απαραδεκτο εντιτ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Αντιδράσεις
3.319
θα ηθελα να γνωριζω ποιος εκανε εντιτ στο ποστ μου ,ποιον κανονα παραβιασα και εν πολλοις ειναι απαραδεκτη συμπεριφορα θεωρω στο προσωπο μου

Απευθύνθηκες σε κάποιον admin? Επιλέον εκτός από εσένα και εκείνον που σου έκανε edit (αν σου έκανε) όλοι οι υπόλοιποι δε ξέρουμε σε τι αναφέρεσαι και ως εκ τούτου δεν έχει κανένα απολύτως νόημα το post σου και το θέμα

Απευθύνθηκες σε κάποιον admin? Επιλέον εκτός από εσένα και εκείνον που σου έκανε edit (αν σου έκανε) όλοι οι υπόλοιποι δε ξέρουμε σε τι αναφέρεσαι και ως εκ τούτου δεν έχει κανένα απολύτως νόημα το post σου και το θέμα
Προφανώς αναφέρεται σε αυτό εδώ το ποστ.

Λεωνίδα έχει ξανασυζητηθεί αυτό το θέμα για τις ανακοινώσεις στις Απώλειες. Είχες ενημερωθεί πολλές φορές σχετικά με αυτό που γράφει με κόκκινα γράμματα στο edit.

Προφανώς η διαχειριστική ομάδα είχε δει και όλα τα προηγούμενα θέματα σου στις "Απώλειες" τα οποία είχαν πάλι ένα link και τίποτα άλλο. Παρόλα αυτά δεν είχαν ξανά επέμβει μέχρι σήμερα που έγινε αυτό το ενημερωτικό edit.

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο αλλά πρέπει να γράψεις και κάτι παραπάνω πέρα απο το link της απώλειας του τάδε προσώπου. Εγώ σε αυτά τα threads αυτό που κάνω είναι να ανεβάζω αρχικά στο θέμα μια όμορφη φωτογραφία του προσώπου που "έφυγε" και απο κάτω να γράφω 4/5 γραμμές απο το link που βάζω και μετά να κάνω την αναφορά στο συγκεκριμένο link που γράφει αυτά που αναφέρω.

στο θανο παπαδοπουλο πχ και σε τοσα αλλα εχω γραψει.
και δεν ειναι μονο η ουσια αλλα και ο τροπος εκφορας του λογου το καθιστα απαραδεκτο
λες και μιλα κανενας στρατηγος σε φανταρο
τελος παντων δεν θα ηθελα οσο ειμαι εκνευρισμενος να το συνεχισω

στην χρυσανθη δουζη πχ εγραφα οτι το αρθρο ειναι πληρεστατο
οποτε η φωτο και τα υπολοιπα υπηρχαν απο πριν δεν υπηρχε κανενας λογος να ξαναμπουν

Τελευταία επεξεργασία:
Φίλε Λεωνίδα δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι. Posts με απλά ένα link δεν εξυπηρετούν σε τίποτα, μπορούμε να διαβάσουμε την είδηση οπουδήποτε. Με το να ποστάρεις την είδηση θανάτου κάποιου προσώπου εδώ, ουσιαστικά το κάνεις για να αποτίσεις φόρο τιμής στο πρόσωπο αυτό. Γι' αυτό να γράφεις και δυο λόγια για το ποιος είναι ο θανών, τι έκανε κλπ.

Φίλε Λεωνίδα δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι. Posts με απλά ένα link δεν εξυπηρετούν σε τίποτα, μπορούμε να διαβάσουμε την είδηση οπουδήποτε. Με το να ποστάρεις την είδηση θανάτου κάποιου προσώπου εδώ, ουσιαστικά το κάνεις για να αποτίσεις φόρο τιμής στο πρόσωπο αυτό. Γι' αυτό να γράφεις και δυο λόγια για το ποιος είναι ο θανών, τι έκανε κλπ.
οκ αυτο το δεχομαι,αν και απο πολλα δυστυχως αναλογα ποστ μονο 3 ειναι ενα λινκ μονο
στα υπολοιπα γραφω συνηθως την προσωπικη σχεση,η μεσω φιλων κτλ
βλεπε παπαδοπουλο,γιαμλογλου,σκουλαριωτη και τοσα αλλα
παρολαυτα
το υφος με πειραξε οχι η ουσια

το υφος με πειραξε οχι η ουσια
Το ύφος των διαχειριστών στο 99% των περιπτώσεων δεν απευθύνεται προσωπικά στον "παραβάτη" αλλά γίνεται προς "γνώση και μελλοντική αποφυγή" επανάληψης της πράξης αυτής.

Και στην τελική, εάν σε πείραξε κάτι μπορείς να στείλεις pm σε κάποιον διαχειριστή, όχι να ανοίγεις νήμα, δεν εξυπηρετεί σε κάτι.

Δεν είναι δικό μου το edit πάντως. Καμιά Kambia θα το έκανε, η οποία είναι πολύ πιο αυστηρή από εμένα :p

Εγώ πάλι βρίσκω απαράδεκτο να ανοίγεις τέτοιο discussion thread στην ενότητα με τις Ανακοινώσεις. Ως εκ τούτου, μεταφέρεται.

Και ήρεμα με αυτήν την μακάβρια κηδειοενότητα, γιατί με γαργαλάει το χέρι μου εδώ και καιρό να την σβήσω εντελώς. Μη μου δίνετε αφορμές. To forum δεν φτιάχτηκε για να επιδίδεται σε ακατάσχετη νεκρολογία.

με γαργαλάει το χέρι μου εδώ και καιρό να την σβήσω εντελώς. Μη μου δίνετε αφορμές.
Το εύχομαι βαθύτατα, διότι έχω βαρεθεί να βλέπω κάθε τρεις και λίγο στο φόρουμ μας "έφυγε ο τάδε, ο τάδε και ο τάδε".

Και χωρίς να θελήσω να φανώ κακός, αναγκάστηκα να κάνω hide ένα συγκεκριμένο μέλος που ΟΛΑ του τα post σχετίζονται με το "έφυγε ο τάδε και ο δείνα".

Μηπως την καλη μας φιλη @Kambia να την ξαναβάλετε στην λιστα με τους admins για να μην μπερδεύεται ο κόσμος;
Είναι εντός, εκτός και επί ταυτά μόνο για καταδρομικού τύπου παρεμβάσεις (π.χ. αποκατάσταση εικόνων). Αλλά δε θέλω να την καταπιέσω αν έχει άποψη μια στο τόσο.

Εμεις το ξερουμε αυτο, αλλα οσοι γραφουν εδω πιο περιστασιακα, μπορει να μην το γνωριζουν και να γινονται παρεξηγησεις με τις παρεμβασεις.

Έχει τις ευλογίες μου ότι κι αν κάνει. Θεωρήστε ότι το έκανα εγώ.

Ισχύει εξάλλου ότι ακριβώς έγραψε παραπάνω ο @Always Somewhere.

Πάντως, προτείνω να παραμείνει η ενότητα με τις απώλειες , γιατί αρκετές αναφορές δεν ήταν απλά παράθεση της είδησης του θανάτου..

Τελευταία επεξεργασία:
My 2 cents από τα 7- 8 χρόνια Super Mod που ήμουν εδώ ήταν ότι τα μέλη πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν ίσος προς ίσον .
Πολλες απώλειες από σημαντικά μέλη έγιναν γιατί δεν ακολουθήθηκαν τα παραπάνω.

Συμφωνώ με τα 2 τελευταία ποστ των RIO & Aardvark. Η ενότητα με τις απώλεις καλό είναι να υπάρχει καθώς αφενός μπορεί να ξεφύγει από κάποιον το γενονός σαν είδηση, αφετέρου πολλές φορές είτε λογω προσωπικής γνωριμίας με κάποιον αποθανόντα ή λόγω θαυμασμού γράφονται μοναδικές πληροφορίες και γεγονότα. Επιπλέον, ο Aardvark έχει δίκιο καθώς δεν είμαστε και χιλίαδες που ασχολούμαστε λίγο πιο στενά με το φόρουμ...

μετα απο ολα αυτα λοιπον
σαν επιμυθιο της παρουσιας μου εδω ειναι αυτο που μου ειπε
ο φιλος μου ο γιαννης σπουργιτακης,με την αδεια του χρησιμοποιω το ονομα του,
ηθοποιος,θεατρικος συγγραφεας,περφορμερ κτλ
αρνιοταν να γραφτει οταν του ζητουσα να το κανει γιατι πιστευα οτι ειναι μια καλοπροαιρετη παρεα
που θα μιλησουμε για σινεμα,παλιο καλο και αγαπημενο,τηλεοραση,κτλ,
"εισαι απο τους ελαχιστους που γραφεις δικα σου πραγματα στις περισσοτερες απωλειες ,τελικα βρισκεσαι και υπολογος απο πανω"
επισης για παραδειγμα η μαρια ντινορη ,η συντροφος του γιωργου δασκαλακη ειναι φιλη μου
θα μπορουσα να γραψω κατι και σε αλλο χρονο,μπορει να μην ημουν σε θεση να το κανω τωρα
και αναφερομαι στην επιμαχη απωλεια

τουλαχιστον να εχουμε την υγεια μας ολοι
καλη συνεχεια

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος φίλε εδώ. Δεν είναι ούτε ο κύριος ούτε ο δευτερεύων σκοπός του forum η δημόσια ανάρτηση μνημοσύνων και νεκρολογιών οικείων προσώπων και μη. Ούτε η σχολαστική καταγραφή καθενός που πεθαίνει κάθε τρεις και λίγο από τη δημόσια σφαίρα.
Ορισμένοι εξ υμών το έχετε αναγάγει σε ιδιαίτερα μακάβριο χόμπυ που χαλάει την διάθεση και μαυρίζει την ψυχή των υπολοίπων, καθώς αναδύεται μόνιμο θανατικό στις "Τελευταίες Αναρτήσεις" που διαβάζουμε. Άλλο πράγμα οι αναμνήσεις και η νοσταλγία και άλλο καθέναν που φεύγει να έρχεστε εδώ να τον κρεμάτε από ψυχαναγκασμό στα μανταλάκια. Μην εκλαμβάνετε την ανοχή μας για αποδοχή, ούτε η υπομονή μας είναι ανεξάντλητη.

Αν η εύστοχη παρατήρηση η οποία σου έγινε για μια κατά συρροή παράβαση των κανονισμών που επιδεικτικά περιφρόνησες (ή που δεν μπήκες καν στον κόπο να αναγνώσεις) σου προκάλεσε τόση μελοδραματική κρίση ευθιξίας, με γεια σου με χαρά σου να γράψεις το επιμύθιο της παρουσίας σου. Όντως η μεταχείριση για όλα τα μέλη είναι ισότιμη απέναντι στους κανόνες και δεν υπάρχει διάκριση για όσους πιστεύουν ότι διαθέτουν 'celebrity status'.

Αρκετά με αυτήν την ιστορία. Το παρόν thread κλειδώνεται και την επόμενη φορά που οποιοσδήποτε δημιουργήσει θέμα για αυτήν την παλιοενότητα, θα εγγυηθώ προσωπικά για την άμεση και οριστική διαγραφή της.

Υ.Γ: Το ban είναι για το πονηρό edit που έκανες στο post σου προσθέτοντας χολή, ενώ είχε ήδη κλειδωθεί το θέμα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα