georgeikos
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 105
καλησπερα..ειναι χρονια τωρα που ψαχνω καποιες συγκεκριμενες βιντεοταινιες και δεν μπορω να τις βρω πουθενα...
ειναι οι εξης:"η γυναικα μου ο τερματοφυλακας" με τσακωνα καλογηρου και μαρα θρασυβουλιδου του 1987, "εραστης χωρις γυναικα" με μαρκο λεζε και μαρα θρασυβουλιδου του 1986 , και το "ροδα μπλεξιμο κα τρελα" με τζανετακο και βανα μπαρμπα...
ξερει καποιος που μπορω να τις βρω [edit]
ευχαριστω εκ των προτερων
υ.γ παραθετω δυο φωτογραφιες..η μια ειναι απο το γυναικα μου ο τερματοφυλακας απο γνωστο διαδυκτιακο βιντεο κλαμπ του πειραια που ηδη εχω παει και η εν λογω κασσετα ειναι χαλασμενη
και η δευτερη ειναι απο το ροδα μπλεξιμο και τρελα απο καπου που την πουλανε(δεν ξερω αν ισχυει ακομα) αλλα την εχουν ακριβα
Προβολή συνημμένου 55374Προβολή συνημμένου 55375
ειναι οι εξης:"η γυναικα μου ο τερματοφυλακας" με τσακωνα καλογηρου και μαρα θρασυβουλιδου του 1987, "εραστης χωρις γυναικα" με μαρκο λεζε και μαρα θρασυβουλιδου του 1986 , και το "ροδα μπλεξιμο κα τρελα" με τζανετακο και βανα μπαρμπα...
ξερει καποιος που μπορω να τις βρω [edit]
ευχαριστω εκ των προτερων
υ.γ παραθετω δυο φωτογραφιες..η μια ειναι απο το γυναικα μου ο τερματοφυλακας απο γνωστο διαδυκτιακο βιντεο κλαμπ του πειραια που ηδη εχω παει και η εν λογω κασσετα ειναι χαλασμενη

Προβολή συνημμένου 55374Προβολή συνημμένου 55375
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: