- Αντιδράσεις
- 1.855
Ωραίο άρθρο Olorin... Μας έβαλε μέσα στα τότε τραγικά γεγονότα ο Σκούνταρος...Olorin είπε:Ωστόσο, διαβάζοντας σήμερα το πρωί αυτό το κείμενο από τον Β.Σκουντή (στην ερώτηση αν έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟ, είχε απαντήσει «We are pretty close»), αλλά και μερικά ακόμα, άρχισα να πείθομαι ότι ίσως και να ήταν αληθινό τελικά. Ειδικά αν συνυπολογίσεις και τον αψυχολόγητο ώρες-ώρες χαρακτήρα του...
Κοίτα, προφανώς είναι τεράστια ονόματα και τα δυο που αναφέρεις, ΑΛΛΑ ο Dominique ήταν 36 ετών όταν πήγε στον ΠΑΟ, ενώ ο Radja αφενός θεωρείτο απλά ένας καλός παίκτης στο ΝΒΑ (κι όχι σταρ όπως είχε εξελιχθεί ο Petrovic τα τελευταία του δυο χρόνια που ήταν μέσα στους 10-15 πρώτους σκόρερ του ΝΒΑ) και αφετέρου το καλοκαίρι που πήγε στον ΠΑΟ δεν μπορούσε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ λόγω προβλημάτων τραυματισμών (είχε μάλιστα συμφωνήσει να πάει στη Philadelphia και τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η μεταγραφή όταν απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ).johnny19818 είπε:Γιατί να μην είναι πραγματικότητα δηλαδή? Εδώ ο Παναθηναϊκός πήρε τον Dominique Wilkins τότε και το Dino Radja άνθρωποι που πέρασαν από το ΝΒΑ... Τον εν λόγω κύριο τον ξέρω μόνο από το NBA JAM τον οποίο είχαν συμπεριλάβει στην πρώτη έκδοση του παιχνιδιού το οποίο όταν κυκλοφόρησε αυτός είχε ήδη σκοτωθει. Λέγεται μάλιστα ότι υπάρχει ένα glitch όπου σε ανυποψίαστο χρόνο μέσα στο παιχνίδι ακούγεται το όνομα του. Σαν να έχει στοιχιώσει το παιχνίδι με το που κυκλοφόρησε.
Δεν πιστεύω να είσαι και συ ένας από αυτούς που νομίζει ότι ο Dominique ήρθε στην Ελλάδα για πικνικ ε?Olorin είπε:ΑΛΛΑ ο Dominique ήταν 36 ετών όταν πήγε στον ΠΑΟ
Ε, αυτό το είχε αποδείξει ήδη ο Vlade Divac, Ο Detlef Schrempf κτλ...Olorin είπε:Από την άλλη, ξαναλέω, γνωρίζοντας πλέον πόσο περίεργος χαρακτήρας ήταν, δεν θα μου έκανε εντύπωση. Σαν από καπρίτσιο, απέδειξε αυτό που ήθελε (ότι ένας Ευρωπαίος μπορούσε να γίνει σταρ στο ΝΒΑ) και ίσως ήθελε να γυρίσει πίσω.
Ναι, δεν τον συμπεριέλαβαν για προφανείς λόγους.Olorin είπε://Τον θυμάμαι στο πρώτο NBA Jam (αν δεν κάνω λάθος, μόνο στα ηλεκτρονικά, γιατί στις κονσόλες που κυκλοφόρησε αργότερα πρέπει να τον είχαν βγάλει), αλλά για αυτό το glitch δεν γνώριζα...
Καλά, για πικ-νικ σίγουρα δεν είχε έρθει, αλλά όσο να'ναι είναι πιο εύκολο να πάρει κάποιος μια τέτοια απόφαση στα 36, όταν είναι στη δύση της καριέρας του, παρά στα 28 που ήταν ο Drazen στα ντουζένια του...johnny19818 είπε:Δεν πιστεύω να είσαι και συ ένας από αυτούς που νομίζει ότι ο Dominique ήρθε στην Ελλάδα για πικνικ ε?![]()
Ο Schrempf δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί "μπασκετικά Ευρωπαίος", αφού ακόμα και Λύκειο πήγε στις ΗΠΑ. Δεν έπαιξε δηλαδή ποτέ μπάσκετ στην Ευρώπη.johnny19818 είπε:Ε, αυτό το είχε αποδείξει ήδη ο Vlade Divac, Ο Detlef Schrempf κτλ...
Αν σου πω ότι δεν το γνώριζα ότι είχε κι ο Drazen δικό του παιχνίδι (είχα μόνο κονσόλες τότε... :-Ρ) και νόμιζα αρχικά πως το μπέρδεψες με το "Basket Master" του Fernando Martin... Ισπανικά και τα δυο τα παιχνίδια πάντως...Ozzaros είπε:Ο Σκουντης λεει για την 'τραγικη ειρωνεια' του να δει τη συνεντευξη δημοσιευμενη στο Τριποντο μετα.... Εγω θυμαμαι μια αλλη 'τραγικη ειρωνεια' να παρω στα χερια μου ενα μπασκετακι που λεγοταν 'Drazen Petrovic' για τον 6128 που ειχα μετα, μολις λιγες βδομαδες μετα, εκεινο το καλοκαιρι....
Κι όμως, κανονικότατο φαίνεται, από ό,τι βλέπω εδώ... Τουλάχιστον προσωπικά δεν μου θυμίζει κάποιο άλλο για να πούμε ότι είναι hack... Και γενικά εκείνη την εποχή οι Ισπανοί έφτιαχναν πολλά μπασκετάκια...Maddog είπε:Δεν είχε δικό του παιχνίδι, τουλάχιστον τίποτα που να έχει γίνει επίσημα release.Ίσως πρόκειται για κάποιο hack, αφού και εγώ είχα τότε στο Spectrum μου το Basket Master χακαρισμένο ως "Gallis the Basket Master".![]()
Ευπαλίνος είπε:Αν δεν ειχε χαθει λιγο πριν απο το ευρωμπασκετ του 1993 στην Γερμανια, δεν νομιζω οτι θα συνεβαινε η τεραστια εκπληξη να σηκωσουν οι Γερμανοι τοτε το ευρωπαϊκο.