Ψαχνω καποιες ιστοριες που διαβαζα μικρος!

Getta Robo

RetroNuts!
Joined
27 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.280
Αντιδράσεις
400
Πανε πανω απο 20 χρονια που διαβαζα τα κωμιξ των ξαδελφιων μου, και θυμαμαι δυστηχως πολυ λιγα. Τα παρακατω ηταν μερος περιοδικων οπως το αγορι, το μπλεκ και καποια αλλα, απο τα οποια θυμαμαι δυστηχως ελαχιστα. Οποιος μπορει να με βοηθησει για το που μπορει να τα βρω, του ειμαι ευγνωμων!

α) Ενας μεταλλαγμενος πανθηρας δαγκωνει ενα αγορι και αυτο παιρνει τις υπερδυναμεις του. Σεναριακα κατι μεταξυ του spiderman και της catwoman, πρεπει να εχει ξανακυκλοφορησει η ιστορια αλλα ψαχνω την αυθεντικη σειρα.

β) Στο οχι και τοσο μακρυνο μελλον, εχει επιτελους επιτευχθει η δυνατοτητα των ταξιδιων πισω στο χρονο. Ως δειγμα αυτου, φερνουν ενα Τυραννοσαυρο στο παρων τους, και δημιουργουν ενα αρρωστημενο παιχνιδι. Οποιος μπορει να βγει ζωντανος απο τον Τυραννοσαυρο, παιρνει και καποιο τεραστιο χρηματικο επαθλο. Θυμαμαι που στο τελος καταλαβανε τι ανωμαλια εχουν κανει, και ξαναστελνουν πισω τον Τυραννοσαυρο στο παρελθον.

γ) Οι αρχες ανακαλυπτουν μια παρανομη φαρμα, οπου σε αυτην καλλιεργουν γεννετικα τροποποιημενα φυτα. Ενας αρουραιος που τρεφοταν εκει, ειχε μεταλλαχτει και αποκτησει τεραστιο μεγεθος, οπου σκοτωνε οτι εβρισκε εκει κοντα. Στο τελευταιο τευχος που ειχα διαβασει, ειχε μπει σε ενα ζωολογικο κηπο και ηταν να τα βαλει με ενα λιονταρι!

δ) Το τελευταιο ηταν σειρα τυπου φαντασιας σαν τον Κοναν. Κλασσικος ηρωας με φιλους και πολυ δραση. Θυμαμαι δυο πραγματα απο αυτην την ιστορια. Ειχε τεραστια ποσα βιας, καθως και πολυ γυμνο, οπως και δυο σκηνικα. Σε ενα τευχος παλευαν στον αερα με δρακους, και σε ενα αλλο ειχανε πεταξει τον πρωταγωνιστη σε ενα λακο (νομιζω ηταν στην ερημο αυτο) οπου ειχε ενα δηλητηριωδες εντομο μεσα. Τελικα καταφερε να βγει και να δαγκωσει το εντομο τον κακο της ιστοριας.

Αν θυμηθω και καποια αλλα θα τα γραψω παλι εδω. Ευχαριστω προκαταβολικα!
 
α)Παιδι Πανθηρας

δ)Σλειν
 
Ευχαριστω Wally! Βρηκα το Slaine αλλα οχι αυτο με το παιδι πανθηρα. Μηπως γνωριζει καποιος το κανονικο τιτλο του; Εχω την εντυπωση πως ειναι Γαλλικο.
 
Όλες οι ιστορίες που αναφέρεις, 99% είναι από το Αγόρι...

Οι υπόλοιπες 2 πρέπει να είναι "Τυρρανόσαυρος" και "Αρουραίοι"...

Περισσότερα μόλις (ξανα)κατεβάσω την κούτα από την ντουλάπα, και σκανάρω τα λογότυπα των ιστοριών...
 
Λογικα πρεπει να ειναι αυτες οι δυο τελευταιες ιστοριες που ψαχνω. Σας ευχαριστω πολυ παιδια!
 
παιδι πανθηρας-Μπλεκ

σλειν-Αγορι...

αν ηταν αυτο,καθως ειχε καργα σφαξιδι,αλλα οχι κ γυμνο ρε παιδια..
 
Πίσω
Μπλουζα