2 χρόνια στο retromaniax!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας FORD231
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

FORD231

RetroNuts!
Αντιδράσεις
4.044
Δυο χρόνια γεμάτο νοσταλγία.... μνήμες....

ένα υπέροχο ταξίδι πίσω στο χρόνο...

σαν σήμερα πριν από δυο χρόνια ήρθα στην

παρέα αυτού του υπέροχου ΦΟΡΟΥΜ

ΕΝΑ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας

για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Εμείς ευχαριστούμε FORD για την εκπληκτική προσφορά σου στο φόρουμ :)

Πάω να βρω μια καλή τούρτα να το γιορτάσουμε :D

Αγαπημενε Βασιλη, εμεις ευχαριστουμε για την υπεροχη δουλεια που κανεις στο φορουμ και τη βοηθεια που τοσο απλοχερα προσφερεις σε οποιον στη ζητησει!!!

Να τα χιλιασεις στο ρετρομανιαξ και να εχεις παντα το ιδιο κεφι και ενεργεια οπως τωρα!!!!

:D :D :D :D

Βασίλη εχεις γεμίσει το ΥΤ με βίντεό σου. Εμείς ευχαριστούμε!

Βασιλη η κοινοτητα ειναι πολυ τυχερη που διαθετει μελη σαν εσενα. Ηθος, σεμνοτητα και διαθεση προσφορας ειναι λιγα απο αυτα που χαρακτηριζουν την παρουσια σου εδω μεσα.

Επετρεψε μου εδω να σημειωσω (για οσους δεν τον εχουν παρατηρησει - αν και εχουν δει εκατονταδες βιντεο σου) οτι στο καναλι σου στο YT διαφυλατεις τηλεοπτικους θησαυρους με ταξη, συνεπεια και χωρις φανφαρες.

Δυο χρονια μονο και ειναι τοσα τα σπανιοτατα βιντεο που μοιραστηκες μαζι μας!

Σε ευχαριστουμε για την αγαπη σου σ' αυτα, αλλα κυριως σε εμας!

Βρήκα και τούρτα :D

tv_cake.jpg

tv_cake.jpg

Δε μπορώ να τη φαω. Εχει υδατογράφημα :P

Ας πρωτοτυπήσω κι εγώ! :)

Ευχαριστούμε για τα βίντεο! Ευχαριστούμε για την παρέα!

Αλλά πάνω απ' όλα, ευχαριστούμε για τη χαρά που μας δίνει η πραγματική σου παρέα στις ρετροσυγκεντρώσεις! :)

Να είσαι γερός και να τα χιλιάσεις! :)

Έχω να πω τα καλύτερα .... αλλά τα είπαν οι προηγούμενοι. Χαίρομαι όμως πραγματικά διότι σε έχω γνωρίσει από κοντά και αυτό για μένα είναι πάνω από όλα τα άλλα. Να σαι πάντα καλά και βάστα γερά (ξέρεις εσύ) :)

Βασίλη η προσφορά σου με έκανε να πιστεύω ότι είσαι πολύ περισσότερο κοντά μας!

FORD231 σ ευχαριστουμε πολυ για ολα οσα μας προσφερεις μεσα απ τα σπανιοτατα βιντεο που μοιραζεσαι μαζι μας!!

να εισαι καλα!!

Να τα εκατοστησεις στο ρετρομανιαξ Βασιλη. Ειμαστε τυχεροι που εισαι εδω, και ακομη πιο τυχεροι οσοι σε γνωρισαμε απο κοντα και απολαυσαμε τα αστεια σου.. ;)

Βασίλη, ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα έχεις προσφέρει και μας έχεις θυμίσει. Να είσαι πάντα καλά και καλή συνέχεια!

Απλά ανοίγεις το YT και λες: "Βλέπεις FORD231, είναι καλό"

Keep walking man! :darkglasses:

2 χρονια απεριττης παρουσιας , που αυξανει το ειδικο βαρος του φορουμ ....

Βασίλη εμείς σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας έχεις προσφέρει. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσεις ακούραστος!

Πίσω
Μπλουζα