[1983-07-31] TV Πρόγραμμα: 1983 (31 Ιουλίου-6 Αυγούστου)

johnalepou

Human RetroDatabase
Joined
28 Αύγ 2006
Μηνύματα
3.362
Αντιδράσεις
530
Εφημερίδα: Ριζοσπάστης

31 Ιουλίου 1983:

1311983sz0.jpg


ert2311983op5.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απίστευτες αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια!!

Σε ευχαριστούμε πολύ johnalepou!!
 
Οτι πιο όμορφο έχω δει στο forum στην μέχρι τώρα παραμονή μου !!!!!! :)
 
Με κάτι τέτοια, δικαιολογεί απόλυτα το forum, την ιδιότητά του!

Μπράβο johnalepou :thumbup: , μας γυρνάς πολλά χρόνια πίσω!
 
Και πάλι μπράβο johnalepou! :)
 
πωπω! πραγματικά μια αγαπημένη τηλεοπτική χρονιά, εγώ τότε 11 ετών..

πόσο μαγικά ήτανε όλα τότε στα μάτια μου..
 
Μια φιλη της Candy μου θυμισε προσφατα μια Θεσσαλονικιωτικη ρετρο-συνηθεια που ειχα ξεχασει: μεχρι γυρω στο '86-'87 δεν παιρναμε Ραδιοτηλεοραση, αλλα στην εφημεριδα Μακεδονια καθε Κυριακη εβγαινε το τηλεοπτικο προγραμμα της επομενης εβδομαδας. Τοτε οι εφημεριδες ειχαν μεγαλο μεγεθος φυλλου. Παίρναμε λοιπον το κεντρικο φυλλο με το προγραμμα των 2 καναλιων (ΕΡΤ-ΥΕΝΕΔ) και το διπλωναμε στα 4 και ειχαμε το προγραμμα της ερχομενης εβδομαδας! Ρετρο-στιγμες, κλειδωμενες στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.
 
...αστυνομικό τμήμα της Χιλλ Στρητ, Μάγκνουμ, πλοίο της αγάπης, Ντιούκς, περιπολικά εν δράσει...

ΑΨΟΓΟ !!

...αλλά και μόνο για την ύπαρξη του πολυαγαπημένου Σταρ Τρεκ, αυτό το πρόγραμμα "μετράει" ακόμα περισσότερο !!
 
χμ... για να δούμε.. Πέμπτη δέκα η ώρα, τώρα.. σε μιάσμιση ώρα αρχίζει "Στα Σύνορα της Φαντασίας".. Έχει ξενύχτι πάλι.. Άντε να ξυπνήσεις αύριο για το σχολείο..
 
Ήμουν μόλις 4 ετών τότε, αλλά θυμάμαι ότι παρακολουθούσα τις περισσότερες από τις εκπομπές εκείνης της χρονιάς. Μού έκανε απίστευτη εντύπωση η τηλεόραση και κολλούσα μπροστά της με τις ώρες (γι' αυτό και φοράω γυαλιά :animlaugh: ). Αν και πιτσιρίκα, περίμενα πως και πως να φτάσει η ημέρα προβολής της εκπομπής ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ.

Johnalepou είσαι πραγματικά μερακλής. ΑΞΙΟΣ!! :thumbup:
 
Πώωωωωω.... Κόκκινοι Γίγαντες - άσπροι νάνοι, Ντιούκς ( πως μαζευόμασταν μπροστά στη TV να το δούμε! η προσμονή να αρχίσει η σειρά! ), Βόρειοι και νότιοι, Μια φορά και ένα καιρό ηταν ο άνθρωπος... Τι μου θύμησες τώρα... Ντ'Αρτακαν... πω ρε σύ τα έβλεπα όλα αυτα... :sad: 8 Χρονών ήμουν, άλλα τα θυμάμαι... :sad: :sad: :sad:
 
Και ιστορικής αξίας,με τη στενή έννοια του όρου, πέρα από ρετρο-τηλεοπτικής:στο πρόγραμμα της Κυριακής,αναλύοντας την "αθλητική Κυριακή", αναφέρει ότι θα μεταδοθούν στιγμιότυπα από τους αγώνες κολύμβησης στη Ριγιέκα της Γιουγκοσλαβίας. Μια χώρα με την οποία συνορεύαμε τότε και τώρα δεν υπάρχει, και μια πόλη που άλλαξε χώρα.Από πόλη της Γιουγκοσλαβίας, πόλη της Κροατίας.Καλά, δε μεταφέρθηκε ολόκληρη η πόλη, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ!
 
Πίσω
Μπλουζα