ερωτηση για πληροφορίες στα ορια των κανονισμών

Domenica

Banned
Joined
9 Νοέ 2009
Μηνύματα
1.208
Αντιδράσεις
145
Καλημέρα! Εχω κάποιες απορίες σε σχέση με τους κανονισμούς

α. Πού μπορούμε να ρωτάμε για πληροφορίες που δεν είναι ακριβώς αγγελίες όπως για παράδειγμα ᾽᾽ποιος ξέρετε να επισκευάζει ρολόγια με κούκο;᾽᾽ή ᾽᾽ποιος διορθώνει χαλασμένα καράβια μοντελισμού;᾽᾽. Μπορώ να ρωτήσω στο σχετικό thread και να ζητήσω από όποιον ξέρει να μου στείλει pm;

β.Επίσης οι προτάσεις για ανταλλαγές πάνε στις αγγελίες; Ρωτάω γιατί κάποιος ο οποίος θέλει να ανταλλάξει / χαρίσει / ζητά να του χαρίσουν συνήθως δεν ψάχνει τις αγγελίες. (π.χ. θα ήθελα να μου χαρίσουν σπασμένα μικροαντικείμενα, σχισμένα ρούχα άλλων δεκαετιών και άλλα σουρεαλιστικά στα πλάισια εργασίας) - έχω και εγώ διάφορα για χάρισμα ή ανταλλαγές.

Μήπως να γίνει μια ενότητα μόνο για ανταλλαγές ή δραστηριότητες που δεν περιέχουν χρηματικό αντίτιμο; (π.χ. ψάχνω να φωτογραφίσω ρούχα και παπούτσια των ᾽50ς)

γ. Επίσης αν μια δραστηριότητα δεν αφορά αγοραπωλησία ή πνευματικά δικαιώματα μπορώ να την αναφέρω στο σχετικό θέμα και να ζητήσω από όποιον θέλει να μου στείλει pm; π.χ. μαζεύω ρετρό γραμμένες κάρτες ταχυδρομημένες όμως και πρότεινα σε 2 σχετικά thread όποιος θέλει να μου γράψει pm ώστε να του στείλω από εδώ που είμαι ρετρό κάρτες και να μου στείλει και εκείνος. Προσωπικά δεν βλέπω να έσπασα κάποιον κανονισμό αλλά ρωτάω για να είμαι σίγουρη. Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Αν κάποιος από τους admin ξέρει την απάντηση σχετικά με το μοντελισμό και τους κούκους ή ενδιαφέρεται για ρετρό καρτούλες ας μου στείλει pm!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
''(π.χ. ψάχνω να φωτογραφίσω ρούχα και παπούτσια των ᾽50ς)''

Καλή τύχη με αυτό, πολύ θα ήθελα πάντως να δω παπούτσι 60 ετών!
 
Πίσω
Μπλουζα