DarkSynbios
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 214
Ητανε Πεμπτη 14 Οκτωμβριου οταν κυκλοφορησε στη Ευρωπη το τερας που ονομαζεται Sega Dreamcast. Με μεγαλη υπομονη περιμενοντας να ερθει και στην Ελλαδα,θυμαμαι ενα console club που ητανε κοντα στη γειτονια μου,ειχε ηδη την κονσολα το ιδιο βραδυ στο μαγαζι. Με πηρε ο φιλος μου απο το μαγαζι τηλεφωνο στο σπιτι και μου ειπε εχω κατι εδω που πρεπει να δεις! ^^ Χωρις δευτερη κουβεντα ντυθηκα στα γρηγορα και πηγα σφαιρα για το μαγαζι. Θυμαμαι οταν εμπαινα μεσα ητανε γυρω στα 8 παιδια μπροστα απο το Dreamcast και εκεινη την ωρα επαιζε καποιος τo Sonic Adventure. Ποτε δεν θα ξεχασω την συγκινηση μου οταν ειδα το Sonic με τα ομορφα γραφικα του και την ομορφη κινηση που ειχε οπως επισης το Blue Stinger και το Sega Rally 2.Μετα απο 3 ωρες και ενω ηδη ειχε κλεισει το μαγαζι επαιζα με τον φιλο μου ανελεητα Sega Rally 2 (παρολο που δεν ηταν η τελεια εκδοση
).Οταν ηταν η ωρα να φυγουμε,κοιτουσα και επιανα το Dreamcast και ελεγα ποσο μικρο ειναι!^^
Μερα παρα μερα πηγαινα στο μαγαζι και ελιωνα στο Dreamcast μεχρι που αγορασα ενα δικο μου με το Sonic Adventure και το Sega Rally 2
Αλλα δυστυχως δεν εζησα οσο επρεπε την πορεια του Dreamcast λογω οτι τον Ιανουαριο του 2000 πηγα φανταρος
. Μετα οταν απολυθηκα κοιτουσα να αγορασω παιχνιδια που δεν καταφερνα να παιξω οσο ημουνα φανταρος.
Χρονια Πολλα Dreamcast!
Παντα θα σε υποστηριζουμε!

Μερα παρα μερα πηγαινα στο μαγαζι και ελιωνα στο Dreamcast μεχρι που αγορασα ενα δικο μου με το Sonic Adventure και το Sega Rally 2
Αλλα δυστυχως δεν εζησα οσο επρεπε την πορεια του Dreamcast λογω οτι τον Ιανουαριο του 2000 πηγα φανταρος

Χρονια Πολλα Dreamcast!
Παντα θα σε υποστηριζουμε!