προβλημα με κασετοφωνο

noobsaibot

RetroActive
Joined
7 Σεπ 2007
Μηνύματα
230
Αντιδράσεις
17
Σημερα απεκτησα ενα c64 και το κασετοφωνο του εχει ενα προβλημα συγκεκριμενα μολις παιζει η κασσετα κανει θορυβο κρικρρκρι και δεν την διαβαζει forwrad kai rewind κανει κανονικα τι μπορει να φταιει?διευκρνιζω οτι εχει να δουλεψει χρονια
 
καλησπερα μηπως μπορει να μου πει καποιος ενα τροπο να γραψω παιχνιδια σε cbm?εχω δοκιμασει audiotap,wavtoprg,αρχεια,tap,wav,prg,t64,αλλα τπτ!!!χρησιμοποιω διπλο deck κασετοφωνο εχω κανει δοκιμες και με wav μεσω windows media player και vlc αλλα και μεσω soundcard (απευθειας) η καρτα μου ειναι μια realteck ενσωματομενη στην μητρικη.Το καλωδιο που χρησιμοποιω ειναι στερεο Jack σε rca και ειναι ενταξει(το χω μετρησει),το κασετοφωνο ειναι καθαρο (εχουν καθαριστει οι κεφαλες συστηματικα)αλλα αποτελεσμα zero!!!οι κασσετες ειναι δεκαετιας βεβαια αλλα στο κασετοφωνο του cbm οταν γραφω κατι σωνεται κανονικα!please help!!!!!!
 
Κανεις παιδια?σημειωτεων οτι απεκτησα και καινουριες κασσετες και εχω κανει και μονοφωνικη εγγραφη σε παλιο μονοφωνικο κασετοφωνο αλλα τπτ παλι!!!εχω χρησιμοποιησει απο προγραμμα το taptowav,audiotap και wavtoprg
 
Eίχα παλιότερα πειραματιστεί, αλλά όχι σε βάθος...

Για δες και εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
 
Τελικα σημερα μετα απο μερες δοκιμων καταφερα να γραψω καποια παχνιδια στον c64!!!!Το θεμα ειναι οτι στην αρχη φορτωναν μια χαρα και μετα απο λιγο αρνουνται πεισματικα να φορτωσουν!!!!!τι μπορει να φταιει?σημειωτεων οτι χρησιμοποιησα αλλον υπολογιστη τελικα και ρυθμισα το αζιμουθιο του deck κασετοφωνου που ειχα(εχω γραψει 3 παιχνιδια το commando το overlander και το blue max)to commando που ηταν η πρωτη μου δοκιμη φορτωνε συνεχεια στην αρχη μετα απο λιγο ομως παπαλα!τα αλλα 2 τα χω γραψει με διαφορετικη ρυθμιση στο αζιμουθιο και στην αρχη μου φορτωναν κανονικα!!!!
 
Χαρά στην υπομονή σου πάντως! Σε συγχαίρω κι εσένα και οποιονδήποτε ψάχνεται ποικιλοτρόπως με τέτοια θέματα! Ελπίζω να βρείτε άκρη πάντως, γιατί μ'ενδιαφέρει κι εμένα μελλοντικά, που θα έχω τον ελεύθερο χρόνο, ν'ασχοληθώ. :)
 
Πίσω
Μπλουζα