αγορα cpc128

gremlinakos

RetroActive
Joined
28 Οκτ 2007
Μηνύματα
523
Αντιδράσεις
166
Αγαπητοι forumistas καλημερα! Θέλω να αποκτήσω ξανα το πρώτο μου computer, δηλαδή εναν CPC 6128 green monitor. Μηπως γνωρίζεται που μπορώ να ψάξω και αν είναι εφικτό να βρώ? Ελπίζω οι amstradόφιλοι να με βοηθήσουν.

Ευχαριστώ
 
Καταρχήν θα μπορούσες να βάλεις μια αγγελία εδώ έτσι ώστε αν έχει κάποιος έναν να σε εξυπηρετήσει. Μετά θα μπορούσες ( αλλά χρειάζεσαι paypal άρα πιστωτική ) να ψάξεις και στο e-bay. Απλά να ξέρεις ότι πλέον υπάρχουν πατέντες για να συνδεθεί ο 6128 σε VGA μόνιτορ ή TV με εξωτερική τροφοδοσία. Αυτό συμφέρει και από άποψη κόστους αλλά και από άποψη βάρους ( αν το αγοράσεις τα μεταφορικά στο μόνιτορ του 6128 θα σε κουφάνουν - λόγω βάρους ).
 
πολύ σωστός cyberkight. Αλλα ετσι κι αλλιώς θα προτιμούσα να αποφύγω τις ιντερνετικές αγορές, και να κοιτάξω να βρώ κάτι εδώ στην Αθήνα,έτσι να γλιτώσω και τα έξοδα, και να μην πάρω γουρούνι στο σακί. Σ ευχαριστώ φίλε, είχεις δίκιο καλύτερα να βάλω αγγελια.
 
Έχω έναν φίλε μου με πράσινο monitor λειτουργικότατος ακόμα και το floppy του.

Έχω φτιάξει και καλώδιο scart για tv με τροφοδοτικό από pc και καλώδια ide για να βάλεις floppy 3,5 .

Υπάρχουν δυο προβλήματα όμως

1 Είμαι Θεσσαλονίκη

2 Θέλω να τον ανταλλάξω με κάτι αντίστοιχο π.χ. ( spectrum , Atari , commodore )
 
gremlinakos έχεις πμ.
 
Αυτο το thread τσακισε τα παντα :D Ζητηση/Ανταλλαγη/Πωληση και ποιος ξερει τι αλλο αν το αφησουμε κανα 2ωρο ακομα - οποτε το κλεινω και θα το εξαφανισουμε σε λιγακι.
 
Πίσω
Μπλουζα