10 χρόνια στο GRM

Εξαιρετικο ποστ Μαριε!!Χαιρομαι που σε γνωρισα απο κοντα!
 
angel_grig είπε:
Εξαιρετικο ποστ Μαριε!!Χαιρομαι που σε γνωρισα απο κοντα!
Και εγώ επίσης φίλε Γρηγόρη. Άντε να οργανώσουμε και την επόμενη ρετρο-συνάντηση.
 
Ουφ. Τελευταίος και καταιδρωμένος.

O Μάριος είναι ένα από τους στηλοβάτες του Retromaniax ή καλύτερα από τα θεμέλια του Retromaniax. Νομίζω ότι χωρίς αυτόν θα είμασταν πολύ πιο φτωχοί.

Επίσης είναι αυτός που οργάνωσε την τελευταία retroβραδιά και ξαναβγάλαμε έξω τα μηχανάκια.

Μοναδικός!

Του χρωστάμε πολλά... πάρα πολλά.
 
Μαριε πολύ όμορφο το θέμα σου!

Σου ευχομαι κι εγω με τη σειρά μου να συνεχισεις την εξαιρετική παρουσία σου στο αγαπημένο μας παρεάκι!!!

:flower:
 
Μπορεί να μην είμαι χρόνια εδώ μαζί σας αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι στην παρέα σας και ας μην έχω βρεθεί με κανέναν παρα μόνο με τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Μάριο που με βοήθησε πολύ με την καμπίνα μου. Μάριε, είσαι αχτύπητος και καταπληκτικός τυπάκος και εύχομαι κάθε επιτυχία και ότι καλύτερο σε ότι και αν κάνεις ρε φίλε.
 
Το φίλτατο telonio, είναι απο τα πλέον αγαπητά μέλη του παρόντος forum. :)

Εκτός απο τα αξέχαστα reviews / παρουσιάσεις του, αποτελεί έναν εξέχοντα κάτοχο των ("φαβορί" στην κατηγορία τους) υπολογιστών Αmstrad & Amiga !! (ειδικά όσον αφορά την Amiga, έχει απο τις πλέον αξιοζήλευτες συλλογές :thumbup: ). Ακόμα θυμάμαι την περίφημη ατάκα του σε κάποιο meeting: "όταν πεθάνω θέλω να με θάψουνε μαζί με έναν Amstrad και μία Αmiga". :D

Eπίσης θυμάμαι το telοnio κάποιες φορές συγχισμένο με τις παλαβές τιμές στις οποίες έβλεπε να πωλούνται διάφορα retro-προϊόντα σε άλλα sites ή και στο δικό μας. Χαχαχα !! (τον καιρό που ακόμα είχαμε αγοραπωλησίες :D )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επικό post Μάριε!!!

Προφανώς κι αποτελεί τιμή μου που σ' έχω γνωρίσει και που συνεχίζουμε, πού και πού, να τα λέμε κι από κοντά.

Στο GRM χρωστάω την γνωριμία μου μ' εσένα, τον exetlaios, τον pooky, τον Omenforever, τον Maddog, τον Νεκτάριο -που το nickname του μου διαφεύγει τώρα- τον Amigos, τον maxouli, τον Rygar, τον Shadowdancer2501, τον f2bnp, τον alkis21, τον Other_Reality, τον billy, τον ΑΕΟΝ και πολλά πολλά ακόμη πολύ αξιόλογα παιδιά, μ' αρκετά να μου διαφεύγουν τώρα σίγουρα. Κι εμένα μου λείπει καμιά φορά εκείνη η περίοδος 2006-2008, τα πρώτα και πολύ ενδιαφέροντα χρόνια αυτού του forum.

Γίνανε πολλά μέσα σ' όλα αυτά τα χρόνια, όπως ακριβώς εξιστόρησες αρκετά εξ' αυτών στο post σου. Το μεγάλο κέρδος είναι ότι θεμελιώθηκαν ορισμένες πολύ δυνατές κι αληθινές φιλίες μεταξύ ορισμένων μελών κι αυτό μόνο ως επιτυχία μπορεί να λογιστεί για το GRM.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα