Ψάχνοντας το όνομα ενός arcade game των 80's: Lover Boy

kingtiger077

RetroMaNiaC
Joined
2 Ιουλ 2011
Μηνύματα
583
Αντιδράσεις
178
Παιδιά λίγη βοήθεια, ελπίζω κάποιοι από εσάς, είμαι σίγουρος δηλαδή, το ξέρει το παιχνίδι, ή ακόμη καλύτερα το έχει παίξει στα νιάτα του. Ήταν στο στυλ του Pacman με τη διαφορά ότι ανάμεσα στο λαβύρινθο υπήρχε μια γυναίκα, ένας άντρας που την κυνήγαγε να τη βιάσει (!), ένας αστυνομικός και ένας σκύλος. Ο αστυνομικός με το σκύλο κυνηγούσαν τον επίδοξο βιαστή, και ο μεν αστυνόμος τον συνελάμβανε, ο δε σκύλος τον άρπαζε από εχμμμ τα ιδιαίτερα!!! Αν όμως κατάφερνες με τον παίχτη και έπιανες την γυναίκα, ερχόσουν σε συνουσία (!) με αυτήν. Κάποιοι φίλοι που ασχολούνται με υπολογιστές μου είπαν το θυμούνται και ότι το έλεγαν F@ckman αλλά μετά από επίμονο ψάξιμο, τζίφος!

Πιστεύω να μην έθιξα κάποιον ή κάτι από το φόρουμ, και ελπίζω στη βοήθειά σας. Ούτως ή άλλως ήταν κι αυτό ένα ακόμη arcade game που έπαιζα πιτσιρικάς, αν και θεωρητικά δεν επιτρεπόταν να παίζουμε τέτοια στην ηλικία των 8 και 9 ετών, αλλά όλοι κάνουν τα στραβά μάτια μπροστά στο βωμό του χρήματος! Και στο συγκεκριμένο άκουγες τα εικοσάρικα να κάνουν ντιν ντινννν.....
 
Στο MAME κάτω από την κατηγορία "Mature - Maze" υπαρχει αυτό που ταιριάζει στην περιγραφή:

Lover Boy

 
Αυτό είναι!!!!!!!! Το βρήκα το κατέβασα και παίζει!!!! Χίλια ευχαριστώ το έψαχνα χρόνια!!!!!!!!!
 
kingtiger077 είπε:
Ούτως ή άλλως ήταν κι αυτό ένα ακόμη arcade game που έπαιζα πιτσιρικάς, αν και θεωρητικά δεν επιτρεπόταν να παίζουμε τέτοια στην ηλικία των 8 και 9 ετών, αλλά όλοι κάνουν τα στραβά μάτια μπροστά στο βωμό του χρήματος! Και στο συγκεκριμένο άκουγες τα εικοσάρικα να κάνουν ντιν ντινννν.....
Άει στον κόρακα! Έφεραν το εν λόγω παιχνίδι στην Ελλάδα; Στο internet διάβασα ότι το εν λόγω παιχνίδι απαγορεύτηκε παντού εκτός από την Ιαπωνία απ' όπου και προέρχεται.
 
Κορυφαιο το εχω παιξει κορυφαιο κ το παιζαμε κ με κοριτσια τις λεγαμε οτι κ καλα ειναι ιδιο με το pacman χαχα πολλα χρονια πισω μη πω νουμερο!!!
 
Πίσω
Μπλουζα