Λεωνιδας σουλης
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 3.330
ποια ειναι κατα την γνωμη σας η καλυτερη δραματικη ταινια αυτης της δεκαετιας
απο οτι ειδα υπαρχει 80 και γενικα
απο οτι ειδα υπαρχει 80 και γενικα
μα υπαρχει και η πεμπτη επιλογη,αχαχαχαΑρκετά δημοκρατικό το Poll βλέπω.
άντε, για να μη χαλάσω χατίρι θα πω ένα γελαστό απόγευμα! ♥
καποια στιγμη ειχα δει τον σκηνοθετη στο φουαγιε ενος θεατρου και του ελεγα τι ταινιαρα κανατεΑπ' ό,τι συμπεραίνω μετά μεγάλης δυσκολίας, μάλλον του Λεωνίδα του αρέσει το ΠΟΛΥ το "Ένα Γελαστό Απόγευμα".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα, λογικό το βρίσκω, διότι έχει κάνει 8 κινηματογραφικές ταινίες μεταξύ 1975-2003, οπότε λογικό να μην κατάλαβε.καποια στιγμη ειχα δει τον σκηνοθετη στο φουαγιε ενος θεατρου και του ελεγα τι ταινιαρα κανατε
και μου λεει 'για ποια λες;" και λεω τωρα τι με ρωταει;
To ίδιο και εμένα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να εξαιρέσω: Εκείνο το καλοκαίρι, Tελευταία πτήση, Αγκίστρι, Αναζήτηση, Ψυχή και Σάρκα, ακόμα και το Έγκλημα στο Καβούρι, Ευδοκία, Ο Βάλτος, και, και, και!Απ' ό,τι συμπεραίνω μετά μεγάλης δυσκολίας, μάλλον του Λεωνίδα του αρέσει το ΠΟΛΥ το "Ένα Γελαστό Απόγευμα".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι πολύ επιλεκτικός βλέπωTo ίδιο και εμένα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να εξαιρέσω: Εκείνο το καλοκαίρι, Tελευταία πτήση, Αγκίστρι, Αναζήτηση, Ψυχή και Σάρκα, ακόμα και το Έγκλημα στο Καβούρι, Ευδοκία, Ο Βάλτος, και, και, και!
ναι δεν εχετε αδικο,συμφωνωΚοίτα, λογικό το βρίσκω, διότι έχει κάνει 8 κινηματογραφικές ταινίες μεταξύ 1975-2003, οπότε λογικό να μην κατάλαβε.![]()
εκεινο το καλοκαιρι και ψυχη και σαρκα μαρεσουν και μενα παρα πολυ,αλλα τις εχω σε κατηγορια αισθηματικες ταινιεςTo ίδιο και εμένα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να εξαιρέσω: Εκείνο το καλοκαίρι, Tελευταία πτήση, Αγκίστρι, Αναζήτηση, Ψυχή και Σάρκα, ακόμα και το Έγκλημα στο Καβούρι, Ευδοκία, Ο Βάλτος, και, και, και!
Από τους αγαπημένους, μας έχει χαρίσει πολλά, μέσα σε αυτά και το camping!στον καλό σκηνοθέτη Ανδρέα Θωμόπουλο για αυτό το αριστούργημα του 1979.