ρετρο κεντρα διασκεδασης

noobsaibot

RetroActive
Joined
7 Σεπ 2007
Μηνύματα
230
Αντιδράσεις
17
καλησπερα σας απ οτι είδα δεν εχει ανοιχτει κατι αναλογο σ αυτο το κοματι οποτε βρηκα την ευκαιρια!ξεκιναω με το αναψυκτhριο παλληνη που βρισκοταν κοντα στο σημερινο supermarket makro.Ειχα πει πολλες φορες μικρος με τους γονεις μου ηταν ανοιχτο μονο καλοκαιρι και ειχα δει πολλα ονοματα της εποχης:ξανθομαγο,βενετσανο(show man),αλεξια,βιολαρη,βασιλη καρα,φλωρινιωτη,...ηταν ενας ανοιχτος χωρος χωρις σκεπαστρο με τραπεζακια και μια σκηνη μπροστα που βγαιναν οι καλλιτεχνες δεν ειχε φαγητο μονο τυροπιτες κα αναψυκτικα κα μπυρες ανηκε στους κατσιμιχαιους εκλεισε νομιζω στα τελη των 90s. ωραια χρονια!!!
 
Εβλεπα συχνα αφισες αλλα δεν ετυχε να παω ποτε.

Μαλιστα η λεξη Αναψυκτηριο ακομα και σημερα μου φανταζει παραξενη...
 
Όταν λέμε ρετρό κέντρα εννοούμε από καφετέρειες μέχρι "σκυλάδικα"? Αν ναι και χωρίς να έχω πάει ποτέ σε κανένα από τα δύο (λίγο δύσκολο λόγω ηλικίας), θα αναφέρω δύο γνωστά μαγαζιά που έχουν κλείσει.

Το ένα είναι το μπαράκι "Brown Derby" κοντά στην πλατεία Παπαδιαμάντη και το άλλο είναι ένα τύπου σκυλάδικο τα "Μαμούνια" στη Βουλιαγμένης. Το πρώτο έχει γίνει πλέον ΚΕΠ και στο άλλο τραγουδά ο Ρουβάς.

Αν είμαι εκτός θέματος σόρυ. Κατάλαβα λάθος;
 
Bora-Bora στην παραλιακή, Αμπάρες(τραγουδούσε ο Μάκης) Cavo d' oro στην καστέλα, το Αναψυκτήριο του Γιάννη μπουρνέλη στην Λένορμαν :D εκεί είδα το 80κάτι τον Στράτο Διονυσίου :D και η ΗΧΟΚΙΝΗΣΗ στην καβάλας στο χαϊδάρι :cool:

λοιπόν φτάνει με το χρονοντούλαπο δεν αντέχω άλλο! :p

ΥΓ: καφετέρια η Παλόμα στο Περιστέρι(μπουρνάζι) η Le Palimier και η Roller!Οι περιστεριώτες γνωρίζουν!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το Romeo+ ήταν παλιά Romeo και ήταν περισσότερο club και όχι μπουζουξίδικο.Δίπλα,στο Posidonio,που παλιά λεγόταν Ποσειδώνιο,είχα πάει μικρός που τραγουδούσαν Γονίδης,Κωνσταντίνα,Καίτη Γκρέυ.Επίσης το Diogenis Studio ήταν Διογένης Palace (πρέπει να πας).Ακόμα θυμάμαι το Bio Bio.
 
Πολύ ρετρό για τους θεσσαλονικείς, ήταν το αναψυκτήριο στο πάρκο κοντά στην παραλία. Θυμάμαι, λέγαμε πάμε "στου Λουκα". Όμορφες αναμνήσεις.Πορτοκαλάδα, τόστ και η απαραίτητη βόλτα με το παιδικό τρενάκι...
 
thebest20 είπε:
Ακόμα θυμάμαι το Bio Bio.
Στο bio bio ειχα παει και ειχα δει τον σφακιανακη οταν ερχιζε να γινεται γνωστος ηταν μαζι με την λιτσα γιαγκουση το 95 νομιζω φαινοταν το αστρο του απο τοτε...
τα "Μαμούνια" στη Βουλιαγμένης
το "la mamounia"ειχε ανοιξει αρχές 90s ως κλαμπακι ειχα παει και εκει ωραιο μαγαζακι
Όταν λέμε ρετρό κέντρα εννοούμε από καφετέρειες μέχρι "σκυλάδικα"?
νομιζω καφετερειες ειναι λιγο εκτος! μπαρακια κλαμπακια αναψυκτηρια κτλ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πατινάζ (όχι στον πάγο, αλλά) στην Κυψέλη, Κερκύρας κάμποσο. Έκλεισε για ναρκωτικά γύρω στο 85-86, ξανάνοιξε κι έκλεισε οριστικά, μάλλον για τον ίδιο λόγο. Τώρα αν θυμάμαι καλά είναι τράπεζα.

Ουφάδικον νομίζω στην 3ης Σεπτεμβρίου κάμποσο, στον ημιόροφο. Δεν θυμάμαι πως λεγόταν και που ακριβώς ήταν, αλλά ήταν ορατή μια ταμπέλα που έγραφε ΚΑΡΑΤΕ, άρα πρέπει να είναι κοντά στη Φωκίωνος. Είχε πολλά τραπέζια για μπιλιάρδο, αλλά εγώ είχα λιώσει τα Pacman, Phoenix και Karate Champ.

Μπαρ Σαντορινιά (που αλλού; ) στην Σαντορίνη. Ζωντανή μουσική από μια Ελληνίδα και μια Γερμανίδα με τις κιθάρες τους, καθώς και κωμικό διάλειμμα με μια παχουλή να πειράζει τους θαμώνες, όλα αυτά το 87-88. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.

Επίσης στην Σαντορίνη, μπαρ Μπανάνα Μούν. Άγνωστη η τύχη του.

Ντισκοτέκ υπαίθρια, κάποιου ξενοδοχείου στην Καλαμάτα. Νομίζω Φιλοξένεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Κάποιος από Ν.Σμύρνη να μας πει πως πήγαινε τον Άδωνη για καφέ που πήγαιναν φρικιά και άραζαν και αθλητές;

Εμένα πάντως μου τον έδειξε πρόσφατα ένας φίλος από τις εκεί περιοχές, αλλά δεν είχε νόημα να μπούμε μέσα.
 
sunrise το ρειβαδικο κλαμπ (στο συνταγμα νομιζω),η rainbow (στην δαφνη νομιζω) ακουστα την εχω και μια ερωτηση για κατοικους βορειων προαστιων η mercedes στο κεφαλαρι υπαρχει ακομα?
 
Μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση στα θρεντ που σας παρέθεσε ο don dokken
 
Πίσω
Μπλουζα