Ψάχνω παιχνίδια σε Δισκέτες

το παιχνίδι με την καμήλα ας πούμε καμήλα...πρέπει να λέγετε booca booca η κάπως έτσι....

Maddog είπε:
Ακριβώς επειδή κανένας μάλλον δεν έχει δισκέτες για πούλημα/χάρισμα, τα παιδιά προσπαθούν να σου βρουν εναλλακτικές λύσεις.Αν δεν μπορείς να τις εφαρμόσεις για κάποιον λόγο, μάλλον η λύση σου είναι το Ebay. :)

το κατάλαβα οτι προσπαθούν, απλα δεν ξέρω πως εγώ ένας εντελώς άσχετος μπορώ να κάνω όλα αυτά να δουλέψουν...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
plintiriopiaton είπε:
το παιχνίδι με την καμήλα ας πούμε καμήλα...πρέπει να λέγετε booca booca η κάπως έτσι....
...υπήρχε το Boogaboo των Spectrum & Commodore (και λίγο αργότερα και σε Αmstrad), το οποίο όμως δεν είχε καμία σχέση με καμήλες !!

boogaboojs1.png
 
plintiriopiaton είπε:
Η μπάλα χάθηκε, 10-15 παιχνίδια ζήτησα αν τα έχει κάποιος και εδώ μου κάνατε ανάλυση για Νόμπελ...χαχαχαχα δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω νιώθω πολύ άσχετος μα πάρα πολύ....Είστε πολύ χακεραδες ρε μάγκες...πω πω....!!!Είμαι περίεργος αν κάποιος άλλος είναι σαν και μένα και παρακολουθεί την συζήτηση σας σαν χάνος όπως εγώ....!!! Συνεχίστε μπας και ξεστραβωθώ και μάθω τίποτα....
Στο τελευταιο Retrogaming radio Show ειχε ενα αποσπασμα <<ταμαμ>> για την περιπτωση σου ,

οπου περιγραφεται πως μεταφερεις Disk images σε δισκετες με την Βοηθεια ενος καλωδιου XM1541 (που φτιαχνεται σχετικα ευκολα απο καποιον που εχει μια στοιχειωδη πειρα με ηλεκτρονικα -τα δε υλικα ειναι πολυ φθηνα - ,αν και μπορεις να το βρεις και online σε σχετικα χαμηλη τιμη ).

Ακομα αναφερονται τα πλεονεκτηματα αυτης της λυσης σε σχεση με αλλες οπως και εξηγειται αρκετα αναλυτικα η ολη διαδικασια μεταφορας ...

Το σχετικο αποσπασμα (μολις 2 και κατι ψιλα ΜΒ ~10 λεπτα διαρκεια)

http://rapidshare.com/files/23348948/c64xm1541disk.mp3
 
Πίσω
Μπλουζα