[1973-01-01] TV Πρόγραμμα: 1973 (1 Ιανουαρίου)

tsalk

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.719
Αντιδράσεις
920
Περιοδικό: Ραδιοτηλεόραση (αριθμός τεύχους 151)

Καλή χρονιά κυρίες και κύριοι, ευτυχισμένο το νέο έτος 1973 που μπήκε πριν από λίγο. Για να θυμηθούμε λίγο τι έπαιζαν τα 2 κανάλια μας την 1 Ιανουαρίου πριν από 36 συναπτά έτη,και ποιές επιλογές θα έκανα εγώ

Λοιπόν θα ξεκινούσα την μέρα μου με ΥΕΝΕΔ στις 12.00 με τις επιτυχίες του 1972 στο ¨Να τα ξαναπούμε¨ με τον Ντάνο Λυγίζο και την Μπέτυ Λιβανού.

Φυσικά την εκπομπή αυτή μπορείτε να την δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ στο αντίστοιχο theard που άνοιξα (μιας και είναι από τις ελάχιστες εκπομπές της εποχής που διασώζεται ως σήμερα). Επίσης υπάρχει και η αντίστοιχη διαφημηστική καταχώρηση στο συγκεκριμένο τεύχος την οποία και σας παραθέτω.

Συνεχίζουμε στις 14.45 θα έβλεπα τον Μίχαλο με τον Κώστα Χατζηχρήστο, Βασίλη Αυλωνίτη και άλλους στο ΕΙΡΤ.

Δεν θα έχανα με τίποτα το Στησιχόρου 73 στις 20.00 από την ΥΕΝΕΔ, όπως και το αλάτι και πιπέρι που ακολουθεί πάντα στην ΥΕΝΕΔ. Στις 22.00 θα έβλεπα το κεκλεισμένων των σειρών στο ΕΙΡΤ και θα έκλεινα την ημέρα μου με ένα τρελλό άλλαγμα ΕΙΡΤ και ΥΕΝΕΔ γιατί θα έβλεπα τον Αη Βασίλη της πεντάρας στο ΕΙΡΤ, και την χαρούμενη χρονιά στην ΥΕΝΕΔ.

Πάντως είναι μεγάλη κούραση να σηκώνεσαι κάθε τρείς και λίγο για να αλλάξεις κανάλι. Πάντως τα επιστημονικά βιβλία που διαβάζω λένε ότι οι επιστήμονες είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψουν ένα τρόπο για να μπορούμε να αλλάζουμε κανάλι πιο εύκολα από την καρέκλα που θα καθόμαστε. Μέχρι βέβαια να γίνει αυτό (ζήσε Μάη μου δηλαδή), αν γίνει ποτέ βέβαια και με ποιό τρόπο δεν ξέρω θα αλλάζουμε κανάλι αφήνοντας την καρέκλα μας για λίγο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το σηματάκι της "κόκα-κόλας" πάντως, έχει μείνει το ίδιο... :wait2:
 
Oι αξίες μένουν αναλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου
 
Πίσω
Μπλουζα