Ψάχνω πληροφoρίες για ρετρό παιχνίδι: Μωρό δεινοσαυράκι - DINOSAURS Sinclair baby

Cathy

Retro Member
Joined
23 Σεπ 2012
Μηνύματα
127
Αντιδράσεις
29
Θυμάται κανείς αν υπήρξε στα 80ς ή στα πρώτα 90ς ρετρό παιχνίδι ελληνικής κατασκευής που να έδειχνε τερατόμορφο ζωάκι? Δεν αναφέρομαι στο γνωστό τρολ που δεν ηταν ελληνικό αλλα σε κάτι που ισως επηρεάστηκε απο αυτὀ. Ηταν ένα κουκλάκι μεσαίου μεγέθους που έμοιαζε μεταξυ ανθρωπομορφο ξωτικό και ζωάκι. Θυμάται κανεις κάτι παρόμοιο και ποιας εταιριας ήταν?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μηπως εννοεις το "μωρο δεινοσαυρακι";

 
Αυτο εννοω ή κατι παρομοιο, ευχαριστω!!!! νομιζα πως ειχε κυκλοφορησει απο ελληνικη εταιρια ομως. Μαλιστα ειμαι σχεδον σιγουρη πως εχω δει παραλλαγες σε κουτι σε ρετρο μαγαζια παιχνιδιων. Ξερεις αν ηταν δημοφιλες και αν υπηρχε στην Ελλαδα? Ειχα τρομαξει πολυ τοτε αλλα με επιασε νοσταλγια να το θυμηθω το ειχαν φιλες μου. Πολυ παραξενο παιχνιδακι! Το θυμαμαι σαν λουτρινο καπως αλλα με το ιδιο κεφαλακι.
 
Cathy είπε:
Αυτο εννοω ή κατι παρομοιο, ευχαριστω!!!! νομιζα πως ειχε κυκλοφορησει απο ελληνικη εταιρια ομως. Μαλιστα ειμαι σχεδον σιγουρη πως εχω δει παραλλαγες σε κουτι σε ρετρο μαγαζια παιχνιδιων. Ξερεις αν ηταν δημοφιλες και αν υπηρχε στην Ελλαδα? Ειχα τρομαξει πολυ τοτε αλλα με επιασε νοσταλγια να το θυμηθω το ειχαν φιλες μου. Πολυ παραξενο παιχνιδακι!
ναι κυκλοφορησε στην Ελλαδα,η διαφημιση ειναι στα ελληνικα!συμφωνα μ αυτη ειναι της ελ γκρεκο,προσωπικα ειχα την εντυπωση οτι ηταν της hasbro..

Η αδερφη μου ηθελε να της το αγορασουν,ηταν ακριβουτσικο θυμαμαι αλλά αν δεν το επαιρνε δε θα ησυχαζε..Ποτε μου δε χωνεψα το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλά η αδερφη μου του ειχε αδυναμια,οπου πηγαινε το επαιρνε απο κοντα
 
Σε ευχαριστώ τωρα ειδα το διαφημιστικο κανονικα ειχα την φωνη στο οφ πριν! δηλαδη αν καταλαβα στην Ελλαδα κυκλοφορησε απο την Ελ Γκρεκο? Καλα το θυμαμαι δηλαδη πως ηταν ελληνικο καπου ειχα δει το σηματακι. Αν και λιγο τρομακτικο το συγκεκριμενο παιχνιδι καταλαβαινω γιατι το αγαπουσε η αδερφουλα σου, στα παιδια αρεσει και το διαφορετικο και δεν θελουν μονο κουκλες. Εξαλλου ηταν γλυκουλι το καημενο αν και λιγο κακογουστο. Θυμαμαι ηταν μαλακο σαν λουτρινο και οχι απο σκληρο πλαστικο μηπως θυμασαι αν ισχυει αυτο? Θυμαμαι το παιρναμε αγκαλίτσα και παιζαμε σαν να ήταν κανονικη κουκλα μωρό. Παντως δεν μοιαζει με δεισοναυρακι νομιζα πως ηταν καποιο ξωτικο.
 
Συμφωνα με τη διαφημιση ηταν της ελ γκρεκο,το κεφαλι του ηταν απο πλαστικο αλλά ολο το υπολοιπο σωμα του ηταν πανινο σχετικα μαλακο οχι ομως τοσο μαλακο οσο αυτο των λουτρινων.Η ουρα του ηταν λιγο πιο σκληρη.Συμφωνω μαζι σου,δε μοιαζει με δεινοσαυρακι,μαλλον "τερατακι" θα το ελεγα

βρηκα και μερικες φωτογραφιες στο ιντερνετ

attachment.php
σε τετοιο κουτι κυκλοφορησε και στην Ελλαδα μονο που εγραφε ελληνικα

attachment.php
πισω μερος κουτιου,φαινεται και το κορδονακι

attachment.php
attachment.php


ba1.jpg

ba2.jpg

bab.jpg

ba.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολλα ευχαριστω! Αναρωτιέμαι αν το θυμουνται και αλλοι. Παντως δεν εχει καμμια σχεση με τα σχεδια της Ελ Γκρεκο που θυμομαστε. Απο την μια εκτιμω την πρωτοτυπια του απο την αλλη ηταν καπως κακοφτιαγμενο το καημενουλι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Cathy είπε:
... ηταν καπως κακοφτιαγμενο το καημενουλι.
Δεν ηταν κακοφτιαγμενο Cathy... :) ...ετσι ηταν το φτιαξιμο του!

Το συγκεκριμενο ηταν χαρακτηρας απο την σειρα Dinosaurs που παιχτηκε '91 με '94.

Και αν θυμαμαι καλα την ειχε προβαλει και ο ΑΝΤ-1 μια εποχη.

 
Δεν την ηξερα την σειρα και φαινεται καλη θα την ψάξω! Στην σειρα φαινεται χαριτωμενο σε παιχνιδι το θυμαμαι λιγο αλλιως. Το λεω γιατι το θυμαμαι αυτο το παιχνιδακι ειχα παιξει μαζι του, ουτε μεγαλο. ουτε μικρο ουτε λουτρινο ουτε πλαστικο, λιγο τρομακτικο αλλα σου εβγαζε και τρυφερα αισθηματα σε μπερδευε λιγο!
 
stayros είπε:
Δεν ηταν κακοφτιαγμενο Cathy... :) ...ετσι ηταν το φτιαξιμο του!Το συγκεκριμενο ηταν χαρακτηρας απο την σειρα Dinosaurs που παιχτηκε '91 με '94.

Και αν θυμαμαι καλα την ειχε προβαλει και ο ΑΝΤ-1 μια εποχη.
καλα θυμασαι Σταυρο,στον ΑΝΤ1 την εδειχνε με ελληνικους υποτιτλους

λιγα λεπτα ετυχε να δω,ποτε ολοκληρο επεισοδιο γιατι δε μ αρεσε
 
Εμενα παντως μου φαινεται καπως διαφορετικο απο την κουκλα στην σειρα, η κουκλιτσα στην σειρα ειναι πιο προσεγμενη νομιζω! Δεν ειχα ιδεα πως η Ελ Γκρεκο κυκλοφορησε και τηλεοπτικους ηρωες σε κουκλες (εκτος απο την Φακιδομυτη) νομιζα πως ολες οι κουκλες της ηταν πρωτοτυπα σχεδια. Εψαξα λιγο την σειρα και μου φαινεται πολυ καλη και εξυπνη μου αρεσε λιγο που ειδα. Στην επαρχια δεν βλεπαμε τοτε καλα τα ιδιωτικα καναλια λιγο Μεγκα με χιονια μεχρι το 1993 αν θυμαμαι! Οποταν οι φιλες μου ειχαν μεν την κουκλα αλλα χωρις να ξερουν την σειρά!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μωρο δεινοσαυρακι

καλησπερα φιλοι συλλεκτες..η καινουργια μου ανακαλυψη ειναι αυτο το λουτρινο μωρο δεινοσαυρακι ( baby sinclair )

20130902_163149.jpg

ηταν απο μια παιδικη σειρα με δεινοσαυρους (1991-1994)μπορει να θυμαστε τον μπαμπα του εναν χοντρο τυραννοσαυρο με ριγε κοκκινο πουκαμισο.δεν θυμαμαι απο πιο καναλι ειχε προβληθει αλλα εχει παιχτει στην ελλαδα.το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι απο την hasbro. δυστυχως αυτο που βρηκα δεν εχει το σκοινακι με τον κρικο για να μιλαει ,αλλα ψαχνω τροπους να το επισκευασω....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
καλησπερα και σε σενα,υπαρχει ηδη σχετικο θεμα εδω
 
ooo sorry μπορει να το μεταφερει οa admint?
 
Λίγο τρομακτικό δεν είναι το παραπάνω εύρημα;
 
οι ευχουλιδες ηταν χειροτεροι.αυτο ειχε στυλ
 
Αφού το ανοίξεις βγάλε κανα 2 φωτογραφίες και ποσταρέ τες μπας και σου δώσουμε καμιά ιδέα για την επισκευή :)
 
Προβολή συνημμένου 85942

εχει γυρω γυρω απο το κεφαλι ραφες,πιστευω οτι αμα ξυλωθουν μερικες μπορω να περασω ενα σπαγγο και να το δεσω στο μηχανισμο και μετα να ξαναραφτει

20130903_184454.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα