πού είσασταν όταν μάθατε για την Lady Di?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Clemence

RetroAdept
Joined
1 Αύγ 2009
Μηνύματα
1.017
Αντιδράσεις
178
ήταν μια 1η σεπτεμβρίου προετοιμασίας για μένα γιατί την επομένη έφευγα για το εξωτερικό όπου σπούδαζα και ήμουν μέσα στα νεύρα (εν όψει εξεταστικής). θυμάμαι το βιβλίο που διάβαζα εκείνο το βράδυ, θυμάμαι την έκφρασή μου όταν μου είπε ο πατέρας μου το πρωί ότι η Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο. η μέρα πέρασε με αφιερώματα στην τηλεόραση και όλοι νοιώθαμε ένα σφίξιμο στην καρδιά.

τα υπόλοιπα τα έζησα στο εξωτερικό, και εκεί μπροστά στην αγγλική πρεσβεία ένας κήπος άνθισε ξαφνικά στο πεζοδρόμιο, όχι βέβαια στην έκταση που είδαμε να γίνεται στο λονδίνο.

εσείς πού είσασταν και τι κάνατε εκείνη τη μέρα?
 
Χμμμ, δε θυμάμαι που ήμουν όταν το έμαθα, θυμάμαι όμως πού παρακολούθησα την κηδεία. Σε ένα δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου σε μια περιοχή λίγο έξω από τη Λωζάνη της Ελβετίας. Βλέπετε ήμουν ένας από τους τέσσερεις τυχερούς εθελοντές που ταξίδεψαν μέχρι εκεί για να παρακολουθήσουν από κοντά τη συνεδρίαση της Ολυμπιακής Επιτροπής για το ποια πόλη θα έπαιρνε την Ολυμπιάδα του 2004...Τα αποτελέσματα γνωστά φυσικά...
 
Εγώ ήμουν στο χωριό για τις διακοπές του καλοκαιριού και δεν είχα φύγει ακόμα.Ακουγα τη μητέρα μου που έλεγε πέθανε η Νταϊάνα όταν είχα μόλις ξυπνήσει.Περιττό να πω πως μου κόπηκε το αίμα γιατί κατα σύμπτωση έτσι λένε την θεία μου που είναι στον Καναδά τη γυναίκα του -συγχωρεμένου πλέον-θείου μου και αδερφού της μάνας μου.Μετά μου έδωσε περισσότερες εξηγήσεις και τότε κατάλαβα περι τίνος πρόκειται και πάλι όμως ένιωσα λύπη.Τι άλλο να πει κανείς....
 
11 χρονών τότε, μετακομίζαμε με τους γονείς σε καινούριο σπίτι. Ήμασταν με τα πράγματα (εγώ τα παιχνίδια μου) στα χέρια όταν η (τότε νέα) σπιτονοικοκυρά μας μας είπε οτι πέθανε η Lady Di. Μετά απο περίπου 2 ή 3 μήνες βγήκε και ο ανέκδοτο με τους βλάχους και το "παραπάτσι" (κοινώς παραπάτησε). Τουλάχιστον τότε το άκουσα κι εγώ.

Η Lady Di είναι το παράδειγμα οτι το χρήμα και η χλίδα δεν φέρνουν την ευτυχία, μαζί με την Jacqueline Kennedy.
 
...Απανω σ ενα σαπιοκαραβο του Αγουδημου περνωντας το μακρυ(20+ωρες) δρομο της επιστροφης απο τη Ροδο..

Διπλα μου στο σαλονι( ;) του πλοιου καθοταν ενας αραψ,προφανως απο χωρα της κοινοπολιτειας,αφου με ρωτησε-με προφορα Ρασιντ Γιεκινι-"Νταιανα ζ ντεντ;ο μα γκοντ.."

Το θυμαμαι γιατι απο τοτε εχω να κανω μεγαλο ταξιδι με πλοιο.. :D
 
Σπιτι ημουν και ειχα καταεκνευριστει με τις αναφορες καθε τρεις και λιγο στην τηλεοραση. Βεβαια ουτε καν ειχα φανταστει τοτε την σημερινη λαιλαπα ''ενημερωσης''.

Θα την πω την κακια μου. Ποτε δεν θεωρησα την Νταιανα κατι ιδιαιτερο και δεν καταλαβαινα προς τι τοση μανουρα (εννοω και οταν ζουσε). Επισης δεν καταλαβα ποτε γιατι την θεωρουσαν ομορφη. Βεβαια σε συγκριση με τον Καρολο που ειναι σαν αιμομιξια κασμιροκουρελι με κοντραπλακε και τρολ, ΝΑΙ ειναι πανεμορφη και πολυ του επεφτε. Οκ επαιξε φιλανθρωπια και ετσι, αλλα ετσι δεν κανουν ολες οι κυριες της καλης κενωνιας?
 
Απίστευτο που το θυμάμαι ακόμα, ήμουν διακοπές ακόμη στο χωριό μου...
 
don dokken είπε:
Διπλα μου στο σαλονι( ;) του πλοιου καθοταν ενας αραψ,προφανως απο χωρα της κοινοπολιτειας,αφου με ρωτησε-με προφορα Ρασιντ Γιεκινι-"Νταιανα ζ ντεντ;ο μα γκοντ.."
Είσαι ΘΕΟΣ ! :cool:
 
Η μοναδική φορά που συγχώρησα την παλιόγρια απέναντι που ήταν κουφή και δεν άκουγε και κάθε πρωί ΜΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ άνοιγε το ραδιόφωνο να ακούσει ειδήσεις και τραγούδια ΟΛΟ το πρωί και φυσικά ξύπναγε η γειτονιά μαζί της. Ούτε ξυπνητήρι χρειαζόμασταν πια ούτε τίποτα. Ε εκείνη την ημέρα αυτό ήταν το πρώτο που μάθαμε. Τώρα τη μισώ εις διπλούν!!!
 
Καταρχάς το θέμα δεν είναι ακριβώς ρετρό... πάντως σίγουρα όχι 80s.

Ούτε εγώ θυμάμαι που ήμουν όταν το έμαθα. ΟΚ δεν θα το έθετα ακριβώς όπως ο Joe, αλλά ούτε εγώ κατάλαβα γιατί έπρεπε να νιώσω οδύνη για το γεγονός. Κανένας θάνατος δεν είναι ευχάριστος, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν νέο και υγιή άνθρωπο. Όμως άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα και μάλιστα έχοντας ζήσει και πολύ χειρότερη και βασανισμένη ζωή από την Diana Spencer.
 
Το θεμα αν και λυπηρο ως συμβαν ειναι εκτος της χρονικης περιοδου που καλυπτει το site και ως συνεπεια κλειδωνεται.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα