Ajax87
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 473
Γιατι δεν ειναι;; Δεν ειναι ξεχωριστες σειρες παιχνιδιων;; Μπορει να εχουνε κοινους χαρακτηρες αλλα ειναι διαφορετικες σειρες!Maddog είπε:Τα μισά από αυτά που αναφέρεις ΔΕΝ είναι franchise. Από πότε ένα παιχνίδι μεμονωμένο ορίζεται ως franchise; Balloon Fight και Ice Climber πχ, εξήγησε μου πως αποτελούν franchise. Εκτός αν η ιδέα σου για το franchise είναι το "σας πουλάμε ακριβώς το ίδιο παιχνίδι ξανά και ξανά και σαν χάνοι το αγοράζετε", σπορ στο οποίο αρέσκονται οι οπαδοί της Nintendo. Κατά την γνώμη μου ακόμα και το ένα παιχνίδι+ένα sequel δεν αποτελούν franchise.
Επίσης, οι παραλαγές στο ίδιο θέμα, ανήκουν στο ίδιο franchise. Γιατί ορίζεις ως διαφορετικό franchise το Luigi's Mansion από τα 3D Mario ας πούμε; Ή στην τελική γιατί τα 2D και 3D Mario είναι διαφορετικό franchise; Διαφορετικά είδη παιχνιδιού που ανήκουν στο ΙΔΙΟ franchise είναι!
Άντε, να σου δώσω το Metroid σαν 4ο franchise...που και πάλι, δεν βλέπω τους Νιντεντόβιους να τρελαίνονται για νέο Metroid ούτε κατά το 1/10 από την υστερία που παθαίνουν στα Mariozelda.
πχ.Το Luigi's Mansion και το Yoshi's Island μπορει να ειναι χαρακτηρες απο την σειρα Mario , αλλα πλεον εχουνε και τις δικες τους ξεχωριστες σειρες.
Μπορει καποτε η Nintendo να φτιαξει και αλλα Ballοon fight ή Ice Climbers παιχνιδια αφου υπαρχουν , απλα δεν τα εχει εκμεταλευτει
(χμμ ενταξει παρασυρθηκα δεν θα επρεπε να βαλω 4-5 που ειναι μονα παιχνιδια... )
Επισης οπως ειδες δεν εβαλα τα 2d/3d Mario ξεχωριστα για να μην μου την πεις (αν και ξερεις πολυ καλα οτι εχουνε μεγαλη διαφορα στο gameplay).
Τεσπα ο καθενας εχει την αποψη του , το ξερεις και εσυ ο ιδιος οτι δεν θα βγαλουμε ακρη
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: