος,

φοτο εχει ακομα ο ηλιασ κακλαμανης αγης γυφτοπουλος οψιλος απο της φυλακεσς ανηλικον. δεν κανο φιλε πλακα 40 χρονον ειμαι ημαρτον.
 
Επισκέφτηκα και εγώ εχτές το προφϊλ του "Πάνου Σουπιάδη¨στο FB.

Γενικά δε θα με έπειθε ότι είναι αυτός, αλλά βλέπω "φιλίες" με άλλους ηθοποιούς.

Τουλάχιστον ο "Ηλίας Κακλαμάνης" που είναι "φίλος" του, ξέρω από πρώτο χέρι, ότι είναι ο αληθινός Ηλίας Κακλαμάνης.

Μόλις τον ξαναδώ, θα τον ρωτήσω.
 
exetlaios είπε:
Επισκέφτηκα και εγώ εχτές το προφϊλ του "Πάνου Σουπιάδη¨στο FB.Γενικά δε θα με έπειθε ότι είναι αυτός, αλλά βλέπω "φιλίες" με άλλους ηθοποιούς.

Τουλάχιστον ο "Ηλίας Κακλαμάνης" που είναι "φίλος" του, ξέρω από πρώτο χέρι, ότι είναι ο αληθινός Ηλίας Κακλαμάνης.

Μόλις τον ξαναδώ, θα τον ρωτήσω.
Δεν έχεις παρά να τον ρωτήσεις φίλε Κωσταντίνε ,καταρχήν εαν ο ίδιος διατηρεί δικο του λογαριασμό facebook και αν έχει πραγματι φίλο του στις επαφές του τον (original) Πάνο Σουπιάδη ,αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να στο πεί.

Ο κ.Κακλαμάνης είναι σοβαρός καλλητέχνης και πιστεύω οτι μπορεί να σου εκμηστηρευτεί πραγματα μια που έχει σπάσει ο πάγος απο τότε που τα είπατε και στη συνέντευξη.

Είθελα να σε ρωτήσω επι τι ευκερία ,τελικά αποσπάσατε καποιο τηλ. ή διεύθηνση του ηθοποιο Σάββα Τασσίου απο τον κ.Τσάκωνα που είπε οτι θα μας δώσει? Η διέσθηση μου λέει οτι μέσω του κ.Τασσίου μπορούμε να ξετρυπόσουμε και τον Πάνο Σουπιάδη.

Πάνο Σουπιάδη σε περίπτωση που διαβάζεις το thread μην μας παρεξηγείς ,δεν κάνουμε πλάκα -είμαστε σοβαροί άνθρωποι-και είναι ονοιρο ζωής να σε συναντησουμε!
 
Είχα πάρει μια φορά τον Τασσίου στο τηλέφωνο που μας έδωσε ο Κώστας Τσάκωνας, αλλά δεν το σήκωνε.

Θα ξαναδοκιμάσω όμως ...
 
χθες μιλαγα στο Facebook και με τον φραγκο αλφονσο και ειναι ο ιδιος,
 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ είπε:
χθες μιλαγα στο Facebook και με τον φραγκο αλφονσο και ειναι ο ιδιος,
Το ξέρω ,εαν ασχολιομουν με αυτά σίγουρα θα τον είχα στις επαφές μου γιατί ειναι ενα απο τα είδωλα μου ,αλλά ειμαι κάθετα αντίθετος στη φιλοσοφία του facebook και δεν προκειτε να ανηξω ποτέ.

Φιλε μου εσύ απλά μπορείς να του πείς (αν γουστάρει) να έρθει εδώ στην ρετρο-παρέα μας να τα λέμε ,με nick-name (τί άλλο?) το δικό του.
 
λοιπον στο facebook εχουν σιγουρα δικο τους προφιλ και τους εχω στις επαφες η τετα κωνσταντα,η εφη θεοχαρη,ο σεναριογραφος γιαννης σκλαβος,ο σπυρος θεοδοσης,ο νικος σταγοπουλος,η βερα γκουμα,η βετα μπετινη ο βασιλης καμπιτσης και ο νικος καραγιωργης p.s. πρεπει να ναι το κανονικο προφιλ του πανου σουπιαδη γιατι εχουμε κοινους φιλους τους ηθοποιους εκεινης της περιοδου και μαλιστα εχει κανει και σχολια σε καποιες φωτο αλλων ηθοποιων
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ο φρανγκο αλφονσο παντως πριν κανα 2 χρονια τραγουδαγε σε ενα παλιο σκυλαδικο της κηφισιας που εκλεισε περυσι,το ξερω γιατι δουλευα εκει και ειχαμε γνωριστει...
 
gomfaios είπε:
ο φρανγκο αλφονσο παντως πριν κανα 2 χρονια τραγουδαγε σε ενα παλιο σκυλαδικο της κηφισιας που εκλεισε περυσι,το ξερω γιατι δουλευα εκει και ειχαμε γνωριστει...
Oλα καλά και ωρέα ,αλλά θα παρακαλούσα να μην ξεφευγουμε όσο γίνετε απο το κεντρικό θέμα του thread που είναι ο Πάνος Σουπιάδης.
 
μιλησα με τον πανο σουπιαδη χθες μου εστειλε μυνημα με αφορμη μια photo που τον επεσημανα απο το ραμπο κοντος και η ταπα και μου ζητησε αν μπορουσα να του βρω το γρανιτα απο μελανι και του το εστειλα πολυ ευγενικος τυπος
 
θανος είπε:
μιλησα με τον πανο σουπιαδη χθες μου εστειλε μυνημα με αφορμη μια photo που τον επεσημανα απο το ραμπο κοντος και η ταπα και μου ζητησε αν μπορουσα να του βρω το γρανιτα απο μελανι και του το εστειλα πολυ ευγενικος τυπος
Eνδιαφέρουσα η εξέληξη αυτή (exetlaie ακούς??).Δεν περίμενα παντος να ζητήσει το γρανίτα απο μελάνι.Θα το είθελε γιατί ίσως είναι απο της πρώτες του κηνηματογραφικές εμφανίσεις.Δεν τον ρώτησες αν κατηκεί στον Ωρωπο?

Του είπες οτι για καποια μεγάλη μεριδα ενος retro-forum αποτελεί είδωλο?Μπορείς να του κάνεις ερωτήσεις μέσω facebook και σιγά σιγά να μας γνωρίσει.Ελπίζω να δεχτεί να δώσει συνέντευξη για το retromaniax.
 
του εκανα εγω αυτι τι προτασι και μαλον εψαχνε να βρει τι σαιτ

παντα με επιφιλαξι το λεω!!!!
 
Καλησπέρα.

Διαψεύδω (προς το παρόν) την πληροφορία οτι ο κ.Πάνος Σουπιαδης είναι κάτοικος Ωρωπου ,εγώ ζώ απο το 1989 εδώ και δεν έτυχε να μάθω για την ύπαρξη του.

Μπορεί να έρχετε περιστασιακά και να διατηρεί εξοχικό ,άλλο αυτό.

Θάνο θέλω οποσδήποτε φίλε να τον ρωτήσεις στο facebook(εάν πραγματι είναι κάτοικος Ωρωπού) για να κλείσει το θέμα ,άσχετα με το αν δεχτεί ή όχι να μας παραχωρήσει συνέντευξη. Να μάθουμε τουλάχιστον αυτό.

Περιμένουμε δικό σου post όλο αγωνία (ή και π.μ. σε μένα)
 
Πίσω
Μπλουζα