..... και προβλημα στην αγορα

Εγω εχω παρει αρκαιτες φορες για να μην τα υπαριθμο γυρο στις 10 παραγγελιεσ στις 4 ειχα σοβαρο προβλημα αλλα μου εγινε σε ολλες αντικαταστση ειδικα ειχα παρει το ps3 80g το παλιο κ δεν επαιζε το drive μου εκαναν αντικατασταση με αλλο.Ολες οι παραγγελιες μου απο το net.A, τα εξοδα αποστολης δικα τους..Μην αγχωνεσαι παρε ενα τηλ κ ολα θα ειναι καλα αλλα το καλητερο να πας απο κει.
 
αυτό του santosp πάντως εμένα μου φαίνεται original. το ότι έχει κινέζικα πάνω δεν λέει τίποτα...
 
!

και γω είχα πάρει PS2 slim (o Pooky μου το είχε προτείνει) απο το συγκεκριμένο κατάστημα, ταχυδρομικώς και μου ήρθε Χίο. Μια χαρά δουλέυει, είναι αυθεντικό, όπως και το χειριστήριο που το συνόδευε. Είχα καλή γνώμη για την συγκεκριμένη εταιρία γιατί είχε καλές τιμες και μου φανήκαν επαγγελματιες.

Πάντως θα το ξανασκεφτώ τώρα αν θα ξαναπάρω κατι από εκεί μετά από αυτο που έπαθες. Δες το πάντως και κοιταξέ να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος ή μπέρδεμα, οπότε μην φωνάζεις στην αρχή οπώς είπε και ο Pooky, να είσαι ευγενικός. Αν δεις ύφος και πάνε να σου πωλήσουν ιστορία, αλλάξε τροπάρι και συ. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάρω τα λεφτά μου πίσω, δεν ανέχομαι την κοροϊδία. Και τα τρία τα ανοιγμένα αν δε σου δώσουν λεφτά, πέτα τα στο κεφάλι του υπεύθυνου ένα - ένα. :p

Όσον αφορά το "κινέζικα", ρε παιδιά δεν έχετα καταλάβει οτί ΟΛΑ είναι κινέζικα? απο το ipod και το Playstation μέχρι γυαλιά ηλίου όλα είναι κινέζικα. Βέβαια υπάρχουν οι προδιαγραφές και τα standard που θέτουν οι εταιρίες στους Manufacturers. το θέμα είναι οτί τα ίδια εργοστάσια που φτιάχνουν τα original στην κίνα φτιάχουν και τα πειρατικά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δυστυχώς για τις κονσόλες που βγαίνουν σε σύνταξη, όπως το PS2, θα αυξάνονται οι κινεζιές σε περιφερειακά όσο η SONY κόβει επίσημα την παραγωγή και την υποστήριξη.........
 
Συμφωνώ απολυτά με τον φίλο Thamonas σχετικα με το που φτιαχνονται πια τα διαφορα προιοντα(φτηνα εργατικα χερια...).Τη διαφορα την κανουν οι προδιαγραφες που θετει η καθε εταιρια για το προιον της.Παντως απο το συγκεκριμενο μαγαζι ψωνιζα και εγω μεχρι που πηγαν να μου πουλήσουν ενα drive για το PC που κανει μια συγκεκριμένη δουλειά για το 360 και αντι για αυτο ηθελαν να μου δωσουν ενα αλλο που δεν εκανε και επεμεναν και μαλιστα γιναν και ειρωνικοι καποια στιγμη...Τεσπα.Αυτοι χασανε..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε τέτοια μαγαζιά πάς με κωδικούς:

- "Θέλω το 4770 κωδικό"

- "Δεν το έχω αλλά...."

- "Αντίο σας"

......κλικ.....
 
Παιδες οπως ειπα και πριν και το χειριστηριο του φιλου ειναι μουφα ... και δεν εννοω made in china (ολα σχεδον ειναι αλλωστε πια) αλλα απομιμηση κακιστη

Μπορει τα δικα σας κουτια να μην εχουν ορθογραφικα λαθη αλλα το δικο μου εχει (Plastaion, MOELS αντι για MODELS) και ενα σωρο και η κατασκευη του ειναι για γελια ... εδω αλλες απομιμησεις που γραφουν DRAGON, ALBANIA και ξερω γω τι εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης

Σε λιγες ωρες θα σας πω τι εγινε ...
 
Ακριβώς και του Santosp το controller πρέπει να είναι μαϊμού.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να το διαπιστώσετε (πέραν από το κουτί που από τις εμπειρίες μου μέσω ebay όσα έχουν γραμματικά λάθη είναι απομιμήσεις) είναι να κοιτάξετε για manual. Άμα δεν υπάρχει manual ή το manual είναι περίεργο θα το καταλάβετε αμέσως.

Επίσης άλλος ένας εύκολος τρόπος να τα αναγνωρίσετε είναι να συγκρίνετε το καλώδιο τους με ένα γνήσιο sony χειριστήριο που έχετε. Συνήθως είναι πιο χοντρά, ίσως και με μικρότερο μήκος και φαίνεται η διαφορά ποιότητας.
 
από πού το καταλάβατε ότι το χειριστήριο του santosp είναι μούφα;
 
Είχα πέσει κι εγώ σε τέτοια μαιμού χειριστήριο, αλλά όχι απο το ίδιο κατάστημα. Το καταλαβαίνεις αμέσως από την υφή του πλαστικού και το πόσο μάπα είναι τα κουμπιά.

Δεν θυμάμαι το κατάστημα, αλλά νομίζω ότι είναι γενικό στην Ελλάδα το θέμα της παραεισαγωγής. Για το EBW θέλω απλά να τονίσω ότι είχα αγοράσει ένα Hori stick για PS3 και ενώ ήταν λειτουργικό, είχε εντελώς ξεφτισμένη ζελατίνα στην πάνω επιφάνεια και γενικά έδειχνε σαν να ήταν φερμένο από προβληματική παρτίδα της Ιαπωνίας.

Γενικά το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ΠΟΛΥ τσαπατσουλιά και αρπαχτή. Το site έχει προιόντα που δεν υπάρχουν στο μαγαζί(δεν υπάρχει συγχρονισμός δηλαδή αποθήκης- site), έχει σπασμένα και πειραγμένα μηχανήματα κ.λ.π. Τρώγεται μόνο αν δεν έχεις απαιτήσεις και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν δεν έχεις χρήματα για να αγοράσεις από επώνυμο κατάστημα.
 
Κυριοι εδω δεν ειναι χωρος κριτικης καταστηματων. Δεν ειμαστε το Αθηνοραμα της μηχανογραφησης ή ο Μαστερ Σεφ των παιχνιδαδικων. :)

Θα δουμε εν τελει τι θα μας πει ο φιλτατος για την ντουζινα των χειρηστηριων του...
 
pooky(1) είπε:
Δυστυχώς για τις κονσόλες που βγαίνουν σε σύνταξη, όπως το PS2, θα αυξάνονται οι κινεζιές σε περιφερειακά όσο η SONY κόβει επίσημα την παραγωγή και την υποστήριξη.........

Αχχ αγαπητε μου εξωγηινε, :) αυτη ακριβως ειναι ολη η αληθεια. Βεβαια δεν ξερω αν με την λεξη Κινεζιες εννοεις τριτους εκτος Sony, γιατι εγω εννοω τριτους δια μεσου Sony με δικαιωματα χρησης. Απο την πρωτη στιγμη θελω να το φωναξω, αλλα τι να πεις και ποιος να σε καταλαβει. Δεν βαριεσε..................................................... :cool: Η σιωπη ειναι πλεον χρυσος, γι αυτο :sealed:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γκρ.

Με κάνατε να ξεσφραγίσω το PS2 pad μου που ήθελα να κρατήσω sealed και hidden μόνο και μόνο για να δω ότι δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ διαφορά από αυτό που είχε μέσα το PS2 slim. Και το PS2 ήρθε σφραγισμένο μια και είναι απείραχτο.

Γκρ.
 
Βρε διγαλαξιακε συμφορουμιτη, εδω δεν το ανοιξα εγω, και τελικα το ανοιξες εσυ. Ε λοιπον ΓΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ για παρτη σου και απο εμενα. :( :angry:

Παντα φιλικα. :flower:

@Pooky

Να σου πω κι αλλο ενα προβλημα που εχω αντιμετωπισει?

Σφραγισμενη μαμα Sony καρτα μνημης ποτε να την βλεπει, ποτε να μην την βλεπει. Τι την ειχα καθαρισει κλειστη τι την ειχα ξεβιδωσει και καθαρισει, τα ιδια. Δουλευε για λιγο και ξανα τα ιδια. Τελικα ανοιξα και καθαρισα τις επαφες απο το κυριως μασηνι. Ε...αυτη ηταν και η γιατρεια. ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλά αυτό με τις κάρτες μνήμης είναι γνωστό. Από το βάλε - βγάλε πιάνει μάκα η επαφή, μια μπατονέτα (όχι Bayonetta..... να ξηγούμαστε) και λίγο καθαρό οινόπνευμα κάνουν θαύματα!!!!!!

ΜΕ ΣΒΗΣΤΗ ΤΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
 
Χωρις πολλα λογια και αφου εξηγησα την κατασταση μου γυρισανε τα λεφτα μου πισω. Παρολα αυτα οι τυποι επιμενανε οτι πουλαγανε Original Sony PS2 Dualshock 2 χειριστηρια. Τους λεω παιδια ΔΕΝ ειναι original Sony για τους εξης λογους

1. Λαθος ορθογραφια

2. Μη-ευθυγραμμισμενα γραμματα

3. Κακη ποιοτητα κατασκευης - τα R2 kai L2 αμα τα πατησεις λιγο δυνατα σπανε (χωρις πλακα)

Και γενικως φαινεται διπλα σε ενα original οτι ειναι μουφα!

Οι τυποι οπως ειπα επιμενουν οτι πουλανε original Sony PS2 χειριστηρια και οπως μου ειπανε εχουν πουλησει πανω απο 500 ... και κανενας λενε δεν ειχε παραπονο και ισχυριζονται οτι τους τα στειλε η Sony η ιδια!! Τωρα φταιω εγω να παρω την Sony να ενημερωσω?

Βαζω photo απο 2 χειριστηρια που αγορασα απο multirama τα οποια ειναι οντως original (μιας και ειδαμε το μουφεξ ας δουμε και το κανονικο να συγκρινουμε!)

IMG_0001.jpg


IMG_9998.jpg


IMG_9997.jpg


IMG_9994.jpg


IMG_0008.jpg


IMG_0007.jpg


IMG_0005.jpg


IMG_0003.jpg
 
pooky(1) είπε:
Για οποιαδήποτε κονσόλα προτιμώ να πάρω λιγότερα περιφερειακά και ας είναι ακριβότερα, παρά φτηνότερα και σε ποσότητα που σίγουρα τα μισά και βάλε θα είναι για να τα πετάξεις στο τοίχο.
Και έτσι η ιστορία τελειώνει με το ηθικό δίδαγμα του Pooky στο οποίο θα συμφωνήσουν οι πιο πολλοί εδώ μέσα, όπως και εγώ. Πάντως αν θυμόσουν πώς είναι το original κουτί όταν τα πήρες, ίσως να το είχες αποφύγει όλο αυτό. Τέλος καλό, όλα καλά.
 
ΟΚ. Όλα καλά λοιπόν. Πάω κι εγώ αύριο Multi για χειριστήρια γιατί τα θέλω ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με την ευκαιρία και για ένα PS3 Dualshock εύκαιρο γιατί προπαρείγγειλα το Gran Turismo 5, σύνδεσα το PS3 στην 27άρα του iMac (και όπως έγραψα στο insomnia πήρα και 30 6άδες FIX) και περιμένω να ξεκινήσουν πρόωρα τα Χριστούγεννα στις 3 του Νοέμβρη!!!!!!!!!
 
pooky(1) είπε:
ΟΚ. Όλα καλά λοιπόν. Πάω κι εγώ αύριο Multi για χειριστήρια γιατί τα θέλω ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με την ευκαιρία και για ένα PS3 Dualshock εύκαιρο γιατί προπαρείγγειλα το Gran Turismo 5, σύνδεσα το PS3 στην 27άρα του iMac (και όπως έγραψα στο insomnia πήρα και 30 6άδες FIX) και περιμένω να ξεκινήσουν πρόωρα τα Χριστούγεννα στις 3 του Νοέμβρη!!!!!!!!!
Απο που το παρηγγειλες? Θελω να παραγγειλω την collectors edition
 
Το θρεντ κλειδωνει γιατι ο σκοπος για τον οποιο ανοιχτηκε εχει κλεισει και ο μονος δρομος που μπορει να παρει ειναι του οφτοπικ.
 
Πίσω
Μπλουζα