Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 31.160
Αντε και στα 5.000 μηνυματα, angel_grig!
angel_grig είπε:Aντε ας ποσταρω και εγω αφου εφτασα τα 2000!
Καλωσηρθες στο club των junkies!!(βεβαια εχεις ειδικο τιτλο αλλα δεν πειραζει )angel_grig είπε:Aντε ας ποσταρω και εγω αφου εφτασα τα 2000!
Συγχαρητηρια Γρηγορη!!!!angel_grig είπε:Aντε ας ποσταρω και εγω αφου εφτασα τα 2000!
Eυχαριστω Βιβη!!bambinella 100 είπε:Αντε και στα 5.000 μηνυματα, angel_grig!
Ελα φτανεις οπου να'ναι!pardalotzatziki είπε:Σε φτανω....στο πολυυυυυυ χαλαρο ομως
Ευχαριστω Σταυρο!stayros είπε:Συγχαρητηρια Γρηγορη!!!!
Ευχομαι να τα 10πλασιασεις!!!!
Γεια σου Billy!!!metalcandyman είπε:Γεια σου αρχοντα γρηγορη.Να τα δεκαχιλιασεις σε ευχομαι φιλαρακι
Ευχαριστω Rio!!RIO είπε:Να τα δεκαχιλιάσεις angel_grig ! Όπως έχω ξαναπεί, είσαι από τις ήρεμες δυνάμεις του φόρουμ...
παντα χαρμόσυνα γεγονοτα και να τα 20χιλιασειςangel_grig είπε:Aντε ας ποσταρω και εγω αφου εφτασα τα 2000!
Nα σαι καλα Νemo!:[Η αληθεια ειναι οτι και εσυ δεν εχεις ιδιαιτερα μεγαλο αριθμο ποστ,εαν υπολογισουμε την δικη σου προσφορα!!Nemo είπε:2000 μηνυματα μολις ο angel_grig ???
Η ουσιαστικη παρουσια του στο φορουμ - εδινε την εντυπωση οτι ειχε αρκετα περισσοτερα .
Ελπιζουμε να συνεχισει την ιδια ουσιαστικη και καιρια παρουσια του στο GRManiax.
αριαδνη είπε:παντα χαρμόσυνα γεγονοτα και να τα 20χιλιασεις
Ευχαριστω παιδια!!johnny19818 είπε:Τα καλύτερα κι από μένα εύχομαι.
Υπερβαλλεις Μαριανα!!Σε ευχαριστω πολυ!!!D@redevil είπε:Θα συμφωνήσω με το Nemo. Ο Κος KAT Resurrector είναι χαρακτηριστικό δείγμα ποιοτικών ποστ - πάντα κάτι μαθαίνεις, διαβάζοντάς τον! :flower:
Να τα δεκαχιλιάσεις, Γρηγόρη!