Λεωνιδας σουλης
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 3.319
θα ηθελα να γνωριζω ποιος εκανε εντιτ στο ποστ μου ,ποιον κανονα παραβιασα και εν πολλοις ειναι απαραδεκτη συμπεριφορα θεωρω στο προσωπο μου
Προφανώς αναφέρεται σε αυτό εδώ το ποστ.Απευθύνθηκες σε κάποιον admin? Επιλέον εκτός από εσένα και εκείνον που σου έκανε edit (αν σου έκανε) όλοι οι υπόλοιποι δε ξέρουμε σε τι αναφέρεσαι και ως εκ τούτου δεν έχει κανένα απολύτως νόημα το post σου και το θέμα
οκ αυτο το δεχομαι,αν και απο πολλα δυστυχως αναλογα ποστ μονο 3 ειναι ενα λινκ μονοΦίλε Λεωνίδα δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι. Posts με απλά ένα link δεν εξυπηρετούν σε τίποτα, μπορούμε να διαβάσουμε την είδηση οπουδήποτε. Με το να ποστάρεις την είδηση θανάτου κάποιου προσώπου εδώ, ουσιαστικά το κάνεις για να αποτίσεις φόρο τιμής στο πρόσωπο αυτό. Γι' αυτό να γράφεις και δυο λόγια για το ποιος είναι ο θανών, τι έκανε κλπ.
Το ύφος των διαχειριστών στο 99% των περιπτώσεων δεν απευθύνεται προσωπικά στον "παραβάτη" αλλά γίνεται προς "γνώση και μελλοντική αποφυγή" επανάληψης της πράξης αυτής.το υφος με πειραξε οχι η ουσια
Το εύχομαι βαθύτατα, διότι έχω βαρεθεί να βλέπω κάθε τρεις και λίγο στο φόρουμ μας "έφυγε ο τάδε, ο τάδε και ο τάδε".με γαργαλάει το χέρι μου εδώ και καιρό να την σβήσω εντελώς. Μη μου δίνετε αφορμές.
Είναι εντός, εκτός και επί ταυτά μόνο για καταδρομικού τύπου παρεμβάσεις (π.χ. αποκατάσταση εικόνων). Αλλά δε θέλω να την καταπιέσω αν έχει άποψη μια στο τόσο.Μηπως την καλη μας φιλη @Kambia να την ξαναβάλετε στην λιστα με τους admins για να μην μπερδεύεται ο κόσμος;