Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.422
Η λίστα δεν έχει να κάνει απλώς με καλά games, γούστα είναι αυτά, έχει να κάνει με games που δεν θα μπορούσαν αντικειμενικά να τρέξουν με τίποτα στις 16bit κονσόλες ή σε amiga, λόγο τεχνολογίας, απαιτήσεων κλπ. Με λίγα λόγια, οκ, πλήρωνες τα μαλλιοκέφαλά σου αλλά μέχρι να βγει το PS1, είχες με διαφορά τα πιο εξελιγμένα games, graphics κλπ. Εφόσον σου άρεσαν και τα games προφανώς.mike είπε:με εξαιρεση το Doom (και λιγο το alone in the dark), κανενα απο αυτα τα παιχνιδια δεν μου λεει κατι, δεν τα θεωρω σημαντικα εφοσον παιζω shooters και fighting. Ακομα και να ειναι καλα παιχνιδια, το βασικο ειναι οτι δεν τα προτιμω απο τα 7-8 παιχνιδια που ειχα στις κονσολες, τα sonic, nba jam, mk στο MD, και donkey, zelda, sf2 στο SNES που μου προσφεραν απειρη διασκεδαση. Για την amiga δεν μιλαω καν.Αρα περι ορεξεως... προτιμουσα και προτιμω τα console games, γιατι μου αρεσουν τα arcades, οχι τα FPS.
Σημειωτέον, εγώ τότε είχα μόνο κονσόλες. Γενικά ήμουν κονσολάς. Οπότε στις απόψεις μου δεν παίζει η φάση του στυλ "το δικό μου ήταν καλύτερο" Οπως και να το κάνουμε, ένας φίλος είχε 486 και όσα είχα δει με είχαν εντυπωσιάσει. Αλλά πέρα από το Doom, ναι, μαζί σου είμαι αφού κι εγώ προτιμούσα τα console games παρόλα αυτά. Πέρα από το Doom όμως έτσι? Γιατί αν μου έλεγες τότε να αλλάξω όλα μου τα console games για ένα Doom θα το έκανα
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: