το τέλος( ; ) των Judas Priest......

krem13

RetroNuts!
Joined
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.520
Αντιδράσεις
59
Οι Judas Priest ανακοίνωσαν σήμερα ότι το 2011 θα ξεκινήσουν τη τελευταία περιοδεία της καριέρας τους ( :cry: :cry:) ...

...τεσπα... θα λέγεται epitaph και θα περάσει από πολλές ευρωπα'ι'κές πόλεις (καμια ημερομηνια για Ελλάδα μέχρι τώρα...)

( βέβαια λένε ότι θα είναι η τελευταία περιοδεία,όχι ότι θα αποσυρθούν....μπα,μάλλον τζάμπα ελπίζω :( )

( για ρε ****** να ήταν τόσο χάλια το 2010;;; )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελευταία μου ευκαιρία να τιμήσω τον Καράφλα...
 
Μπρος στο δρόμο που χάρακσαν οι Scorpionsonsonsons!!!! :D :D:D:D:p


Εντάξει ρε παιδιά, 60 χρονώνε είναι οι άνθρωποι!!! Για πόσο θα παίζουν!! Πόσο ν'αντέξει ο.....Καράφλας μουχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!! Α ρε omen!!!!
 
Αν και είμαι οπαδός των judas γενικά είμαι και της άποψης αμάν πια με τα παλιά συγκροτήματα. Εντάξει μεγαλώσαμε με την μουσική τους αλλά υπάρχουν και νέοι μουσικοί που έχουν μουσικές ικανότητες να γράψουν την δική τους ιστορία. Προσωπικά υποστηρίζω περισσότερα ανερχόμενα συγκροτήματα με φρέσκο αέρα και ιδέες. Από την άλλη πλευρά είναι και αυτό που έγραψε ο Νίκος. Είναι πολύ μεγάλοι πλέον (59 ο Halford νομίζω).
 
καιρος ητανε ρε παιδια!καλοι και αγιοι οι priest αλλα νταξει.ανθρωποι ειναι και αυτοι ποσο να αντεξουν?το metal θελει ζωντανια και νευρο,καιρος ειναι ολοι οι δεινοσαυροι της μουσικης μας να αποσυροντε σιγα σιγα.οσο λυπηρο και να μας ακουγετε.δε σημαινει οτι χανουν την αξια τους κιολας.η μουσικη τους ειναι παντα μαζι μας.

το πιο transformers εξωφυλλο ever!
 
Γιατι σας χαλαει να ακουτε μεχρι τελους priest, scorpions, maiden κτλ ?

Καλο και ωραιο το νεο αιμα, αλλα εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ακουω

τα παλια, και ας τα εχω ξανακουσει.
 
..το φρεσκο αερα δε βλεπω και τις ιδεες,για αυτο ανησυχω..
 
"Φρέσκο" και "ιδέες" θα βρεις μόνο σε πιο νέα είδη metal... τα "κλασσικά" είδη έχουν παιχτεί, τί άλλο να βγάλουνε; δεν υπάρχει , ό,τι παίχτηκε παίχτηκε από εκεί και πέρα είναι λογικότατο ότι θα υπάρχουν ομοιότητες... Προσωπικά εκτός από τα κλασσικά μεγαθήρια πλέον ακούω περισσότερο κάτι σε στυλ Children of Bodom / Amon Amarth / Soulfly κτλ που έχουν σχετικά πιο καινούριο ήχο (τουλάχιστον για μένα που με ενδιαφέρει άμεσα ΛΟΛ)...

(ελπίζω να καταλάβατε τί εννοώ, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερα να το γράψω... :p )
 
Τελος εποχης λοιπον για τους λατρεμενους Priest.... Στεναχωριεμαι πραγματικα, αλλα δυστυχως ακομα πιο πολυ στεναχωρεθηκα οταν καπου στο 2005 πηραν πισω τον Halford και περιφερονταν σαν θιασος απο εδω και εκει θυμιζοντας σκιες του παρελθοντος. Ο Halford ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ να ανταπεξελθει στα θεορατα στανταρ που αυτος ο ιδιος ειχε ορισει μερικες δεκαετιες πριν ... ΕΠΡΕΠΕ να κατεβασουν ρολα στο Painkiller.....

Οπως και να εχει συγκροτημα σαν τους Priest δεν υπηρξε και ουτε προκειται να ξαναυπαρξει. Hταν για πολλους (μεταξυ αυτων και ο γραφων) το μεγαλυτερο heavy metal συγκροτημα ολων των εποχων.

Ευχομαι τουλαχιστον στην τελευταια περιοδεια να παιξουν ολα τα διαμαντια της καριερας τους (οσα μπορουν εστω απο τα δεκαδες), τα οποια τοσα χρονια πεισματικα ειχαν αρνηθει να παιξουν, για να παιξουν για χιλιοστη φορα το Breaking the Law, και το αναθεματισμενο You 've got another Thing Comin....

Ακολουθει η πρωτη μεγαλη ερμηνεια της καριερας του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ROB HALFORD.....

[ame=

[MEDIA=youtube]ZuXoalKim9c[/MEDIA]]http://www.youtube.com/watch?v=ZuXoalKim9c
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το πραγματικο μεταλ φτωχαινει κι αλλο. Μενουν οι Manowar, οι Motorhead και καμια δεκαρια αλλα σχηματα πλεον...

Κριμα που τετοια μουσικη επανασταση δεν καταφερε να βρει αξιους συνεχιστες.
 
Χμμμ... Αν και μου αρέσει αυτού του είδους η μουσική ποτέ δεν μου άρεσαν οι Τζούντας Πρίστ. Με χάλαγε η φωνή του τραγουδιστή τους, νομίζω αν είχαν κάποιον σαν τον Μπρους Ντίκινσον θα είταν πολύ καλύτεροι (αλλά και πάλι θα χρειάζονταν έναν Στιβ Χάρις να τους γράφει τα τραγούδια ;) ).

Στο θέμα μας όμως, η αλήθεια είναι οτι συγκροτήματα σαν τους Πριστ, Σκόρπιονς, Ντιπ Περπλ, ακόμα και οι παντοδύναμοι Μέϊντεν έχουν γίνει φαντάσματα των εαυτών τους την τελαυταία δεκαετία (με μερικές αναλαμπές) οπότε καλύτερα να αποσυρθούνε για να τους θυμόμαστε όπως ήταν στην ακμή τους παρά ως γραφικές καρικατούρες που δεν ξέραν πότε να σταματήσουν :(
 
O Rob είναι σε άλλο επίπεδο φίλε Rio Blast και σαν καλλιτέχνης και σαν φωνή αλλά και σαν προσωπικότητα.

Το να τον συγκρίνεις με οποιονδήποτε είναι απλά άτοπο. Καλοί οι maiden , άξια η πορεία τους αλλά δεν υπάρχει σύγκριση για πάρα πολλούς λόγους.
 
Ίσως αν δεν υπήρχαν οι (υπέρτατοι) sabbath και οι (ογκόλιθοι) priest να μην υπήρχε metal...
 
Και ισως οτι πιο αληθινο εχει ειπωθει στο χωρο της σκληρης μουσικης απο παρα πολλους...

Οι Sabbath ειναι το heavy, οι Priest oμως ειναι το METAL!!!
 
Παιδιά έχει βγάλει το BBC ένα καταπληκτικό ντοκυμαντέρ για την γέννηση και την ιστορία του Χέβι Μέταλ- Heavy Metal Britannia - όσοι μπορείτε να το βρήτε δείτε το (το μέταλ γεννήθηκε και ανδρώθηκε στις φτωχές, βιομηχανικές γειτονιές μεγαλουπόλεων όπως το Μπέρμινγκαμ).

Μιλάνε μέλη των Σάμπαθ, Περπλ, Μέιντεν, Πρίστ, Σάξον και Μότορχεντ και πολλοί άλλοι και δείχνει τις ρίζες και την εξέλιξη του Μέταλ το οποίο μπορεί να "γεννήθηκε" με τους Σάμπαθ αλλά οι ρίζες του βρίσκονται σε συγκροτήματα και τραγούδια που δύσκολα φαντάζεται κανείς!
 
Εγώ λέω να σπεύσετε να αγοράσετε το νέο άλμπουμ του metal god, γιατί όπως λέει και ο τίτλος...MADE OF METAL!!!

...το μόνο άσχημο είναι το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του...
 
καλά νέα,η τελευταία περιοδεία δεν θα σημάνει και την απόσυρσή τους,τις σταματάνε γιατί είχαν αρχίσει και υπήρχαν προβλήματα με τη φωνή του halford στα live,μάλιστα όχι απλώς δεν αποσύρονται αλλά έχουν αρχίσει να δουλεύουν πάνω στο νέο τους δίσκο :)
 
..ΑΡΓΗΣΑΝ...αλλα καλα που το καταλαβαν.

το 04 εφυγα αποητευμενος στο 4ο τραγουδι!

να παρουν πισω τον μικρο για τις περιοδειες!

(χικ..)
 
εγώ θέλω να τον ξαναδώ...

 
Πίσω
Μπλουζα