10 Χρονια Dreamcast στην Ευρωπη!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DarkSynbios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DarkSynbios

RetroMasteR
Αντιδράσεις
214
Ητανε Πεμπτη 14 Οκτωμβριου οταν κυκλοφορησε στη Ευρωπη το τερας που ονομαζεται Sega Dreamcast. Με μεγαλη υπομονη περιμενοντας να ερθει και στην Ελλαδα,θυμαμαι ενα console club που ητανε κοντα στη γειτονια μου,ειχε ηδη την κονσολα το ιδιο βραδυ στο μαγαζι. Με πηρε ο φιλος μου απο το μαγαζι τηλεφωνο στο σπιτι και μου ειπε εχω κατι εδω που πρεπει να δεις! ^^ Χωρις δευτερη κουβεντα ντυθηκα στα γρηγορα και πηγα σφαιρα για το μαγαζι. Θυμαμαι οταν εμπαινα μεσα ητανε γυρω στα 8 παιδια μπροστα απο το Dreamcast και εκεινη την ωρα επαιζε καποιος τo Sonic Adventure. Ποτε δεν θα ξεχασω την συγκινηση μου οταν ειδα το Sonic με τα ομορφα γραφικα του και την ομορφη κινηση που ειχε οπως επισης το Blue Stinger και το Sega Rally 2.Μετα απο 3 ωρες και ενω ηδη ειχε κλεισει το μαγαζι επαιζα με τον φιλο μου ανελεητα Sega Rally 2 (παρολο που δεν ηταν η τελεια εκδοση :P ).Οταν ηταν η ωρα να φυγουμε,κοιτουσα και επιανα το Dreamcast και ελεγα ποσο μικρο ειναι!^^

Μερα παρα μερα πηγαινα στο μαγαζι και ελιωνα στο Dreamcast μεχρι που αγορασα ενα δικο μου με το Sonic Adventure και το Sega Rally 2

Αλλα δυστυχως δεν εζησα οσο επρεπε την πορεια του Dreamcast λογω οτι τον Ιανουαριο του 2000 πηγα φανταρος :( . Μετα οταν απολυθηκα κοιτουσα να αγορασω παιχνιδια που δεν καταφερνα να παιξω οσο ημουνα φανταρος.

Χρονια Πολλα Dreamcast!

Παντα θα σε υποστηριζουμε! :D

Και εμένα μου έφαγε ο στρατός σημαντικό κομμάτι από την "πορεία" του Dreamcast. :)

Αλλά δεν πειράζει, ακόμα και σήμερα στην μπρίζα το έχω! :flower:

Και να τονίσουμε βέβαια ότι αυτά τα 9-9-99 του Wally είναι για Αμερικανάκια. Εμείς εορτάζουμε στις 14 Οκτωβρίου όπως πολύ σωστά είπες. Και αν κοιτάξετε και σε ορισμένα "υπόγεια" του web, θα βρείτε και το δώρο σας για την επέτειο. :darkglasses:

εγω γιορταζω 10 χρονια μετα γιατι τωρα αποκτησα αυτη την κονσολα η οποια εχω να πω οτι με κουφανε με το ποσο καλη ειναι ,εχει αρκετες ευκολιες ενω και το χειριδτηριο αν και δεν του φαινεται ειναι απο τα καλυτερα που εχω κρατησει...ειδη εχω κολλησει με το ωιρτθαλ τενις και εχω να πω οτι ειναι οτι πιο arcade αε μηχανιμα εχω δει μαζι με το vectrex!!!

Maddog είπε:
Και αν κοιτάξετε και σε ορισμένα "υπόγεια" του web, θα βρείτε και το δώρο σας για την επέτειο. :darkglasses:
Μήπως συνέβαλες και εσύ στο περιεχόμενο του δώρου ? ;) :)

O Γουολης το εχει εξηγησει το περι 9/9/x9 κυρ Maddog :P

Στη πορεία του Dreamcast τα παράδοξα είναι πολλά.Θα αναφέρω το πιο εμφανές για να δικαιολογήσω και εν μέρει το παρόν αρθράκι. "Εορτάζουμε" ως launch την Αμερικανική ημερομηνία. Γιατί?? Μα διότι τα εννιάρια έχουν χαραχτεί στο μυαλό μας αδέλφια.

Με αυτά τα εννιάρια όλοι οι Sega-fanatics πλάθουμε σενάρια κάθε χρόνο για κυκλοφορία του απόγονου που θα σβήσει τα λάθη του παρελθόντος και θα στείλει τους πολέμιους του DC στο ηλεκτρονικό καναβάτσο, για το Shenmue3 που θα κλείσει το έπος και τόσα τόσα άλλα που επιλέγω να μην αναφέρω - ας μην ξύνω πληγές.
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=10822

Hail to the Undead Console λοιπον!

Aφιερωμενο - οι περισοτεροι το εχουμε συνδεσει με τη launch day

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-Z3MzUZ5isQ]YouTube - Sonic Adventure Music - Azure Blue World (Emerald Coast)

geoanas είπε:
Μήπως συνέβαλες και εσύ στο περιεχόμενο του δώρου ? ;) :)
Και εγώ; Εγώ δηλώνω άγνοια, οι Many Dumped Games τα έκαναν όλα.

Δεν μου είπατε όμως αν σας άρεσε το δωράκι για να τους το πω... :)

Άντε και στα 20χρονα... :flower:

Μια χαρά ήταν το "δωράκι"..........

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ !!!

Αλλά θέλω δίσκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελω invitation :) Με φαγανε λαχανο παλι

Wally είπε:
Θελω invitation :) Με φαγανε λαχανο παλι
Προσπαθώ να σου κάνω transfer λίγο απο το ratio μου μιας και δεν το χρειάζομαι,αλλά δεν...crashαρει το site!

Χρόνια πόλλα και πάλι στο dc (ούτε Γιάννη να το έλεγαν με τόσες γιορτές) :D

Ρε παιδιά για ποιο δώρο μιλάτε πείτε μου και μένα ;)

Ο ανωτέρω ακατανόμαστος κύριος (MD) σκέφτηκε ότι θα ήταν μια υπέροχη ευκαιρία, στα 10 χρόνια από την επίσημη πρώτη επί Ευρωπαϊκού εδάφους, να μας τρίψει έμμεσα στην μούρη την πλήρη (πλέον) συλλογή του από DC-PAL, προσφέροντας σκανς από τα εξώφυλλα/οπισθόφυλλα/cds αυτής, σε γνωστό [edit] tracker [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλή φάση κατεβάζω τώρα ;)

Τι ψευδονυμο χρεισιμοποιει ο MD στο "retroκαταστημα"? θα με βοηθησει να εντοπισω το torrent του. Δεν εχω προβλημα κατεβασματος, εχω περιθωριο.

EDIT: με βοηθησε ενα μελος, λεγοντας κατι για NRG :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν το εμπορεύεται ο MD αλλά ένας φίλος του ο NRG.

O Maddog είναι ο Maddog και εκεί.

Ηθελα ενα τιπ, για να βρω πιο γρηγορα το τορεντ.

Και μου ειπαν NRG. Ο MD μαλλον θα εχει το ιδιο ονομα, ομως δεν εψαχνα για τον Maddog, αλλα για το τορεντ!

Πάνο στείλε μου να σε ινβιτάρω. Αδιόρθωτος!!!!!! Ρε συ τις κάλτσες σου κατεβάζεις κάθε φορά; :D :D

Πίσω
Μπλουζα