konstandin
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 1
Ξεκιναω αυτο το threadaki για παιχνιδια που δεν ειχαμε παιξει στο original format αλλα τα ειδαμε σε emulators και μας αρεσαν και θα θελαμε να τερματισουμε αλλα τωρα που ορεξη
αυτα ειναι τα δικα μου
wonderboy dragon lair >>>>>md
metroid>>>>>>>>>>>>>>>>snes
beyond oasis>>>>>>>>>>>>md
fire shark>>>>>>>>>>>>>>>md
robocop vs terminator>>>>>>md
batman>>>>>>>>>>>>>>>>>md
batman returns >>>>>>>>snes
cloud master>>>>>>master system
out run >>>>>>>>>>master system
rainbows islands>>>>master system
kirby>>>>>>>>>>>>nes
aerofighters 2>>>>>>neogeo
ghost pilots >>>>>>neogeo
ninja commandos>>>>neogeo
pokemon>>>>>>>>>>gb-gba
tongue
οκ σεβομαι τις αποψεις των αλλων αλλα δε μπορω να καταλαβω αυτη τη μανια με τα ποκεμον games
υγ.1 τωρα που εμαθα το κολπο με το alex kid και το μπαστουνι στα καρφια στη θαλλασα ...........
υγ.2 αυτο το wonderboy in monsterworld για megadrive στο λαιμο μου χε κατσει ,δε μπορουσα να βγαλω το final boss με τπτ οσο και αν προσπαθησα,ας ειναι καλα το utube που μου λυσε την απορια
υγ.3 ειναι και μερικα ακομη αλλα ας μη μακρηγορω,εννοειτε οποια ρετρο φορματ θελετε ποσταρετε.
αυτα ειναι τα δικα μου
wonderboy dragon lair >>>>>md
metroid>>>>>>>>>>>>>>>>snes
beyond oasis>>>>>>>>>>>>md
fire shark>>>>>>>>>>>>>>>md
robocop vs terminator>>>>>>md
batman>>>>>>>>>>>>>>>>>md
batman returns >>>>>>>>snes
cloud master>>>>>>master system
out run >>>>>>>>>>master system
rainbows islands>>>>master system
kirby>>>>>>>>>>>>nes
aerofighters 2>>>>>>neogeo
ghost pilots >>>>>>neogeo
ninja commandos>>>>neogeo
pokemon>>>>>>>>>>gb-gba

υγ.1 τωρα που εμαθα το κολπο με το alex kid και το μπαστουνι στα καρφια στη θαλλασα ...........
υγ.2 αυτο το wonderboy in monsterworld για megadrive στο λαιμο μου χε κατσει ,δε μπορουσα να βγαλω το final boss με τπτ οσο και αν προσπαθησα,ας ειναι καλα το utube που μου λυσε την απορια
υγ.3 ειναι και μερικα ακομη αλλα ας μη μακρηγορω,εννοειτε οποια ρετρο φορματ θελετε ποσταρετε.