18 Χρόνια STAR

jimijoop

RetroMaNiaC
Joined
28 Απρ 2011
Μηνύματα
690
Αντιδράσεις
96
starchannel.jpg
''Ενηλικιώθηκε'' το STAR, καθώς σαν σήμερα, πριν από 18 χρόνια, έστειλε το πρώτο σήμα του, την πολύχρωμη (ως πολυσυλλεκτικό κανάλι) βεντάλια στον αέρα.


''Με την αγάπη και τις ευχές όλων μας για καλύτερες τηλεοπτικές, και όχι μόμο, μέρες, γιορτάζουμε φέτος τα 18α γενέθλια του Σταρ'', αναφέρει το δελτίο Τύπου.Ας ευχηθούμε λοιπόν χρόνια πολλά στο Star με το καινούργιο του γιορταστικό trailer αλλά και ένα από τα παλιότερα ident του σταθμού.Δείτε τα βίντεο:


 
Ένα thanks από μένα, για τα τόσα και τόσα thanks που έχεις χαρίσει σε όλους!!! :D
 
Χρόνια Πολλά STAR!

star-614x378.jpg


Με ευχές για το κανάλι ξεκίνησε σήμερα η Πρωινή ΜΕΛΕΤΗ...




Το κανάλι σήμερα ενηλικιώνεται, καθώς κλείνει τα 18 του χρόνια. Ήταν 4 Δεκεμβρίου του 1993 όταν ξεκίνησε να εκπέμπει από τα κεντρικά στούντιο του Ταύρου. Οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη στο πνεύμα του εορτασμού ήταν ντυμμένοι σήμερα στα λευκά, με ειδικά φτιαγμένα μπλουζάκια που εύχονταν στο STAR Χρόνια Πολλά. Όμως η Ελεονώρα φορούσε μονάχα ένα λευκό φόρεμα αφού περίμενε κάτι πιο ιδιαίτερο που άρχισε να έρθει....

 


Ένα στέμμα - STAR!


 


Δείτε την Πρωινή ΜΕΛΕΤΗ να εύχεται χρόνια πολλά στο STAR:






zappit.gr
 
12265_1001.jpg
Χρόνια Πολλά Star Channel!!!

Τα 18 του χρόνια έκλεισε σήμερα το κανάλι της Κηφισιάς και οι άνθρωποι που δουλεύουν στις εκπομπές το γιόρτασαν με ένα ξεχωριστό τρόπο!!




Το πρωί στην "Πρωινή Μελέτη" αλλά και το μεσημέρι στο "Made in star' όλοι φορούσαν λευκά μπλουζάκια που πάνω έγραφαν 18 και είχαν ένα γιορτινό σχέδιο!!! controltv.net



eleon.jpg


made.jpg



meleti.jpg
 
18 χρονών το STAR και Χρόνια του Πολλά!!

Δυστυχώς, μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα στις 4 Δεκεμβρίου του 1993 ("Όταν οι άλλοι δεν βλέπονται, γυρίστε γρήγορα στο STAR"), με πολλές υποσχέσεις και με ένα πολύ ρετρό και αγαπημένο ξένο πρόγραμμα, ο σταθμός μετά από 5-6 χρόνια άλλαξε φιλοσοφία προγράμματος και "αγκάλιασε" τις μεσημεριανές εκπομπές κουτσομπολιού, τα "lifestyle" δελτία ειδήσεων, κτλ, κτλ.

Ας ελπίσουμε ότι τα γενέθλια αυτά του σταθμού, αλλά και η σημερινή οικονομική κρίση στην αγορά, θα σταθούν αφορμή ούτως ώστε ο σταθμός να επανεξετάσει το προφίλ του και να κάνει μία στροφή σε πρόγραμμα που θα είναι περισσότερο ποιοτικό. Αυτή είναι η δική μου ευχή για το σταθμό, που στο ξεκίνημά του ήταν από τους αγαπημένους μου...
 
Διαφημιστική καταχώρηση του Star Channel για ζωντανή μετάδοση αγώνα μπάσκετ (5 Μαρτίου 1998). Μοιάζει αδιανόητο σήμερα, αλλά κάποτε το Star μετέδιδε αγώνες της Ευρωλίγκα!

attachment.php


DINO είπε:
Ένα thanks από μένα, για τα τόσα και τόσα thanks που έχεις χαρίσει σε όλους!!! :D
Ναι και πλέον με ξεπέρασε, 11 έναντι 10. Κλαψ :cry: χεχε χαλάλι σου!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πραγματι, το συγκεκριμενο θεμα με εκανε να θυμηθω λιγο πως ήταν το Σταρ και πώς εγινε (βλ. κατάντησε). Δε νομιζω να υπαρχει περιπτωση να γινει οπως πριν, αφου μεσα σε αυτα τα 18 χρονια αλλαξαν οι ανθρωποι πισω απο αυτο. Οταν ξεκινησε το καναλι ακουγοταν πολυ το ονομα του Νικου Μαστορακη, αν και δεν ξερω ποσο ευθυνοταν αυτος για ολες τις πρωτοποριακες ιδεες.

Πραγματα που ειχα συνδυασει με το Σταρ τα πρωτα χρονια ηταν:

  • Ενα συντομο trend με 3δ γυαλια και βιντεακια: μεσα στις διαφημισεις εβγαζε σημα 'τωρα βαλτε τα γυαλια σας' και εδειχνε ενα βιντεακι-κλιπ με τοπια, εικονες κλπ. Μπορουσες να βρεις 3δ γυαλια στο περιπτερο
  • Το talk show Αργα του Νικου Μαστορακη που θεωρουταν σοκαριστικο για τα αδιακριτα θεματα που συζητουσαν οι επωνυμοι καλεσμενοι
  • Παιδικα, νεανικες σειρες και σειρες ΕΦ οπως Σταρ Τρεκ, X-files, Earth 2, Highlander κλπ
  • Κατι φτηνιαρικες Αμερικανικες τηλεταινιες με σεξ και βια που εβαζε τα βραδια
  • Συχνες διαφημισεις για καινουργια κομκς της Modern Times και διαφημισεις του Village Center (νομιζω ολα ανηκαν στον ιδιο ομιλο του Σταρ)


Εκεινη την εποχη ειχε βγει και ενα γαριδακι που λεγοταν 3D και το διαφημιζε ο Dudley Moore αλλα δεν ξερω αν σχετιζοταν με το Σταρ και αν ηταν μερος του 3d franchise. Παντως το καναλι ειχε συνδυασει τη διαφημιση αυτη με τα 3δ κλιπακια που εβαζε (ισως ηταν σπονσορας)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rakeesh είπε:
Οταν ξεκινησε το καναλι ακουγοταν πολυ το ονομα του Νικου Μαστορακη, αν και δεν ξερω ποσο ευθυνοταν αυτος για ολες τις πρωτοποριακες ιδεες.
Στην πραγματικότητα, ο Μαστοράκης έχτισε στο Star Channel (κάτι που είχε κάνει νωρίτερα και με τον ΑΝΤ1) από το μηδέν. Όταν έκλεισε ο κύκλος του και εκεί, έφυγε, όμως το Star φρόντισε σε ανύποπτη στιγμή να τον «χτυπήσει», θυμίζοντάς του στιγμές από το πολύ πιο μακρινό τηλεοπτικό παρελθόν του. Όμορφες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης και του '70 και του '90 και κατ' επέκταση του σήμερα. (Πάντως δεν είναι κακό να μην ξεχνάμε. Γενικά μιλάω...)

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θυμαμαι οτι οταν το Σταρ 'χτυπησε' τον Μαστορακη, ηταν επειδη ο ιδιος ειχε κανει προσφατα κατι αρνητικα σχολια για το δελτιο ειδησεων του Σταρ σε μια εκπομπη. Αλλα ηταν πολυ προσφατο, οταν πλεον το Σταρ αποτελουσε αλλη οντοτητα απο αυτο που ηταν στην αρχη.
 
Το star έχει δικό του κανάλι στο youtube!

http://www.youtube.com/user/startvgr/videos

Προς το παρόν ανεβαίνουν εκπομπές κυρίως από 2010-2012 αλλά η ταχύτητα είναι τρομερά υψηλή και ανεβαίνουν 20-30 45λεπτες εκπομπές κάθε μέρα.Από όσο ξέρω σε περίπου 4-6 μήνες θα αρχίσει να ανεβαίνει σπάνιο υλικό από το αρχείο του star από τα 90s!!!!Ήδη είναι στη φάση της επεξεργασίας!Γενικά τα κανάλια έχουν αρχίσει να ξυπνάνε!!!!!
 
Φέτος που κλείνει τα 20 χρόνια,ελπίζω να ετοιμάσει κάποια έκπληξη.Θα ήθελα να δω απονομές βραβείων pop corn,και παλιές εκπομπές Μαστοράκη και Κωστόπουλου.
 
thebest20 είπε:
Φέτος που κλείνει τα 20 χρόνια,ελπίζω να ετοιμάσει κάποια έκπληξη.Θα ήθελα να δω απονομές βραβείων pop corn,και παλιές εκπομπές Μαστοράκη και Κωστόπουλου.
Μακάρι....
 
Απ' ότι έχω δει, στο Youtube channel τους ανεβάζουν ορισμένες εκπομπές του Star...
 
φαντάζομαι δεν θα τολμήσουν να βάλουν σειρές σαν το Δρ Τζούλια και Μις Χάιδω...:biglaugh:
 
Τις σειρες τις εχουν ανεβασει ολες και χαιρομαι γιατι καταφερα να τις αποδελτιωσω! :) )))
 
Πίσω
Μπλουζα