Αναστασια
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 81
Θυμαμαι, οταν ημουν πολυ μικρη, οτι ο ξαδερφος μου με εβαζε και εβλεπα ατελειωτες ωρες ολα τα βιντεοκλιπ των Queen. Δεν καταλαβαινα γρι αγγλικα τοτε... κι ομως με καθηλωνε η φωνη του, η μουσικη του, τα αλλοκοτα βιντεοκλιπ... Και θυμαμαι οτι ο ξαδερφος μου ελεγε συνεχεια "Eιναι βεβαια διαφορετικος απο εμας αλλα εχει φωνη ο ατιμος!". Και τερμα η φωνη στην τηλεοραση και ολο το δωματιο γεμιζε απο την μαγεια του.
Ποτε δεν ειχα καταλαβει γιατι αυτο το "Eιναι βεβαια" και το "αλλα εχει φωνη" για αυτο και προσπαθουσα να τον παρακολουθησω με περισσοτερο ενδιαφερον μπας και καταλαβω αυτο το μυστικο.
Οταν μεγαλωσα αξιολογησα ακομα πιο πολυ το μεγεθος του αυτου του μοναδικου καλλιτεχνη καθως και το κουραγιο του και την αξιοπρεπεια του. Ειχε λυρικη φωνη, μπορουσε να τραγουδησει τα παντα!
Οταν εμαθα οτι πεθανε ενιωσα οτι χαθηκε ενας ανθρωπος με τον οποιο ειχα μεγαλωσει και μου σφιχτηκε η καρδια. Ακομα μου σφιγγεται οταν τον ακουω γιατι πεθανε τοσο μα τοσο αδικα...
Ειναι αναντικαταστατος γιατι διαφορετικος και μοναδικος.
Ποτε δεν ειχα καταλαβει γιατι αυτο το "Eιναι βεβαια" και το "αλλα εχει φωνη" για αυτο και προσπαθουσα να τον παρακολουθησω με περισσοτερο ενδιαφερον μπας και καταλαβω αυτο το μυστικο.
Οταν μεγαλωσα αξιολογησα ακομα πιο πολυ το μεγεθος του αυτου του μοναδικου καλλιτεχνη καθως και το κουραγιο του και την αξιοπρεπεια του. Ειχε λυρικη φωνη, μπορουσε να τραγουδησει τα παντα!
Οταν εμαθα οτι πεθανε ενιωσα οτι χαθηκε ενας ανθρωπος με τον οποιο ειχα μεγαλωσει και μου σφιχτηκε η καρδια. Ακομα μου σφιγγεται οταν τον ακουω γιατι πεθανε τοσο μα τοσο αδικα...
Ειναι αναντικαταστατος γιατι διαφορετικος και μοναδικος.