paulochelao24
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 5.292
Εκπληκτική λίστα και πολύ διαφωτιστική. Μια ανάρτηση - μίνι αρχείο!επειδή το συγκεκριμένο τέυχος που περιείχε την συγκεκριμένη λίστα,το είχα μαζί μου ακόμη και στους 16 μήνες στον στρατό που υπηρέτησα το 2001 (Θήβα,Διδυμότειχο,Ξάνθη,Θήβα και λίγο Κεχριές Κορίνθου για ένα μήνα σαν απόσπαση) μπορώ να πώ χαριτολογώντας ότι το συγκεκριμένο τεύχος έκανε κανονική στρατιωτική θητεία μαζί μου.Την λίστα με τους 200 δίσκους που σας παραθέτω,την είχα μάθει τότε σχεδόν απ' έξω με τις τόσες φορές που την είχα διαβάσει τα μεσημέρια στο στρατόπεδο.
επίσης μου άρεσε απ' την αρχή που δεν ήταν μια ξερή λίστα 200 δίσκων αλλά υπήρχε και μια μικρή περιγραφή κάτω από κάθε album
Κοντινές σειρές όντωςΔεν είχα υπόψην την συγκεκριμένη ανάρτηση. Μου είναι γνωστά αρκετά albums και με γύρισε χρόνια πίσω! Κάποια τα είχα σε βινύλια τα οποία χάθηκαν σε φίλους κλπ. Δυστυχώς 2 με καίνε ακόμα. THE STONE ROSES και HAPPY MONDAYS. Θυμάμαι σε ποιον τα είχα "δανείσει" και τουλάχιστον είναι τρομερός μουσικόφιλος με ΤΕΡΑΣΤΙΑ δισκοθήκη. Μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε ντρέπομαι να τους ζητήσω πίσω.
@paulochelao24 Είμαστε σειρές! 273 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ
Εννοείται το κρατάς σουβενίρ. Κάποια απο τα προτεινόμενα τα χω σε CD και ελάχιστα σε βινύλιοΜπορώ να πω αυτή η λίστα θα με ακολουθεί πάντα. Ψιλοεχει διαλυθεί το συγκεκριμένο τεύχος αλλά δεν μου κάνει καρδιά να το πετάξω. Ίσως το ανανεώσω αν το βρω σε καμία vendora ή metabook αλλά το τεύχος αυτό και η λίστα βέβαια είναι κειμήλια για μένα