KonstantineSt
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 3
λοιπον με τη σειρα μου και εγω θελω να σας πω ανα μεγαλο ευχαριστω σαν ρετρο φιλος για το χωρο που μου δινετε εδω να γραφω και να μοιραζομαι τις αποψεις μου και ενα μεγαλυτερο ευχαριστω για το υπεροχο αυτο ταξιδι που ζω εδω μεσα , με πολυ ομορφες αναμνησεις και για πολλα που δεν γνωριζα , επισης με καποιες λιγες γνωσεις που εχω ελπιζω να βοηθησω οσο μπορω .
υποσχομαι καποια στιγμη να ανεβασω φωτο με παιχνιδια που εχω απο την παιδικη μου ηλικια [ δεν εχουν μεινει πολλα , αλλα αυτα που υπαρχουν , πιστευω οτι ειναι αντιπροσωπευτικα και ανταξια να μπουν εδω ... ( φιγουρες G.I.Joe , Thundercats , Tranformers , Robocop , playmobil , καρτες υπερατου , subutteo , μονοπολυ , παιχνιδομηχανες και αλλα ...)] .
λεω καποια στιγμη γιατι εχουν χρονια που πιανουν χωρο στο παταρι στο πατρικο ...
πατρινοι !!! στειλτε μηπως και κανουμε καμια εκθεση ρετρο ...
αυτα τα λιγα ηθελα να πω και καλο ''ταξιδι'' σε ολους εδω μεσα ...
υποσχομαι καποια στιγμη να ανεβασω φωτο με παιχνιδια που εχω απο την παιδικη μου ηλικια [ δεν εχουν μεινει πολλα , αλλα αυτα που υπαρχουν , πιστευω οτι ειναι αντιπροσωπευτικα και ανταξια να μπουν εδω ... ( φιγουρες G.I.Joe , Thundercats , Tranformers , Robocop , playmobil , καρτες υπερατου , subutteo , μονοπολυ , παιχνιδομηχανες και αλλα ...)] .
λεω καποια στιγμη γιατι εχουν χρονια που πιανουν χωρο στο παταρι στο πατρικο ...
πατρινοι !!! στειλτε μηπως και κανουμε καμια εκθεση ρετρο ...
αυτα τα λιγα ηθελα να πω και καλο ''ταξιδι'' σε ολους εδω μεσα ...