χειριστηριο για Arkanoid

christos522

RetroNoob
Αντιδράσεις
1
Καλησπερα υπαρχει καποιος που μπορει να μου φτιαξει το χειριστηριο του αρκανοιντ για να παιζω στον υπολογιστη? εκεινο το στρογγυλο που ειχε το οριτζιναλ arcade game

Υπάρχει και έτοιμο με usb.

Αν ψαχνεις κατι ετοιμο, υπαρχει το FightBox R5 που υποτιθεται οτι εχει καλα εξαρτηματα μεσα (spinner omron και κουμπια sanwa). Εχει εκδοσεις για δεξιοχειρες και αριστεροχειρες. Δεν βαζω links, θα το βρεις με μια σχετικη αναζητηση, υπαρχει και στο ebay.

s-l1600.jpg

Η τιμη του ειναι στα ανω ορια του λογικου για αυτο που ειναι και ερχεται απο Κινα, οποτε υπαρχει περιπτωση να κανουν τιποτα κολπα και να γλυτωσεις και τα γνωστα κερατιατικα (δασμους και τελη εκτελωνισμου).

Βεβαιως υπαρχει και η καραφτηνιαρικη εκδοχη με ελαχιστο DIY, που παιρνεις ενα απλο οπτικο ποντικι, του βιδωνεις ενα καπακι στο κατω μερος και βρισκεις καποιο τροπο να το στερεωσεις μονιμα αναποδα. Με λιγη τυχη θα δουλεψει καλα και κοστιζει πρακτικα τιποτα.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο και την ενεργεια σου!!! θα το τσεκαρω και αυτο!

Το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα no name Atari paddle με usb όπως έγινε και με το joystick του 2600.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο και την ενεργεια σου!!! θα το τσεκαρω και αυτο!
Αν αποκτησεις κατι, μην ξεχασεις να βγαλεις φωτογραφιες και να κανεις μια παρουσιαση εδω.

Πίσω
Μπλουζα