10 χρόνια RetroManiaX

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.785
Αντιδράσεις
4.254
Δεκά χρόνια Retromaniaaaaaax.

Αν ήταν γάμος θα είχαμε στείλει τον Αντώνη να ξηλωθεί άσχημα σε κοσμηματοπωλείο. Αν ήταν ποινή, θα αφορούσε φόνο εκ προμελέτης. Αν ήταν PC θα είχε αλλάξει 6 CPU και 11 κάρτες γραφικών. Αν ήταν ιταλικό αυτοκίνητο, θα είχε ανακυκλωθεί προ πολλού. Αν ήταν ταινία, θα συντονίζαμε το κεφάλι μας με συγκεκριμενα μέλη της Μπο Ντέρεκ ενώ θα έτρεχε στην παραλία . Αν ήταν αμαρτία, θα έβγαινα να το φωνάξω με λατρεία.

Πόσα έγιναν τα τελευταία 315,532,800 δευτερόλεπτα, ε; Δεν φαντάζει μακρινή η ανάμνηση να έχω το πρώτο μου παιδί αγκαλιά και να μοντάρω, να διαβάζω posts ως αγχολυτικό μέσα στη νύχτα περιμένοντας στην αίθουσα επισκεπτών να γεννηθεί το άλλο μου παιδί, να κατεβάζω/ανεβάζω (ανάλογα το πόστο) με ανυπομονησία το φρεσκο-σκαναρισμένο Pixel, να χαβαλεδιάζω με φίλους-μέλη, να μανουριάζω με φίλους-μέλη, να αγωνιώ όταν είχαμε τεχνικές φουρτούνες, να καμαρώνω πρωτοβουλίες και όμορφα ποσταρίσματα, να συναντώ ανθρώπους που θαύμαζα μικρός, να ταλαιπωρουμαι με κάποιο ρετρομασίνι αλλά να είμαι σίγουρος οτι την τρέλα μου την μοιράζομαι και με άλλους ομοιοπαθείς...

Ως διαχειριστές κάναμε λάθη διότι τα νερά δεν τα ξέραμε. Μέλη έκαναν δικαιολογημένα λάθη διότι τότε οι αυστηρά θεματικές κοινότητες ήταν κάτι νέο. Το σημαντικό (όπως συνηθίζω να λέω) είναι ότι με τον καιρό όλοι μάθαμε. Καταλήξαμε να συγκροτηθεί μια κοινότητα με ζηλευτό επίπεδο επικοινωνίας. Αυτό δεν επετεύχθει αναίμακτα. Ενίοτε αναγκαστήκαμε να χαλάσουμε φιλίες, κόσμος να ψυχρανθεί, να μας χαρακτηρίσουν με ανοησίες (άσχετα αν μετά έκαναν τα ίδια), χώρις να συμμετέχουμε ποτέ σε inter-φορουμικα realities και κλικ-οφόρους κιτρινισμούς. Παραστάτες σε κάθε βήμα, τα μέλη. Εκ του αποτελέσματος, δεν έχω τύψεις. Πλέον η κοινότητα αυτοσυντηρείται, βάζει μόνη της τα όρια. Τι άλλο να ζητήσει μια διαχειριστική/συντονιστική ομάδα?

Πολλοί εκ της κοινότητας θεωρούμε το RetroManiaX ως δεύτερο σπίτι μας, ένα φιλικό σπίτι ανοιχτό σε όλους που θα το σεβαστούν. Μας λείπει όταν δεν έχουμε πρόσβαση, μας συντροφεύει άγριες ώρες, μας λύνει διακαείς ρετρο-απορίες, Το RetroManiaX είναι τα μέλη του και αυτό μόνο. Μέλη με επίπεδο και διάθεση να καλωσορίσουν και να βοηθήσουν, να βάλουν ο καθείς το λιθαράκι του ώστε να μαντρώσουμε, δημιουργικά, θύμισες και γεγονότα του παρελθόντος.

Το πρώτο που μπορούσαμε να κάνουμε για τα δεκαετή γενέθλια ήταν μια νέα σύγχρονη τεχνική πλατφόρμα που θα κάνει την καθημερινότητα στο forum ευκολότερη, θα προσφέρει επιπλέον αφάλεια και θα δώσει νέες δυνατότητες στα μέλη. Ο Αντώνης έχει κάμποσο καιρό να κοιμηθεί στήνοντας την μετάβαση. Λαθάκια θα βρεθούν και εν τέλει θα διορθωθούν. Ζητάμε την υπομονή σας και τη δημιουργική σας βοήθεια ώστε να φέρουμε την νέα πλατφόρμα στα μέτρα μας.

Θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις.

Σόρυ για τον προσωπικό τόνο αλλά το έγραψα "στο γόνατο" (προέχει το στήσιμο της πλατφόρμας δυστυχώς) αλλά απο καρδιάς.

Χρόνια πολλά RetroManiaX! Χρόνια πολλά φίλοι μας!
 
Καλοριζικη η αναβαθμιση της νεας πλατφορμας και παμε για τα επομενα 10 χρονια.


Και σε Phpbb να παμε η ουσια τoυ Forum που κρυβεται κατω απο τις "μηχανες" δεν αλλαζει.



.



.



.



Το αισιοδοξο μηνυμα του νεου ετους.
 
Το Retromainax αποτελεί την μοναδική κοινότητα που είμαι εγγρεγραμμένος και την οποία επισκέπτομαι καθημερινά.

Σκοπός να διαβάσω νέα πόστ που θα μου φέρουν στο μυαλό εικόνες συναισθηματα μυρωδιές, κάτι από τα παιδικά μου χρόνια.

Η γυναίκα μου λέει (για να με πειράξει) ότι πάσχω από παλυπαιδισμό.....εγώ απλά πιστέυω ότι είχα περάσει τόσο ωραία παιδικά χρόνια που δεν θέλω να μου "ξεφύγει" καμμία ανάμνηση και εδώ σίγουρα οι αναμνήσεις δεν ξεφευγουν.

Χρόνια πολλά Retromaniax. Να είμαστε καλά.
 
Χρονια Πολλα Retromaniax!!

Υγεια πανω απο ολα και τις νεες πλατφορμες και αυτα ευκολα ή δυσκολα θα τα συνηθισουμε :p
 
Τζάμπα τα έγραψα στο thread 9 χρόνια retromaniax? :p . Τέλος πάντων να τα πω και από εδώ. Χρόνια πολλά και καλά στο φόρουμ που κλείνει τα 10 χρόνια του, να είμαστε όλοι εμείς που το απαρτίζουμε και το συντηρούμε με τις αναμνήσεις μας γεροί και δυνατοί και καλή δύναμη στους admins/mods που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
 
χρονια πολλα ρετρομανιαξ!! να ειμαστε ολοι καλα και να συνεχιζουμε να το εμπλουτιζουμε με νεα θεματα και χρησιμα ποστς :)
 
Χρόνια μας πολλά να είμαστε καλά όλοι και να γιορτάσουμε και τα 20 χρόνια! :)
 
Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας κοινότητα. Παρότι οι επισκέψεις μου και οι αναρτήσεις μου πλέον έχουν αραιώσει, η κοινότητα αυτή παραμένει για μένα κάτι ξεχωριστό. Καλή συνέχεια με κουράγιο και ιδέες για το μέλλον.
 
Χρόνια πολλά και καλά σε ένα αγαπημένο φόρουμ (και πού θα πάει θα την συνηθίσω την καινούρια φάτσα του :p ), και ένα μεγά λο ευχαριστώ τόσο στην υπέροχη διαχειριστική ομάδα όσο και στα απλά μέλη που με την συμβολή τους έχει γίνει το αγαπημένο μας φόρουμ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χρόνια πολλά retromaniax! Και καλή χρονιά, επίσης!

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην κοινότητα, να είμαστε όλοι γεροί, δυνατοί, και με όρεξη να γεμίζουμε με αναμνήσεις το forum.

Άσχετα με τις όποιες συμφωνίες ή διαφωνίες, με τις όποιες αναταράξεις και κενά αέρος, εν τέλει όλοι μας είχαμε, έχουμε και θα έχουμε όμορφες στιγμές εδώ. Ας κρατήσουμε αυτές τις στιγμές.

Υπομονή, και όλα καλά θα πάνε με τη μετάβαση! Να 'στε καλά παιδιά!
 
Χρόνια πολλά στο retromaniax!

10 χρόνια μαγικά, γεμάτα αναμνήσεις από τα καλύτερά μας χρόνια!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χρόνια Πολλά retromaniax!

Σ'ευχαριστούμε που ξύπνησες σε όλους τόσες υπέροχες αναμνήσεις!
 
Χρόνια πολλά retromaniax!

10 μαγικά χρονια, 10 χρονια επιτυχίας, γεματα με τις καλύτερες αναμνησεις!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από τα 10 χρονια, τα 7 είμαι κοντά σας!!

Ένα φόρουμ που ήταν η αιτία να αρχίσω την συλλογή μου με τα παιχνίδια..!!

Να τα εκατοστήσεις retronaniax και να γεμίζουν οι σελίδες σου όλο και πιο πολύ! :)
 
Xρόνια πολλά στο retromaniax!
 
Με πολλή αγάπη εύχομαι χρόνια πολλά στο retromaniax μας!
 
Απλα χαιρομαι που ειμαι ενα μικρο λιθαρακι,αυτης της υπεροχης διαδυκτιακης κοινοτητας!!! :)

Ειναι πολλα που θελω να πω,αλλα επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια και κατ' επεκτασην ανουσια,θα αρκεστω μονο στο παρακατω....

Χρονια Πολλα retromaniax!!!!


"]
t3439.gif
[/url]


t3413.gif
"]
t3413.gif
[/url]

 
Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες !
 
Xρονια πολλα στο αγαπημενο μας forum και ευχομαι ακομα και στα 20α γενεθλια να ημαστε ολοι εδω και να γουσταρουμε :headbangdude:
 
Χρόνια Πολλά & ευτυχισμένα. Εύχομαι retromaniax να τα 1000άσεις & σε 100 χρόνια απο σήμερα που (πιθανότατα) δεν θα ειπάρχουμε εμείς ,πάλι για δεκαετία 1980 θα μιλάνε (Στάθη Ψάλτη ,Κωστα Τσάκωνα, atari 2600, wonder boy..κ.α.). Για τους παλιότερους το vintage είναι πιο πολύ αναμνησεις ,αλλά για αυτούς που έρχονται στάση ζωής!

Καλή δύναμη λοιπόν..Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

(σ.σ: Wally θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίζουμε να μιλάμε για το φετινό κοπί τι πίτα)
 
Πίσω
Μπλουζα