που γυριστηκαν οι ελληνικες ταινιες

paulk

RetroN00b
Αντιδράσεις
57
παιδια καλησπερα...εχω να μπω πολυ καιρο στο φορουμ και δεν ηξερα τα γεγονοτα αυτα που γραψατε στην ανακοινωση....φαντασου οτι εβλεπα εχθες την ταινια με τον κωνστανταρα ""ο εαυτουλης μου"" και λεω κατσε να δω που γυριστηκαν οι εξωτερικες σκηνες περιοχη....ψαχνω ψαχνω και αναρωτιεμαι που πηγε το νημα..''Που γυριστηκαν οι ελληνικες ταινιες'' και δεν το βρισκω....Το κατεβασατε;; η το μεταφερατε σε αλλο σημειο;;;...παρακαλω μια απαντηση θα ηθελα

Γειά σου @paulk

Το Retromaniax ξαναέγινε ως προς την θεματολογία του αποκλειστικά retrocomputing forum δηλαδή στην μορφή όπου ξεκίνησε εκεί κάπου στο μακρινό 2006.

Το retrocomputing ως ενεργή θεματολογία του φόρουμ αφορά μόνο ότι έχει σχέση με τους ρετρό υπολογιστές, τις παιχνιδομηχανές, τα παιχνίδια σε αυτά τα μηχανήματα και τέλος τα περιοδικά υπολογιστών για τις δεκαετίες 80 & 90.

Σχετικά με την ταινία που αναζητάς (αν και μπαίνω σε θέματα εκτός της θεματολογίας του φόρουμ) θα σου πρότεινα να δεις στο ΥouTube το κανάλι "Kastalia" το οποίο έχει τα πάντα για τις ελληνικές ταινίες εκείνης της εποχής.

Ότι υπήρχε εδώ και ακόμα περισσότερα θα τα βρεις εκεί μιας και ο φίλος Ανδρόνικος που έχει το κανάλι ανανεώνει συνεχώς το κανάλι του με νέα βίντεο σχετικά με την Χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Ρίξε και μια ματιά εδώ και εδώ.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα φίλε. Δεν θα ξανανέβουν κατά πάσα πιθανότητα όλα αυτά, γιατί ο καθένας πήγαινε και έγραφε / αναπαρήγαγε επιπόλαια φήμες και κουτσομπολιά που πολλές φορές δεν ίσχυαν, με αποτέλεσμα να δεχθούμε μηνύσεις και εξώδικα από διάφορους καλλιτέχνες για δημοσίευση ανακριβών ή συκοφαντικών κειμένων. Οι σχετικοί νόμοι έχουν αυστηροποιηθεί κατά πολύ και δεν έχουν καμία σχέση με την εποχή που ιδρύθηκε το forum πριν 20 χρόνια.
Για την επιβίωση του forum μας και για να μη μας "κλείσουν μέσα" (για να το πω απλά) αυτές οι ενότητες θα παραμείνουν δυστυχώς κρυφές μέχρι νεωτέρας.
Μας στεναχωρεί κι εμάς, αλλά είναι προτιμότερο από το να κινδυνεύσουμε με κατέβασμα του forum συνολικά ή ακόμα χειρότερα με πρόστιμα και φυλάκιση.

μαλιστααα....οποτε....ενικησαν οι ρουφιανοι και οι τρολλαδες καπως ετσι....εγω ημουν γραμμενος ειδικα για το νημα αυτο....

Πίσω
Μπλουζα