έχει κανεις κάποια ιδέα γιατί κολλάνε τα ιαπωνικά παιχνίδια στο snes ?

leaosnes

Retro Member
Joined
10 Απρ 2010
Μηνύματα
118
Αντιδράσεις
0
πρόσφατα αγόρασα κάποια ιαπωνικά παιχνίδια και κατά τι διάρκεια του παιχνιδιού μου κολλάνε ,τα παίζω με αντάπτορα σε ευρωπαϊκή , ενω στην αρχη ειναι ολα καλα μετα κολανε ...

λετε να φταιει ο ανταπτορας ?

μήπως σε ιαπονικη κονσολα να μην κολανε?

τελικά ειναι χαλασμενες ?

παρεπιπτοντος τις καθάρισα , και παλι κολανε..
 
Νομίζω πως εξέφρασα πρόσφατα την άποψη μου για τους αντάπτορες, είναι όλοι τους για πέταμα. Η συμβουλή μου είναι να αγοράσεις ολόκληρη την κονσόλα της εκάστοτε περιοχής και να παίζεις εκεί τα παιγνίδια. Το μόνο που θα καταφέρεις αγοράζοντας και δοκιμάζοντας διάφορους αντάπτορες, θα είναι να τους σπάσεις όλους από τα νεύρα σου. Εάν δοκίμασες 2 ή 3 διαφορετικα κασετάκια και κολάνε, φταίει σίγουρα ο αντάπτορας.
 
σ'ευχάριστω,,αυτή τη απάντηση περίμενα να ακούσω ,.αφού δεν υπάρχει κάποιος ανταπτορας που να δουλεύει 100% αγοράζουμε την εκάστοτε κονσόλα pfff.an αγοράσω την κονσόλα μονο, θα λειτουργεί με τα καλώδια της ευρωπαϊκή κονσόλας έτσι δεν είναι? :)
 
Τώρα εδώ με πιάνεις αδιάβαστο. Εγώ πάντως που έχω μία NTSC κονσόλα, δεν επιχείρησα ποτέ να την τροφοδοτήσω με τον PAL μετασχηματιστή αλλά αγόρασα έναν κατάλληλο μετατροπέα ρεύματος ώστε να υποδέχεται τον αμερικανικό μετασχηματιστή. Ποτέ μου δεν το έψαξα το θέμα, αν και είχα την ίδια απορία μαζί σου.
 
σας ευχάριστω ,παρήγγειλα κιόλας μια ιαπωνική κονσόλα βεβαια ελπίζω να λειτουργεί τέλεια,

από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί φτιάχνανε διαφορετικές consoles ,παιχνίδια κλπ κλπ για κάθε χωρα ξεχωριστά, και εμείς τώρα αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε... :sealed:
 
Πίσω
Μπλουζα